راهنمایی برای خرید PS3

ممنون .
میشه آدرس یا تلفنشو جایی که میشناسی بدی .
نا مردا به من خیلی گرون میگن .
من از اینجا گرفتم خیلی مناسب میده قبل از اینکه بری یه زنگ بزن

آدرس: میدان امام خمینی پاساژ لباف طبقه همکف پلاک 1/1 رادیو کیان
تلفن 33119423 - 33928890 - 33937555 - فاکس: 33924533

2تا دسته با 2 تا بازی قدیمی ولی platinum رو میداد (40 گیگ) 450 تمن
1 دسته dualshock3 با یه بازی روز (80 گیگ) رو میداد 450
قیمت بگیر بعد برو بگیر حتما هم پال بگیر اگه میتونی. گفتن پال چرا میخوای جی و اینا فرقی نداره بگو چرا واسه آنلاین بازی کردن چون به سرور اروپا وصل میشه بهتره (میدونم میشه یوزر ساخت برا کشور ای مختلف) ولی برای اونا باید کلاس بزاری تا بدونن واردی کلاه نزارن سرت
موفق باشی گرفتی خبرمون کن شیرینی شو بخوریم:biggrin1:

با سلام خدمت دوستان.
من قصد خرید PS3 دارم و مدلی که انتخاب کردم مدل 80 گیگ هستش البته از این 80 گیگ های جدید که مدل نامبرش CECHKxx هست و با ریجن PAL .
دلیل انتخاب من 65nm بودن CPU و GPU این مدل و مصرف برق کمتر و گرم شدن کمتر و در حال تولید بودن این مدل است.
اگر قیمت این مدل رو میدونید لطفا بگین.
اگر دوستان مدل بهتری را سراغ دارن با دلیل به من بگن لطفا.

سلام دوستان
من اين روزا نمي دونم چي شدم.يه جوري انگار عاشق mgs4 شدم.بدون اينكه حتي بازي كرده باشمش.
دوستان ارزون ترين مدل و به صرفه ترين مدل ps3 چيه؟مي خوام بازي هايي رو مثل كيلزون و اينفيموس و همچنين عشقم mgs4 رو تجربه كنم
قيمت هاشونم اگه بگيد ممنون مي شم.
راستي يه مدلي بگيد كه تو بازار پيدا شه.

با سلام خدمت دوستان.
من قصد خرید PS3 دارم و مدلی که انتخاب کردم مدل 80 گیگ هستش البته از این 80 گیگ های جدید که مدل نامبرش CECHKxx هست و با ریجن PAL .
دلیل انتخاب من 65nm بودن CPU و GPU این مدل و مصرف برق کمتر و گرم شدن کمتر و در حال تولید بودن این مدل است.
اگر قیمت این مدل رو میدونید لطفا بگین.
اگر دوستان مدل بهتری را سراغ دارن با دلیل به من بگن لطفا.
الان 80 گیگ انتخاب خوبیه راحت هم تو بازار پیدا میشه . قیمتش هم حدودا 440 تا 450 هست .
سلام دوستان
من اين روزا نمي دونم چي شدم.يه جوري انگار عاشق mgs4 شدم.بدون اينكه حتي بازي كرده باشمش.
دوستان ارزون ترين مدل و به صرفه ترين مدل ps3 چيه؟مي خوام بازي هايي رو مثل كيلزون و اينفيموس و همچنين عشقم mgs4 رو تجربه كنم
قيمت هاشونم اگه بگيد ممنون مي شم.
راستي يه مدلي بگيد كه تو بازار پيدا شه.
الان 40 گیگ یکم سخت تو بازار پیدا میشه نسبت به قیمتش هم شما میتونی 40 تومان بزاری روش یه 80 گیگ بگیری .
الان به صرفه ترین خردی همون 80 گیگ هست که تو بازار به وفور یافت میشه .
40 گیگ هم پیدا کنی قیمتش بین 375 تا 390 هست .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من نمیدونم جاش اینجاس یا نه میخوام برای ps3 موس و کیبورد بلوتوث بگیرم
میشه راهنماییم کنید
ممنون
حامد
اکثر موس و کیبورد های بلوتوث با PS3 سازگار هستند .
من بهت محصولات Logitech رو پیشنهاد می کنم . هم خیلی کیفیتشون خوبه هم رنج قیمتی خوبی داره از ارزون تا گرون . پایتخت هم بیشتر مغازه هاش دارن . :smile:

نخیر . مدلهای جدید 40 گیگ و 80 گیگ هیچ فرقی با هم ندارن و تنها نفاوتشون تو ظرفیت هارد ه .

میگن 40 ها فیلم BD نشون نمی دن .
راست میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن AC فیلمشون برداشتن تا ارزونتر بشه !!!!!!!
نزدیک به 10 نفر به من این حرفو زدن .
خواهشن یکی به من کمک کنه .......

میگن 40 ها فیلم BD نشون نمی دن .
راست میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن AC فیلمشون برداشتن تا ارزونتر بشه !!!!!!!
نزدیک به 10 نفر به من این حرفو زدن .
خواهشن یکی به من کمک کنه .......
نه عزیز من هر کی گفته چرت گفته .
همه PS3 ها Blu-ray Drive دارن . الان هم دوست عزیزم گفتم فقط 80 گیگ تولید میشه و 160 گیگ به صورت محدود .
هیچ فرقی هم جز ظرفیت هارد با هم ندارن . شما با خیال راحت بخر . :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or