چرت گفت ... من واقعاً نمیدونم این فروشنده ها این چرت و پرتا رو از کجاشون در میارن !!! همه PS3 ها فیلم نشون میدن ... فقط ریجن فیلمی که نشون میدن بستگی به ریجن دستگاه داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من رفتم ps3 بخرم ولی فروشنده گفت 40 ها فیلم dvd نشون نمی دن .
گفت 80 بخر .
راست گفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه خیلی مصمم بود که نشون نمیده !!!!!!
میشه شما امتحان کنید بعدش به من بگید نشون میده یا نه .
پیشاپیش ممنون .
شما اگه رو کارتون کنسول رو نگاه بندازی به وضوع لوگوی DVD رو میبینی که مشخص میکنه که ps3 حالا هر مدلی که هست از این فرمت پشتیبانی میکنه و نشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من رفتم ps3 بخرم ولی فروشنده گفت 40 ها فیلم dvd نشون نمی دن .
گفت 80 بخر .
راست گفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه خیلی مصمم بود که نشون نمیده !!!!!!
میشه شما امتحان کنید بعدش به من بگید نشون میده یا نه .
پیشاپیش ممنون .
PlayStation 3 همه چیز در مورد کنسول PlayStation 3 و بازی های آندرود !
من این مدت توی فکر بودم یه پلی 3 استاد کنم اما با این وضعی که الان پیش اومده منظورم ناتال هست
به نظرتون چیکار کنم ؟
لا مذهب این ناتال چیزه خفنیه
بروبچ نظرتون چیه ؟
جديد ها بله.سلام
ps3 های 40گیگ 65nm هستند،حالا میخوام بدونم این 80 گیگ ها هم 65nm هست یا نه؟!
...........
همفکری: :biggrin1:
به فرض یه کامپیوتری دارید که قویه(برای اجرای بازی های مولتی)،حالا با این حساب اگه ps3 خریده بشه بهتره یا 360؟!
بستگی به تاریخ ساختش داره. 80 گیگ جدید ها همه 65nm هستند.سلام
ps3 های 40گیگ 65nm هستند،حالا میخوام بدونم این 80 گیگ ها هم 65nm هست یا نه؟!
...........
اینجا جاش نیست ولی اکثرا اینجورین که یه PC قوی دارن همراه یک PS3 . اگه میخوای بیشتر برات توضیح بدم پی ام بده همونجا راجبش حرف میزنیم.همفکری: :biggrin1:
اگه اینجا جاش بود واسه جواب دادن که بدید اگه نه که هیچی !
به فرض یه کامپیوتری دارید که قویه(برای اجرای بازی های مولتی)،حالا با این حساب اگه ps3 خریده بشه بهتره یا 360؟!
خواهشا یه سوال رو تو چند تاپیک نپرسید. اینجا جواب دادم.آقا من بین ایکس باکس و ps3 موندم چی بگیرم. قبلا ایکس باکس فالکون داشتم 3 چراغ شد
حالا میگن این جاسپره دیگه نمیشه
از شماها که تجربه دارید میپرسم. با توجه به قیمت بازی ها و قیمت دستگاه که بالاست.
صرف میکنه ps3 بگیرم یا برم سراغ همون ایکس باکس کوفتی ؟
اصلا راه هایی وجود داره تو عرصه PS3 واسه ماها که بچه فقیریمو :cheesygri عاشق. با هزینه های کمتر بازی تهیه کنیم ؟؟
نه.سلام دوستان من میخواستم ps3گیرم اما نمی دونم کدوم ریجنش بهتره
دوستان خواستم اونو هم بدونم که ریجن j ps3 زبونش که ژاپنی نیست(مثل wii)
یعنی چی؟یه خورده توضیح بده چی رو منظورتونه؟!دوستان یه سوال دیگه
از چه راهایی می تونم بفهمم ps3 اشکالی نداره
یا اصلا ps3 می تونه چه اشکالاتی داشته باشه
و+ چند تا از کلمات کلیدی
1 . کدوم ریجن بهتره وبازی بزاش بیشتره وبهتر گیر میادنه.
یعنی چی؟یه خورده توضیح بده چی رو منظورتونه؟!
بازی های PS3 قفل رجین نداره با هر رجین کنسولی میتونی هر بازی با هر رجینی بازی کنی.1 . کدوم ریجن بهتره وبازی بزاش بیشتره وبهتر گیر میاد
2.منظورم اینکه ps3 چه اشکالاتی میتونه داشته باشه اخه دترم دسته 2 میخرم میخوام بدونم چه چیزایی رو باید چک کنم که بفهمم سالمه