سلام دوستان
این ps eye رو از کجا میشه تهیه کرد؟
اگه میشه قیمت و آدرس رو بدید
ممنون
حامد:biggrin1:
ممنون
سلام دوستان
ممنون
PS Eye از زمان PS2 ساخته شده بود و برای PS3 هم یه PS Eye جدید همراه با بازی Eye of Judgment و بازیهای دیگه که این دستگاه رو ساپورت میکنند عرضه شده. (اونی که تو کنفرانس سونی نشون دادن یه حسگر سه بعدیه با این فرق میکنه)هنوز كه ساخته نشده!(اوني هم كه نشون دادن تو كنفرانس سوني Prototypeـش بود!
درسته!PS Eye از زمان PS2 ساخته شده بود و برای PS3 هم یه PS Eye جدید همراه با بازی Eye of Judgment و بازیهای دیگه که این دستگاه رو ساپورت میکنند عرضه شده. (اونی که تو کنفرانس سونی نشون دادن یه حسگر سه بعدیه با این فرق میکنه)
قیمتشو متاسفانه دقیق ندارم. فکر کنم الان زیر 40/50 دلار باشه . یه سر به سایت Amazon و playasia برای قیمتها بزنید .
سلام :smile:سلام دوستان. ببخشید من احتمال داره بخوام PS3 بگیرم. فکر می کنید که چه مدلی بگیرم و با چه ریجنی؟ قیمت ها رو هم بگید؟ به نظرتون دست دو بگیرم یا نو؟
ممنون از راهنماییت خیلی خوب بودسلام :smile:
الان شما 3 تا انتخاب داری 40 گیگ . 80 گیگ و 160 گیگ .
به نظر من شما 80 بگیر با توجه به اینکه فروش 40 گیگ متوقف شده و 160 گیگ به صورت محدود تولید میشه 80 گیگ خیلی راحت تو بازار گیر میاد .
قیمتش هم متفاوته باید بری تو بازار ولی با یه بازی و یه دسته اضافی میتونی تا 450 هم پیدا کنی .
راجع به ریجن اصلا نیاز نیست که خودتو اذیت کنی . الان تو ایران 80 گیگ پال زیاد شده و خیلی هم مناسب هست .
دست 2 هم نگیری بهتره یعنی هر چیزی رو دسته 2 نگیری بهتره . آکبند بگیر و Enjoy :smile:
چرت گفت ... من واقعاً نمیدونم این فروشنده ها این چرت و پرتا رو از کجاشون در میارن !!! همه PS3 ها فیلم نشون میدن ... فقط ریجن فیلمی که نشون میدن بستگی به ریجن دستگاه داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من رفتم ps3 بخرم ولی فروشنده گفت 40 ها فیلم dvd نشون نمی دن .
گفت 80 بخر .
راست گفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه خیلی مصمم بود که نشون نمیده !!!!!!
میشه شما امتحان کنید بعدش به من بگید نشون میده یا نه .
پیشاپیش ممنون .
شما اگه رو کارتون کنسول رو نگاه بندازی به وضوع لوگوی DVD رو میبینی که مشخص میکنه که ps3 حالا هر مدلی که هست از این فرمت پشتیبانی میکنه و نشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من رفتم ps3 بخرم ولی فروشنده گفت 40 ها فیلم dvd نشون نمی دن .
گفت 80 بخر .
راست گفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه خیلی مصمم بود که نشون نمیده !!!!!!
میشه شما امتحان کنید بعدش به من بگید نشون میده یا نه .
پیشاپیش ممنون .
PlayStation 3 همه چیز در مورد کنسول PlayStation 3 و بازی های آندرود !
من این مدت توی فکر بودم یه پلی 3 استاد کنم اما با این وضعی که الان پیش اومده منظورم ناتال هست
به نظرتون چیکار کنم ؟
لا مذهب این ناتال چیزه خفنیه
بروبچ نظرتون چیه ؟
جديد ها بله.سلام
ps3 های 40گیگ 65nm هستند،حالا میخوام بدونم این 80 گیگ ها هم 65nm هست یا نه؟!
...........
همفکری: :biggrin1:
به فرض یه کامپیوتری دارید که قویه(برای اجرای بازی های مولتی)،حالا با این حساب اگه ps3 خریده بشه بهتره یا 360؟!
بستگی به تاریخ ساختش داره. 80 گیگ جدید ها همه 65nm هستند.سلام
ps3 های 40گیگ 65nm هستند،حالا میخوام بدونم این 80 گیگ ها هم 65nm هست یا نه؟!
...........
اینجا جاش نیست ولی اکثرا اینجورین که یه PC قوی دارن همراه یک PS3 . اگه میخوای بیشتر برات توضیح بدم پی ام بده همونجا راجبش حرف میزنیم.همفکری: :biggrin1:
اگه اینجا جاش بود واسه جواب دادن که بدید اگه نه که هیچی !
به فرض یه کامپیوتری دارید که قویه(برای اجرای بازی های مولتی)،حالا با این حساب اگه ps3 خریده بشه بهتره یا 360؟!