HL2-GF
کاربر سایت
نوش 450 .دستگاه PlayStation3 مدل 160GB که ریجیون 3 هستش چند می ارزه؟
در حد آکبند
این که میگی در حد اکبند یعنی دسته دویمه ! یعنی توافقی با هم کنار بیاین ! من میگم 410-420 خوبه !
نوش 450 .دستگاه PlayStation3 مدل 160GB که ریجیون 3 هستش چند می ارزه؟
در حد آکبند
ممنونم دوست عزیز. میشه لطف کنی بگی ایا باندل خاصی گرفتی یا بدون بازی هست؟
و اینکه من خاطرم نیست که حسینی 40 ستون هست یا.....؟
مشکل قیمت کلا همه جا هست. Best Buy یه باندل 400دلاری 80 گیگ با MSG4,KZ2 رو اینترنت گذاشته واسه فروش. ولی حیف.....
آره. راست میگید. مخصوصا یه تعمیرگاهیه که میگفت چون شمایی 520 !من ps3 -80 گیگ بدون بازی رو گرفتم 420تومان :biggrin1:
بله مغازه حسینی تو چهل ستون طبقه بالا هست . عین همین رو مغازه های دیگه گرون می دادند مثلا فروشگاه سونی میده450 وبقیه هم به همین صورت ...
Infamous هم مگه باندل داره؟ بعدش هم دسته دو نخری از مدل های قدیمی بهتره.خوب تولید نشه !!! تو بازار که قحطی نیست ، پیدا میشه دیگه ؟؟!!!
قیمت باندل های MGS 4 و Killzone 2 و inFAMOUS چنده ؟
باز از اون سوالای زیبا کردی امیرحسین جان ؟:biggrin1:خوب تولید نشه !!! تو بازار که قحطی نیست ، پیدا میشه دیگه ؟؟!!!
قیمت باندل های MGS 4 و Killzone 2 و inFAMOUS چنده ؟
باندل inFAMOUS :
حالا زیاد 60 با 80 فرق نداره . هر چی شد .
یکی بیاد فرق بین ریجن ها رو کامل توضیح بده ( میدونم بازی ها قفل منطقه ای نداره ، برای پیدا شدن PSN کارد و اجرا شدن بازی های PS2 می گم . )
امیر حسین یه سرچ کوچلو بکنی یه عالمه مطالب از ریجن پیدا میکنیکسی نبود جواب بده ؟
یکی بیاد فرق بین ریجن ها رو کامل توضیح بده ( میدونم بازی ها قفل منطقه ای نداره ، برای پیدا شدن PSN کارد و اجرا شدن بازی های PS2 می گم . )