راهنمایی برای خرید PS3

ببین دمت گرم صداشو در نیار منم تو سایت پردیس خوندم ولی این Crysis که خبر میزاره خبراشو خیلی قبول دارمو موثقه خیالت راحت
صدای چیو؟ :دی
عزیز من پردیس هم شد منبع؟ این پردیس اکثر خبرا رو از همین بازیسنتر خودمون کپی میکنه!
اینا همه شایعس و هنوز سونی هیچ چیزو تایید نکرده!
از من میشنوی هیچ وقت بدون یه منبع موثق اونم خارجی (ا ز نو درست و حسابیش) از این چیزا تو فروم نگو!

آخرین ویرایش:
بسم الله الرحمان الرحیم!
پردیس!lol گفتیم شاید خارجی باشه اینقدر مطمئن میگید!
میاد همه میدونن ولی منم خوندم تو سایتی های که میرم ولی اونجا هم نوشتن Rumor بعد نمیدونم کرایسی :دی کی چی!گفته آخر تابستون!تازه اون شایعه ها هم میگن برای آخر سال میلادی هست نه تابستون!
لطفا این پستتون رو پاک کنید الان اینجا پر اسم میشه....

الله اکبر :biggrin1: واقعا آدم نمیدونه چی بگه واقعا! اینجا مثلا معتبرترین سایت در زمینه بازیهای رایانه ای در ایرانه! هر خبری بشه همه از اینجا کپی برداری میکنند.
مثکه هر روز باید ما باید اینجا یه داستانی داشته باشیم! یه روز دو لنزه یه روز فلان ! حتما فردا میان میگن PS3 پرواز میکنه... منبع فلان سایت فارسی یا فلان فروشنده بعد رو حرفشونم پافشاری میکنن ماشالا هزار ماشالا....

:love:سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم من امروز دوتا برام PlayStation3 اوومد که 160GB هستند و یه سئوالی برام پیش اوومد اوون هم اینکه چرا اینها ریجین Ntsc-J هستند با یه بازی Uncharted برام افتاد دونه ای 480.000 تومان بعد روی کارتون هم نوشته که CECHP05 یه توضیحاتی در باره این مدل به من بدید از CPU و GPU این مدل و کاراییش...........نوکر همتون هستم دمتون هم گرم.....یا علی..........آرش :confused:

:love:سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم من امروز دوتا برام PlayStation3 اوومد که 160GB هستند و یه سئوالی برام پیش اوومد اوون هم اینکه چرا اینها ریجین Ntsc-J هستند با یه بازی Uncharted برام افتاد دونه ای 480.000 تومان بعد روی کارتون هم نوشته که CECHP05 یه توضیحاتی در باره این مدل به من بدید از CPU و GPU این مدل و کاراییش...........نوکر همتون هستم دمتون هم گرم.....یا علی..........آرش :confused:

سلام آرش جان . آره ببین کد 160 گیگ ها اینجوریه CECHPxx که CPU و GPU شون 65 نانومتریه . کاراییش که PS3 ه دیگه :دی
PS3 ها هم مبارکه :دی منم باید یه فروند 160 بگیرم ولی من UC میخوام :دی .

:love:درسته آرش جونی حرف شما ولی داداشی نمیدونی چرا آخه NTSC-J هستش آخه من شنیده بودم همشون اینه PAL یا UC هستش.........بعد دیگه این مدلا 3چراغ نمیشن:cheesygri

:cheesygriمنظورم همون چراغ زرد بود:cheesygri

:love:درسته آرش جونی حرف شما ولی داداشی نمیدونی چرا آخه NTSC-J هستش آخه من شنیده بودم همشون اینه PAL یا UC هستش.........بعد دیگه این مدلا 3چراغ نمیشن:cheesygri

:cheesygriمنظورم همون چراغ زرد بود:cheesygri
نه برادر من اون مشکل خیلی به ندرت پیش میاد که آرش جان خیلی بدشانس بود که کنسولش اینجوری شد.

نه برادر من اون مشکل خیلی به ندرت پیش میاد که آرش جان خیلی بدشانس بود که کنسولش اینجوری شد.
بابا بازی کنید حالشو ببرید چراغ زرد چیه :دی شما هم اگر مثل من 3 سال از یه کنسول مثل یه سرور کار بکشید همونجوری میشه باز این بنده خدا اخ نگفته یه بار سکته زده که اونم درست شده :دی .
آره منم فکر کنم UC داشتو PAL حالا شاید جدیدا واسه J زدن .

سلام بچه ها یه خبر توپ براتون دارم اون اینه که تا اخر تابستون نهایت اوایل اذر ps3 slim مییاد خلاصه گفتم اگه میخواید بخرید چند وقت دیگه صبر کنید و خبر بعدی اینکه sony میخواد تو نمایشگاه توکیو از ps3 جدید پرده برداری کنه تا اون موقع صبر کنید
من که نمیتونم بخرم تازه اگرم بخرم بازیشو چه کار کنم

دوست عزيز خواهشن سريعتر پستتون رو پاک کنيد تا دعوا نشده ;)........ و خواهشن از اين به بعد بدون منبع قابل اطمينان پست اينچنينی نديد
پيروز باشی

دوست عزيز خواهشن سريعتر پستتون رو پاک کنيد تا دعوا نشده ;)........ و خواهشن از اين به بعد بدون منبع قابل اطمينان پست اينچنينی نديد
پيروز باشی

سينا جان... اين کاربری که ذکر کرديد... بهتره از کنار پستاش رد بشيد...

ببخشید من یه سوال داشتم بخوام ps3 بگیرم کدوم ریجنش رو بگیرم بهتره چون من اگر بگیرم اکثرا می خوام آنلاین بازی کنم به نظر شما کدوم ریجن برای من خوبه؟
با تشکر :biggrin1:

ببخشید من یه سوال داشتم بخوام ps3 بگیرم کدوم ریجنش رو بگیرم بهتره چون من اگر بگیرم اکثرا می خوام آنلاین بازی کنم به نظر شما کدوم ریجن برای من خوبه؟
با تشکر :biggrin1:
من امید میثم آرش....به تعداد فراوان تو صفحه های قبل گفتیم :smile:
عاجزانه خواهش میکنم این سوال های رایج رو بگردید پیدا کنید هست!اگرم نبود بیاد بپرسید ما هم تا جای که اطلاع درست داریم روی چشم جواب میدیم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or