راهنمایی برای خرید PS3

:love:درسته آرش جونی حرف شما ولی داداشی نمیدونی چرا آخه NTSC-J هستش آخه من شنیده بودم همشون اینه PAL یا UC هستش.........بعد دیگه این مدلا 3چراغ نمیشن:cheesygri

:cheesygriمنظورم همون چراغ زرد بود:cheesygri
نه برادر من اون مشکل خیلی به ندرت پیش میاد که آرش جان خیلی بدشانس بود که کنسولش اینجوری شد.

نه برادر من اون مشکل خیلی به ندرت پیش میاد که آرش جان خیلی بدشانس بود که کنسولش اینجوری شد.
بابا بازی کنید حالشو ببرید چراغ زرد چیه :دی شما هم اگر مثل من 3 سال از یه کنسول مثل یه سرور کار بکشید همونجوری میشه باز این بنده خدا اخ نگفته یه بار سکته زده که اونم درست شده :دی .
آره منم فکر کنم UC داشتو PAL حالا شاید جدیدا واسه J زدن .

سلام بچه ها یه خبر توپ براتون دارم اون اینه که تا اخر تابستون نهایت اوایل اذر ps3 slim مییاد خلاصه گفتم اگه میخواید بخرید چند وقت دیگه صبر کنید و خبر بعدی اینکه sony میخواد تو نمایشگاه توکیو از ps3 جدید پرده برداری کنه تا اون موقع صبر کنید
من که نمیتونم بخرم تازه اگرم بخرم بازیشو چه کار کنم

دوست عزيز خواهشن سريعتر پستتون رو پاک کنيد تا دعوا نشده ;)........ و خواهشن از اين به بعد بدون منبع قابل اطمينان پست اينچنينی نديد
پيروز باشی

دوست عزيز خواهشن سريعتر پستتون رو پاک کنيد تا دعوا نشده ;)........ و خواهشن از اين به بعد بدون منبع قابل اطمينان پست اينچنينی نديد
پيروز باشی

سينا جان... اين کاربری که ذکر کرديد... بهتره از کنار پستاش رد بشيد...

ببخشید من یه سوال داشتم بخوام ps3 بگیرم کدوم ریجنش رو بگیرم بهتره چون من اگر بگیرم اکثرا می خوام آنلاین بازی کنم به نظر شما کدوم ریجن برای من خوبه؟
با تشکر :biggrin1:

ببخشید من یه سوال داشتم بخوام ps3 بگیرم کدوم ریجنش رو بگیرم بهتره چون من اگر بگیرم اکثرا می خوام آنلاین بازی کنم به نظر شما کدوم ریجن برای من خوبه؟
من امید میثم آرش....به تعداد فراوان تو صفحه های قبل گفتیم :smile:
عاجزانه خواهش میکنم این سوال های رایج رو بگردید پیدا کنید هست!اگرم نبود بیاد بپرسید ما هم تا جای که اطلاع درست داریم روی چشم جواب میدیم;)

بزار ایشون تو پیغام خصوصی هم از من پرسید ، جواب بدیم دیگه خواهشا یکم این سوال هایی که زیاد پرسیده میشه رو بگردید که الکی صفحه های تاپیک جلو نره تا اگر کسی خواست دنبال اطلاعات بگرده راحت تر باشه .
ببین دوست عزیز ریجن فقط در چند حالت تاثیر گزاره : یک اینکه شما باید فیلم های Blu-ray و DVD هم ریجن با دستگاهتون رو ببینید یا هم اینکه خوب ریجن این ها Free باشه که تو هر دستگاهی بشه دید . دو اینکه شما بخواید بازی های اریجینال PS2 و PS1 رو اجرا کنید که باز هم باید ریجن ها یکی باشه که خوب مسلما شما نمیخواید واسه PS2 و PS1 یه ریجن خاص بگیرید . و حالت سوم اینه که بازی های PS1 که به صورت Downloadabe تو PSN عرضه میشه قفل منطقه ای داره یعنی اگر شما از PSN US یک بازی PS1 میخرید این بازی فقط روی دستگاه UC قابل اجراست .
تو سایر موارد مثل بازی ها و Online بازی کردن و ... هیچ تاثیری نداره .
من الان خیلی وقته یه PS3 J Asia دارم . هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم .
سر این مسایل زیاد خودتون رو اذیت نکنید و مته به خشخاش نزارید .

سينا جان... اين کاربری که ذکر کرديد... بهتره از کنار پستاش رد بشيد...

درسته تورج جان .... حق با شماست ..... ايشون 2 تا يوزر دارند که که اين يوزر دوّم ايشونه ..... متأسفانه اکثر کسانی که 2 تا يوزر دارند با يوزر دوّمشون هرچی بخوان مينويسن

سلام آقایون گرام
من Ps3 80gb گرفتم رجین pal
کدش هست CECHL04 میخوام بدونم cpu,gpu چند نانومتریه
ببخشید از کجا میتونم بفهمم تاریخ کنسولم مال کی هست؟
هرچی میگردم جایی ننوشته
مرسی.

آخرین ویرایش:
سلام آقایون گرام
من Ps3 80gb گرفتم رجین pal
کدش هست CECHL04 میخوام بدونم cpu,gpu چند نانومتریه
ببخشید از کجا میتونم بفهمم تاریخ کنسولم مال کی هست؟
هرچی میگردم جایی ننوشته
مرسی.
CECHL04کنسول 80 گیگ Cell و RSX هر دو 65 نانومتری هستن. تاریخ ساختش هم برای Aug 2008 ـه

آخرین ویرایش:
دوستان سلام.
خوبین؟
من فقط یک ps3 میخواهم برای بازی نه کار دیگه ای.زیاد هم نمیخواهم بازی کنم.
حالا به نظرتون چه مدلی رو انتخاب کنم؟
به نظرتون این مدلی که گفتین سر مهر ماه چند میشه؟
ps3 نیاز به اپدیت داره؟باید با اینترنت آپدیت کرد؟خودم میتونم آپدیت کنم؟
دوستان برای بازی کردن با تلوزیون hd داشته باشیم یا با همین تلوزیون های معمولی میشه بازی کرد؟
ممنون.

دوستان سلام.
خوبین؟
من فقط یک ps3 میخواهم برای بازی نه کار دیگه ای.زیاد هم نمیخواهم بازی کنم.
حالا به نظرتون چه مدلی رو انتخاب کنم؟
به نظرتون این مدلی که گفتین سر مهر ماه چند میشه؟
ps3 نیاز به اپدیت داره؟باید با اینترنت آپدیت کرد؟خودم میتونم آپدیت کنم؟
دوستان برای بازی کردن با تلوزیون hd داشته باشیم یا با همین تلوزیون های معمولی میشه بازی کرد؟
ممنون.
40
حالا کووو!100٪ هم که نیست!
بله.بله.بله
خیر با SD م میشه بازی کرد ولی تو ذوق میزنه!HD همه چیز واضح مصلما.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or