راهنمایی برای خرید PS3

سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
یکی از دوستام دو هفته س ps3 خریده ولی چون پول نداره بازی بخره میخواد بفروشه ایکس باکس بگیره
مشخصاتشم 40g و ریجن هم ntsc/j هست.مغازه دارها گفتن 310 تومن میخوانش من میخوام ازش بخرم
ولی چند تا سوال برام پیش اومده:
1.من یه جورایی عشقه فیلمم.شنیدم فیلمهایی که با این ریجن سازگار باشه تو ایران کم پیدا میشه
درسته یا نه؟
2.یعنی هیچ جوری نمیشه رو این مدل بازیهای ps2 رو اجرا کرد؟
3.در کل با این مشخصات و قیمت ارزش خرید داره؟
ممنون میشم کسی جواب بده:-"

سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
یکی از دوستام دو هفته س ps3 خریده ولی چون پول نداره بازی بخره میخواد بفروشه ایکس باکس بگیره
مشخصاتشم 40g و ریجن هم ntsc/j هست.مغازه دارها گفتن 310 تومن میخوانش من میخوام ازش بخرم
ولی چند تا سوال برام پیش اومده:
1.من یه جورایی عشقه فیلمم.شنیدم فیلمهایی که با این ریجن سازگار باشه تو ایران کم پیدا میشه
درسته یا نه؟
2.یعنی هیچ جوری نمیشه رو این مدل بازیهای ps2 رو اجرا کرد؟
3.در کل با این مشخصات و قیمت ارزش خرید داره؟
ممنون میشم کسی جواب بده:-"
شما فقط برای دیدن فیلم های بلوری و همچنین dvd orginal مشکل دارید که این مشکل هم بخاطر این هست که فیلم ریجن ntsc داخل ایران کم هست و بیشتر فیلم های pal هست اما فیلم های بلوری ریجن فری هم داخل بازار زیاد هست در مورد فیلم های کپی دی وی دی یا فیلم های Divx هیچ مشکلی نیست و میتونید به راحتی تماشا کنید .

به هیچ طریقی هم نمیتونید بازی های ps2 رو اجرا کنید .!

دوستان چندتا سوال داشتم

1:اقا بلوتوث پی اس 3 به چه دردی میخوره و میشه برای انتقال اطلاعات ازش استفاده کرد؟
2:بعد مگه sixaxis از DS3 بهتر نیست ؟ من تفاوتشون رو از کجا بدونم ؟
3:اوکی ممنون میشم بهم بگید که پی اس3 چندتا فن داره ؟
4"کسی اسم درایور پی اس 3 رو میدونه؟
5:بعد میگن چدیدا تو پی اس3 های جدید ظاهرا کابل HDMI هم اضافه شده درسته ؟؟
6:بعد فرق 1080i و 1080p چی هست کدوم بهتره ؟؟؟
7:توئ خودش کابل کامپونت بود یا کابل کامپوزت ؟؟؟
کامپونت 720p 1080i رو ساپورت میکنه اما کامپوزیت چی ؟؟
................
8:بعد تو جعبه بازی زده 720p یعنی فقط باید با رزلویشن 720 اجرا بکینم یا نه ؟ یا هر رزلویشنی میتونیم اجرا بکنیم ؟؟؟
................
9:بعد اینکه دسته از اول شارژ داره یا نه ؟
10:پسوند فریمور و تم ها رو شما میدونی؟
11:بعد جایی اموزش اتصال پی اس 3 به پی سی رو نداره ؟
11:و همچنین من دنبال معنی ارور های چراغ ها و دلیلشون میگردم
مثلا چراغ زرد یا چراغ قرمز یا چراغ چشمک زن دلیل هر کدوم چیه و راه حلش چیه ؟
12:من اگه هارد رو فرمت کنم باید فریمور رو دوباره نصب کنم یعنی مثل همیشه یا باید از منوی ریکاوری برم و ....
13:شما میدونید پس ای 3 چند تا فن داره و درایورش چیه ؟؟؟
14:بعد اون محافظ ups چی بود ؟ که موقع رفتن برق باید استفاده میکردیم البته از 2.50 به بعد با ریکاوری بهش نیاز نیست ممنون
خیلی ممنون دوستان من ممنون میشم کمکم کنی:love:

آخرین ویرایش:
دوستان این ps3 160 گیگ پک آنچارتد الان تو ایران چند هست؟

40 گیگ قیمتش چند هست؟

فتحی ps3 80 j رو میده 400 به نظرتون ازش بگیرم؟(من اهل فیلم و اینا نیستم)

آخرین ویرایش:
ببخشید دوستان یه چیز دیگه ای
کدوم ریجن از همه گرون تره و دلیلش چیه و کدوم ریجن از همه بهتره مخصوصا برای PSN چون ظاهرا سرور ها به
ریجن هم بستگی داره ؟

