راهنمایی برای خرید PS3

ببخشید من یه سوال داشتم بخوام ps3 بگیرم کدوم ریجنش رو بگیرم بهتره چون من اگر بگیرم اکثرا می خوام آنلاین بازی کنم به نظر شما کدوم ریجن برای من خوبه؟
با تشکر :biggrin1:
بزار ایشون تو پیغام خصوصی هم از من پرسید ، جواب بدیم دیگه خواهشا یکم این سوال هایی که زیاد پرسیده میشه رو بگردید که الکی صفحه های تاپیک جلو نره تا اگر کسی خواست دنبال اطلاعات بگرده راحت تر باشه .
ببین دوست عزیز ریجن فقط در چند حالت تاثیر گزاره : یک اینکه شما باید فیلم های Blu-ray و DVD هم ریجن با دستگاهتون رو ببینید یا هم اینکه خوب ریجن این ها Free باشه که تو هر دستگاهی بشه دید . دو اینکه شما بخواید بازی های اریجینال PS2 و PS1 رو اجرا کنید که باز هم باید ریجن ها یکی باشه که خوب مسلما شما نمیخواید واسه PS2 و PS1 یه ریجن خاص بگیرید . و حالت سوم اینه که بازی های PS1 که به صورت Downloadabe تو PSN عرضه میشه قفل منطقه ای داره یعنی اگر شما از PSN US یک بازی PS1 میخرید این بازی فقط روی دستگاه UC قابل اجراست .
تو سایر موارد مثل بازی ها و Online بازی کردن و ... هیچ تاثیری نداره .
من الان خیلی وقته یه PS3 J Asia دارم . هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم .
سر این مسایل زیاد خودتون رو اذیت نکنید و مته به خشخاش نزارید .

سينا جان... اين کاربری که ذکر کرديد... بهتره از کنار پستاش رد بشيد...

درسته تورج جان .... حق با شماست ..... ايشون 2 تا يوزر دارند که که اين يوزر دوّم ايشونه ..... متأسفانه اکثر کسانی که 2 تا يوزر دارند با يوزر دوّمشون هرچی بخوان مينويسن

سلام آقایون گرام
من Ps3 80gb گرفتم رجین pal
کدش هست CECHL04 میخوام بدونم cpu,gpu چند نانومتریه
ببخشید از کجا میتونم بفهمم تاریخ کنسولم مال کی هست؟
هرچی میگردم جایی ننوشته
مرسی.

آخرین ویرایش:
سلام آقایون گرام
من Ps3 80gb گرفتم رجین pal
کدش هست CECHL04 میخوام بدونم cpu,gpu چند نانومتریه
ببخشید از کجا میتونم بفهمم تاریخ کنسولم مال کی هست؟
هرچی میگردم جایی ننوشته
مرسی.
CECHL04کنسول 80 گیگ Cell و RSX هر دو 65 نانومتری هستن. تاریخ ساختش هم برای Aug 2008 ـه

آخرین ویرایش:
دوستان سلام.
خوبین؟
من فقط یک ps3 میخواهم برای بازی نه کار دیگه ای.زیاد هم نمیخواهم بازی کنم.
حالا به نظرتون چه مدلی رو انتخاب کنم؟
به نظرتون این مدلی که گفتین سر مهر ماه چند میشه؟
ps3 نیاز به اپدیت داره؟باید با اینترنت آپدیت کرد؟خودم میتونم آپدیت کنم؟
دوستان برای بازی کردن با تلوزیون hd داشته باشیم یا با همین تلوزیون های معمولی میشه بازی کرد؟
ممنون.

دوستان سلام.
خوبین؟
من فقط یک ps3 میخواهم برای بازی نه کار دیگه ای.زیاد هم نمیخواهم بازی کنم.
حالا به نظرتون چه مدلی رو انتخاب کنم؟
به نظرتون این مدلی که گفتین سر مهر ماه چند میشه؟
ps3 نیاز به اپدیت داره؟باید با اینترنت آپدیت کرد؟خودم میتونم آپدیت کنم؟
دوستان برای بازی کردن با تلوزیون hd داشته باشیم یا با همین تلوزیون های معمولی میشه بازی کرد؟
ممنون.
40
حالا کووو!100٪ هم که نیست!
بله.بله.بله
خیر با SD م میشه بازی کرد ولی تو ذوق میزنه!HD همه چیز واضح مصلما.

salam dostan man mikham ye ps3 80 begiram! che regioni begiram az hame behtare!?
az koja befahmam 65 nanometri hast? bashe behtare ya nabashe!? mikham ye chize khobi begiram! vali ziyad vared nistam! rasti farghe in 80 ba 160 faghat to hardesh hast?
mer30

CECH04 اين براي مثال
اين الان 80 و 65 نانو
نه این هیچ معنی نمیده CECH خالی چیزی رو معین نمیکنه (اون 04 هم Region Suffix ـه)
اصل اون A یا B یا L یا H یا J یا..... هست. برای مثال: CHECHٍٍE یک کنسول 80 گیگ هست که بازیهای PS2 رو به صورت نرم افزاری پشتیبانی میکنه و Cell و RSX اون هر دو 90 نانومتری هستند 4 تا پورت USB داره و تاریخ ساختش برای Aug 2007 هست. البته من یه لیستی دارم دقیق نوشته از روی اون خدمتتون این اطلاعات رو میدم.

salam mishe bishtar dar morede in 65 nanometri rahnami konid ke che shekli mishe fahmid 65 na.. hastand?
mer30
14d3j41.jpg

از اين استفاده كن تمام اطلاعات داخلشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or