راهنمایی برای خرید PS3

آقا من بین ایکس باکس و ps3 موندم چی بگیرم. قبلا ایکس باکس فالکون داشتم 3 چراغ شد
حالا میگن این جاسپره دیگه نمیشه
از شماها که تجربه دارید میپرسم. با توجه به قیمت بازی ها و قیمت دستگاه که بالاست.
صرف میکنه ps3 بگیرم یا برم سراغ همون ایکس باکس کوفتی ؟
اصلا راه هایی وجود داره تو عرصه PS3 واسه ماها که بچه فقیریمو :cheesygri عاشق. با هزینه های کمتر بازی تهیه کنیم ؟؟
خواهشا یه سوال رو تو چند تاپیک نپرسید. اینجا جواب دادم.

سلام دوستان من میخواستم ps3گیرم اما نمی دونم کدوم ریجنش بهتره
دوستان خواستم اونو هم بدونم که ریجن j ps3 زبونش که ژاپنی نیست(مثل wii)
نه.
دوستان یه سوال دیگه
از چه راهایی می تونم بفهمم ps3 اشکالی نداره
یا اصلا ps3 می تونه چه اشکالاتی داشته باشه
و+ چند تا از کلمات کلیدی
یعنی چی؟یه خورده توضیح بده چی رو منظورتونه؟!

نه.

یعنی چی؟یه خورده توضیح بده چی رو منظورتونه؟!
1 . کدوم ریجن بهتره وبازی بزاش بیشتره وبهتر گیر میاد

2.منظورم اینکه ps3 چه اشکالاتی میتونه داشته باشه اخه دترم دسته 2 میخرم میخوام بدونم چه چیزایی رو باید چک کنم که بفهمم سالمه

1 . کدوم ریجن بهتره وبازی بزاش بیشتره وبهتر گیر میاد

2.منظورم اینکه ps3 چه اشکالاتی میتونه داشته باشه اخه دترم دسته 2 میخرم میخوام بدونم چه چیزایی رو باید چک کنم که بفهمم سالمه
بازی های PS3 قفل رجین نداره با هر رجین کنسولی میتونی هر بازی با هر رجینی بازی کنی.
خب اون سخت افزارش دیگه !همینجوری نمیشه گفت(بازی کن ببین دستگاه چطوره خودت یه چکش بکن)

سلام بر همه دوستان
از هر کسی که این مطلب رو میخونه تقاضا دارم هر چقدر که میتونه کمک کنه
یکی از اقوام من قصد خرید پلی استیشن3 داره در واقع امسال معدلش خوب شده و پدرش قول داده براش کنسول بگیره لذا از من خواست تا در مورد این قضیه تحقیق کنم
پس دوستان تا جایی که میتونن کمک کنن که من در اینده مدیون نشم
سوالم رو با شماره میپرسم
1. در بین مدلهای ساخته شده کدوم مدل از همه بهتر هست چه از لحاظ ریجن و چه از لحاظ کارایی و 65 نانومتری و ...
2. قیمت مدلهای مورد نظر شما چند هست ؟ یه کنسول با یه دسته اضافی و بقیه موارد و یه بازی فوتبال پرو اوولوشن 2009 چند درمیاد کلا فعلا نظرش اینه که فقط فوتبال بگیره و دو دسته باشه و تلویزیون ال سی دی هم نداره و با تلویزیون معمولی قرار هست ببینه تا سال دیگه که ال سی دی بگیره
3. از کجای تهران بخرم که قیمت مناسب و فروشنده منصف باشه
4. چه مواردی رو در نظر بگیرم که موقع خرید خدایی نکرده سرم کلاه نره
5. چه مدلی رو بخریم که در اینده از لحاظ بازی از طریق اینترنت و دیدن فیلم و دی وی دی و مسایل دیگه به روز باشه و
6. در مورد نحوه اپگرید دستگاه و مسایل دیگر هم اگه نکته خاصی هست دوستان کمک کنند

از اونجایی که من این خرید رو برای فامیلمون انجام میدم دوست ندارم خدایی ناکرده کوتاهی انجام بشه و من مدیون بشم پس دوستان گرامی لطفا هر نکته ای که به ذهنتون میرسه کمک کنید تا بهترین خرید رو انجام بدم
پیشاپیش از همه دوستان متشکرم
خدانگهدار همه

سلام دوستان
چند تا سوال دارم
1.میدونم ps3محدودیت رجن نداره اما کدوم ریجن بهتره
2.کیبرد usb دار به ps3برای بازی کردن وسل میشه یا باید با کیبرد و موس مخصوص بازی کنم
2. چند تا قیمت میخواستم هر جا زنگ زدم بسته بود
قیمت fifa 09 -pes2009 -kilzone 2 -MGS4

پیشاپیش از کمکتون ممنون

سلام دوستان
چند تا سوال دارم
2.کیبرد usb دار به ps3برای بازی کردن وسل میشه یا باید با کیبرد و موس مخصوص بازی کنم

پیشاپیش از کمکتون ممنون

سلام دوستان
چند تا سوال دارم

پیشاپیش از کمکتون ممنون
دوست عزیز خوب چرا پشت سرهم دو تا پست میزنی؟ میان دوستان جوابت رو میدن دیگه. یکم صبر کن.

سلام دوستان
چند تا سوال دارم

پیشاپیش از کمکتون ممنون
1.اخه خیلی فرقی نداره همه PS3 هستن!
2.برای بازی موس مخصوص هست ولی کیبور برای بازی رو نمیئونم!(تازه بعضی بازی ها ساپورت میکنند نه همه)(برهان جان راست میگه شما 1 بار بنویسی جواب میدن;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or