راهنمایی برای خرید PS3

سلام بر همه دوستان
از هر کسی که این مطلب رو میخونه تقاضا دارم هر چقدر که میتونه کمک کنه
یکی از اقوام من قصد خرید پلی استیشن3 داره در واقع امسال معدلش خوب شده و پدرش قول داده براش کنسول بگیره لذا از من خواست تا در مورد این قضیه تحقیق کنم
پس دوستان تا جایی که میتونن کمک کنن که من در اینده مدیون نشم
سوالم رو با شماره میپرسم
1. در بین مدلهای ساخته شده کدوم مدل از همه بهتر هست چه از لحاظ ریجن و چه از لحاظ کارایی و 65 نانومتری و ...
2. قیمت مدلهای مورد نظر شما چند هست ؟ یه کنسول با یه دسته اضافی و بقیه موارد و یه بازی فوتبال پرو اوولوشن 2009 چند درمیاد کلا فعلا نظرش اینه که فقط فوتبال بگیره و دو دسته باشه و تلویزیون ال سی دی هم نداره و با تلویزیون معمولی قرار هست ببینه تا سال دیگه که ال سی دی بگیره
3. از کجای تهران بخرم که قیمت مناسب و فروشنده منصف باشه
4. چه مواردی رو در نظر بگیرم که موقع خرید خدایی نکرده سرم کلاه نره
5. چه مدلی رو بخریم که در اینده از لحاظ بازی از طریق اینترنت و دیدن فیلم و دی وی دی و مسایل دیگه به روز باشه و
6. در مورد نحوه اپگرید دستگاه و مسایل دیگر هم اگه نکته خاصی هست دوستان کمک کنند

از اونجایی که من این خرید رو برای فامیلمون انجام میدم دوست ندارم خدایی ناکرده کوتاهی انجام بشه و من مدیون بشم پس دوستان گرامی لطفا هر نکته ای که به ذهنتون میرسه کمک کنید تا بهترین خرید رو انجام بدم
پیشاپیش از همه دوستان متشکرم
خدانگهدار همه

سلام دوستان
چند تا سوال دارم
1.میدونم ps3محدودیت رجن نداره اما کدوم ریجن بهتره
2.کیبرد usb دار به ps3برای بازی کردن وسل میشه یا باید با کیبرد و موس مخصوص بازی کنم
2. چند تا قیمت میخواستم هر جا زنگ زدم بسته بود
قیمت fifa 09 -pes2009 -kilzone 2 -MGS4

پیشاپیش از کمکتون ممنون

سلام دوستان
چند تا سوال دارم
2.کیبرد usb دار به ps3برای بازی کردن وسل میشه یا باید با کیبرد و موس مخصوص بازی کنم

پیشاپیش از کمکتون ممنون

سلام دوستان
چند تا سوال دارم

پیشاپیش از کمکتون ممنون
دوست عزیز خوب چرا پشت سرهم دو تا پست میزنی؟ میان دوستان جوابت رو میدن دیگه. یکم صبر کن.

سلام دوستان
چند تا سوال دارم

پیشاپیش از کمکتون ممنون
1.اخه خیلی فرقی نداره همه PS3 هستن!
2.برای بازی موس مخصوص هست ولی کیبور برای بازی رو نمیئونم!(تازه بعضی بازی ها ساپورت میکنند نه همه)(برهان جان راست میگه شما 1 بار بنویسی جواب میدن;))

اگر بخوای بازی های ps one رو از store بخری و مستر کارت و ویزا کارت نداری ریجن 1 باشه بهتره چون همین بازی سنتر هم psn card میفروشه(البته فکر نکنم ملت زیاد بخرند)
ولی اگر میخوای فیلم های بلوری رو با ps3 ببینی ریجن 2(پال)بگیر که اینجا بیشتر گیر میاد.

دیگه اطلاعی ندارم.

دوست عزیز خوب چرا پشت سرهم دو تا پست میزنی؟ میان دوستان جوابت رو میدن دیگه. یکم صبر کن.
برهان جان راست میگه شما 1 بار بنویسی جواب میدن;))
ببخشید اخه هنگام فرستادن refresh کردم:blushing::biggrin1:

ریجن 1
ریجن 1 چیه(j یا us )
من بهترینش رو میخوامکدوم رو بگیرم(لطفا ریجن ها را نام ببرید با شماره بلد نیستم)

راستی از کمک همتون ممنون

ریجن یک همون us هست.
حالا خودت انتخاب کن میخوای فیلم های بلوری رو ببینی یا بازی های ps one رو از store بخری؟

من که ریجنم 1 هست مشکلی هم باهاش ندارم و نه میخوام بازی های پلی 1 رو روش بگیرم نه فیلم بلو ری روش ببینم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or