راهنمایی برای خرید PS3

اگر بخوای بازی های ps one رو از store بخری و مستر کارت و ویزا کارت نداری ریجن 1 باشه بهتره چون همین بازی سنتر هم psn card میفروشه(البته فکر نکنم ملت زیاد بخرند)
ولی اگر میخوای فیلم های بلوری رو با ps3 ببینی ریجن 2(پال)بگیر که اینجا بیشتر گیر میاد.

دیگه اطلاعی ندارم.

دوست عزیز خوب چرا پشت سرهم دو تا پست میزنی؟ میان دوستان جوابت رو میدن دیگه. یکم صبر کن.
برهان جان راست میگه شما 1 بار بنویسی جواب میدن;))
ببخشید اخه هنگام فرستادن refresh کردم:blushing::biggrin1:

ریجن 1
ریجن 1 چیه(j یا us )
من بهترینش رو میخوامکدوم رو بگیرم(لطفا ریجن ها را نام ببرید با شماره بلد نیستم)

راستی از کمک همتون ممنون

ریجن یک همون us هست.
حالا خودت انتخاب کن میخوای فیلم های بلوری رو ببینی یا بازی های ps one رو از store بخری؟

من که ریجنم 1 هست مشکلی هم باهاش ندارم و نه میخوام بازی های پلی 1 رو روش بگیرم نه فیلم بلو ری روش ببینم :biggrin1:

سلام دوستان
من دارم یه ps3 می خرم:biggrin1:
فقط امروز به چند جا زنگ زدم و تصمیم گرفتم از یکی از فروشگاه های معروف کنار پایتخت بخرم
سوال 1خواستم بپرسم از شما که با مشخصات زیر خوب هست بخرم
1.نو
2.یه دسته
3.چهل گیگ
4.رجن نگفت jیاucیا pal گفت made in japon.سوال 2 خواستم در همین مورد هم یه سوال دیگه به پورسم که این made in japon چه ریجنی به حساب میاد و.سوال3 ایا made in های دیگه ای هم هست به جز japon هست
5. 400 تومن
از اینکه من و دیگر بچه هایی که در این جا سوال میپرسند را یاری می کنید خیلی خیلی ممنونم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من دارم یه ps3 می خرم:biggrin1:
فقط امروز به چند جا زنگ زدم و تصمیم گرفتم از یکی از فروشگاه های معروف کنار پایتخت بخرم
سوال 1خواستم بپرسم از شما که با مشخصات زیر خوب هست بخرم
1.نو
2.یه دسته
3.چهل گیگ
4.رجن نگفت jیاucیا pal گفت made in japon.سوال 2 خواستم در همین مورد هم یه سوال دیگه به پورسم که این made in japon چه ریجنی به حساب میاد و.سوال3 ایا made in های دیگه ای هم هست به جز japon
5. 400 تومن
از اینکه من و دیگر بچه هایی که در این جا سوال میپرسند را یاری می کنید خیلی خیلی ممنونم
خوبه...
رجین 3 باید باشه احتمالا.
بله چینی هم هست.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or