صدای چیو؟
سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم من امروز دوتا برام PlayStation3 اوومد که 160GB هستند و یه سئوالی برام پیش اوومد اوون هم اینکه چرا اینها ریجین Ntsc-J هستند با یه بازی Uncharted برام افتاد دونه ای 480.000 تومان بعد روی کارتون هم نوشته که CECHP05 یه توضیحاتی در باره این مدل به من بدید از CPU و GPU این مدل و کاراییش...........نوکر همتون هستم دمتون هم گرم.....یا علی..........آرش :confused:
بله!!!!!!!دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه.
بازی های ps3 ریجن فری هستن؟
نه برادر من اون مشکل خیلی به ندرت پیش میاد که آرش جان خیلی بدشانس بود که کنسولش اینجوری شد.درسته آرش جونی حرف شما ولی داداشی نمیدونی چرا آخه NTSC-J هستش آخه من شنیده بودم همشون اینه PAL یا UC هستش.........بعد دیگه این مدلا 3چراغ نمیشن:cheesygri
:cheesygriمنظورم همون چراغ زرد بود:cheesygri
بابا بازی کنید حالشو ببرید چراغ زرد چیه شما هم اگر مثل من 3 سال از یه کنسول مثل یه سرور کار بکشید همونجوری میشه باز این بنده خدا اخ نگفته یه بار سکته زده که اونم درست شده .نه برادر من اون مشکل خیلی به ندرت پیش میاد که آرش جان خیلی بدشانس بود که کنسولش اینجوری شد.
سلام بچه ها یه خبر توپ براتون دارم اون اینه که تا اخر تابستون نهایت اوایل اذر ps3 slim مییاد خلاصه گفتم اگه میخواید بخرید چند وقت دیگه صبر کنید و خبر بعدی اینکه sony میخواد تو نمایشگاه توکیو از ps3 جدید پرده برداری کنه تا اون موقع صبر کنید
من که نمیتونم بخرم تازه اگرم بخرم بازیشو چه کار کنم
دوست عزيز خواهشن سريعتر پستتون رو پاک کنيد تا دعوا نشده ........ و خواهشن از اين به بعد بدون منبع قابل اطمينان پست اينچنينی نديد
پيروز باشی
من امید میثم آرش....به تعداد فراوان تو صفحه های قبل گفتیم :smile:ببخشید من یه سوال داشتم بخوام ps3 بگیرم کدوم ریجنش رو بگیرم بهتره چون من اگر بگیرم اکثرا می خوام آنلاین بازی کنم به نظر شما کدوم ریجن برای من خوبه؟
با تشکر :biggrin1: