راهنمایی برای خرید PS3

با سلام
من امروز قیمت 40 گیگ PAL رو تو تبریز پرسیدم میدادند 380 تومان و80 گیگش هم 420 تومان
من فقط فوتبال و گراند توریسم بازی میکنم به نظر شما کدوم یکی رو بگیرم :confused:
در ضمن اینجا توی کلوپ سونی 3 رو با استفاده از یه تبدیل با دسته سونی2 بازی میکنند (فوتبال) :biggrin1:
گراند انحصاریه.ولی فوتبال هم میشه رو 360 یا PC بازی کرد...
خب عادیه با تبدیل میشه...

پس با این حساب یه 40 گیگ سفارش دادم:biggrin1:
ما ازدوران طفولیت با سونی بودیم وخواهیم بود تا ابد:biggrin1:
:love:زنده باد PLAY STATION:love:
:love:با تشکر از راهنمایی های دوستان :love:

ریجن یا یک بگیر یا 2 بگیر
1 به درد این میخوره که psn کارت موجود هست و میشه باهاش بازی های ps one رو از store خرید که بازی های ps1 فقط رو کنسولی اجرا میشند که اکانتی که باهاش خرید کردی هم ریجن ps3 باشه!و این psn کارت ها تو ایران فقط مخصوص آمریکا گیر میاد که میشه ریجن 1 !
2 به درد دیدن فیلم های بلو ری میخوره که تو ایران بیشتر ریجن B یافت میشه که میشه همون اروپا و ریجن 2 یا همون PAL ! (میدونم خیلی قاطی شد :d )
اگرم از این 2 خاصیت نمیخوای استفاده کنی هیچ فرقی نداره!

دستگاه PlayStation3 مدل 160GB که ریجیون 3 هستش چند می ارزه؟
در حد آکبند
450 بد نیست...
sCo_chinscratch.gif

سلام به همه. من میخوام یه PS3 از تبریز بگیرم.اگه یه تبریزی با مرام پیدا شه و به سوال من جواب بده ممنون میشم. پاساژ چهل ستون سر زدم ولی به نظرم گرونتر از آنچه باید میفروشن. بعضی هاشون تازه باندل های عجیبی معرفی میکنند!
کسی اینجا هست(یقینا اهل تبریز!) که جای دیگه ای بشناسه واسه فروش؟ اگه هست لطف کنید راهنمایی کنید.

سلام به همه. من میخوام یه PS3 از تبریز بگیرم.اگه یه تبریزی با مرام پیدا شه و به سوال من جواب بده ممنون میشم. پاساژ چهل ستون سر زدم ولی به نظرم گرونتر از آنچه باید میفروشن. بعضی هاشون تازه باندل های عجیبی معرفی میکنند!
کسی اینجا هست(یقینا اهل تبریز!) که جای دیگه ای بشناسه واسه فروش؟ اگه هست لطف کنید راهنمایی کنید.

با سلام من هفته پیش از
فروشگاه حسینی گرفتم قیمت هاش نسبت به تهران 10-20 تومان زیاده ولی مغازه های دیگه خیلی گرون می دهند .
من 80 گیگ پال رو گرفتم 420 تومان . 40 گیگش رو هم 380 میده

با سلام من هفته پیش از فروشگاه حسینی گرفتم قیمت هاش نسبت به تهران 10-20 تومان زیاده ولی مغازه های دیگه خیلی گرون می دهند .
من 80 گیگ پال رو گرفتم 420 تومان . 40 گیگش رو هم 380 میده
ممنونم دوست عزیز. میشه لطف کنی بگی ایا باندل خاصی گرفتی یا بدون بازی هست؟
و اینکه من خاطرم نیست که حسینی 40 ستون هست یا.....؟
مشکل قیمت کلا همه جا هست. Best Buy یه باندل 400دلاری 80 گیگ با MSG4,KZ2 رو اینترنت گذاشته واسه فروش. ولی حیف.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or