اینم اون سوال قبلیام

1:اقا بلوتوث پی اس 3 به چه دردی میخوره و میشه برای انتقال اطلاعات ازش استفاده کرد؟
2:بعد مگه sixaxis از DS3 بهتر نیست ؟ من تفاوتشون رو از کجا بدونم ؟
3:اوکی ممنون میشم بهم بگید که پی اس3 چندتا فن داره ؟
4"کسی اسم درایور پی اس 3 رو میدونه؟
5:بعد میگن چدیدا تو پی اس3 های جدید ظاهرا کابل HDMI هم اضافه شده درسته ؟؟
................
8:بعد تو جعبه بازی زده 720p یعنی فقط باید با رزلویشن 720 اجرا بکینم یا نه ؟ یا هر رزلویشنی میتونیم اجرا بکنیم ؟؟؟
................
9:بعد اینکه دسته از اول شارژ داره یا نه ؟
10:پسوند فریمور و تم ها رو شما میدونی؟
11:بعد جایی اموزش اتصال پی اس 3 به پی سی رو نداره ؟
11:و همچنین من دنبال معنی ارور های چراغ ها و دلیلشون میگردم
مثلا چراغ زرد یا چراغ قرمز یا چراغ چشمک زن دلیل هر کدوم چیه و راه حلش چیه ؟
12:من اگه هارد رو فرمت کنم باید فریمور رو دوباره نصب کنم یعنی مثل همیشه یا باید از منوی ریکاوری برم و ....
13:شما میدونید پس ای 3 چند تا فن داره و درایورش چیه ؟؟؟
14:بعد اون محافظ ups چی بود ؟ که موقع رفتن برق باید استفاده میکردیم البته از 2.50 به بعد با ریکاوری بهش نیاز نیست ممنون
15:دوستان من چه جوری میتونم به پی سی وصل کنم ومثلا فیلم هارو تو پی سی توسط پی اس 3 ببینم؟
خیلی ممنون دوستان من ممنون میشم کمکم کنی:love:

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اکثرا سوالهایی پر سیدی که خیلی بیهودس سوال کردنش و با کمی سرچ بدست میاد پس من مهماشو جواب میدم!
بلوتوث برای دسته هاشه و هندز فریه بلوتوث
کامپوزیت 480i رو ساپورت میکنه!
عد تو جعبه بازی زده 720p یعنی فقط باید با رزلویشن 720 اجرا بکینم
اون یعنی بازی تو 720pرندر میشه و شما میتونی رو تلویزیونت upscal کنی و تصویر رو 1080p ببینی!(که این کار رو اگه رزولوشنه ps3 روی 1080 باشه خودش انجام میده)
عد جایی اموزش اتصال پی اس 3 به پی سی رو نداره ؟
وصل کردن ps3 به pc کار سختی نیست و با اتصال کابل اترنت بقیه کارها رو میتونید از قسمت network داخل ps3 ادامه بدین!(هر چند که به تاپیک ربطی نداشت)
همچنین من دنبال معنی ارور های چراغ ها و دلیلشون میگردم
ps3 فقط یک نوع ارور با چراغ داره که موسوم به چراغ زرد هست که مشکل سخت افزاری هست!
من اگه هارد رو فرمت کنم باید فریمور رو دوباره نصب کنم یعنی مثل همیشه یا باید از منوی ریکاوری برم و ....
فیرمویر درون مموریه مخصوصی که داخل مادربرد هست ریخته میشه و هرگز هم پاک نمیشه!
دوستان من چه جوری میتونم به پی سی وصل کنم ومثلا فیلم هارو تو پی سی توسط پی اس 3 ببینم؟
از داخل مدیا پلیر ویندوز روی media library کلیک راست کنید و media sharing رو انتخاب کنید! اگر ps3 شما روشن باشه و درست متصل شده باشه در این قسمت وجود داره! و تیک میزارید و ok میکنید!

با تشکر از اطلاعاتت دوست من فقط 2 مورد مونده برام
1:از تو خوده منوی پی اس 3 به 1080 ببریم حله دیگه ؟؟ از رو تی وی نباید کار خاصی کرد ؟؟؟
2:بعد ببخشید وقتی به پی سی وصل کردیم فولدری در مای کامپیوتر ظاهر میشه دیگه که هم اسم یوزی که در پی اس 3 ساختیم هست > ؟ و اینکه چه گزینه هایی داره ؟ چون تنها امکانش رو دارم که اطلاعات رو اینجوری توش بریزم !!! البته با فلش مموری و دی وی دی هم میشه ولی کلی عرض کردم !!
3:بعد غیر از بلو ری دی وی دی معمولی هم میخونه پی اس 3 مثلا برای موزیک و فیلم و ....
4:بعد دستش چقدر شارژ دووم میاره میدونم DS3 به خاطر شک کمتر نگه میداره ! ....
خیلی ممنون دوستان بابت اطلاعات !!!!

1-حله ، نه نیازی نیست.;)
3-همین بالا بچه ها گفتن مثکه دقت نمیکنی.;)
شما فقط برای دیدن فیلم های بلوری و همچنین dvd orginal مشکل دارید که این مشکل هم بخاطر این هست که فیلم ریجن ntsc داخل ایران کم هست و بیشتر فیلم های pal هست اما فیلم های بلوری ریجن فری هم داخل بازار زیاد هست در مورد فیلم های کپی دی وی دی یا فیلم های Divx هیچ مشکلی نیست و میتونید به راحتی تماشا کنید .
مهمترین فرقشون تو پردازش تصویر هستش (وارد جزئیات نمیشم طولانیه :cheesygri) در کل 1080p بهتره.;)
فقط composite هستش.;)

خوب همونطور که دوستان گفتند بازی هاش و تی وی مشکل ریجن ندارند اما تنها نکته مهم فیلم ها هست که می فیلم بلو ری میگیره
نکته بعدی ظاهرا نوع سروری هست که تو پی اس ان کانکت میشید که ایران با سرور اروپا مشکلی نداره که میشه همون پال !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or