نخیر . مدلهای جدید 40 گیگ و 80 گیگ هیچ فرقی با هم ندارن و تنها نفاوتشون تو ظرفیت هارد ه .ميگن 40 گيگ جديدتره و بهتر از 80 گيگه...
درسته ؟!؟
نخیر . مدلهای جدید 40 گیگ و 80 گیگ هیچ فرقی با هم ندارن و تنها نفاوتشون تو ظرفیت هارد ه .ميگن 40 گيگ جديدتره و بهتر از 80 گيگه...
درسته ؟!؟
و البته 4 عدد usb داره 80 گیگ که 40 گیگ 2 عدد . !نخیر . مدلهای جدید 40 گیگ و 80 گیگ هیچ فرقی با هم ندارن و تنها نفاوتشون تو ظرفیت هارد ه .
حامد جان من گفتم 80 گیگ های جدید . الان دیگه 40 گیگ تولید نمیشه . فقط 80 گیگ تولید میشه و 160 گیگ به صورت محدود . :smile:و البته 4 عدد usb داره 80 گیگ که 40 گیگ 2 عدد . !
دقيقا_(چون جاي خودشون رو به 40 هاي قديم دادن)80 گیگ های جدید هم 2 تا usb ان
اکثر موس و کیبورد های بلوتوث با PS3 سازگار هستند .سلام دوستان من نمیدونم جاش اینجاس یا نه میخوام برای ps3 موس و کیبورد بلوتوث بگیرم
میشه راهنماییم کنید
ممنون
حامد
نخیر . مدلهای جدید 40 گیگ و 80 گیگ هیچ فرقی با هم ندارن و تنها نفاوتشون تو ظرفیت هارد ه .
نه عزیز من هر کی گفته چرت گفته .میگن 40 ها فیلم BD نشون نمی دن .
راست میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن AC فیلمشون برداشتن تا ارزونتر بشه !!!!!!!
نزدیک به 10 نفر به من این حرفو زدن .
خواهشن یکی به من کمک کنه .......
ممنون بابت جواباکثر موس و کیبورد های بلوتوث با PS3 سازگار هستند .
من بهت محصولات Logitech رو پیشنهاد می کنم . هم خیلی کیفیتشون خوبه هم رنج قیمتی خوبی داره از ارزون تا گرون . پایتخت هم بیشتر مغازه هاش دارن . :smile:
شما اول اگر میشه یه سوالتو تو چند تا تایپک نپرس . یه جا بپرسی بهت جواب میدن .ممنون بابت جواب
میشه اینا رو هم به pc وصل کرد یا نمیشه
در ضمن لطف میکنید یه قیمت هم بدید حدودی logitech از چند تا چنده این؟

آخ ببخشید میخواستم مدل پایینیشو بگم این اومد .باشه خب حالا چرا میزنی......
ممنون از جوابتون
اینی که شما گفتید خودت دیدی؟
قيمت : 220000 تومان نه 22000 تومان
من دنبال یه مدلی میگردم که ارزون باشه نه دیگه 22 تمنی
کاراییشم طوری باشه که از 10 - 15 متری کار کنه همین
به خاطر همینه من تو چند جا پست میدم که اطلاعات درستی بگیرم
خدایی نکرده قصد جسارت نداشتم ولی خب ......:biggrin1:آخ ببخشید میخواستم مدل پایینیشو بگم این اومد .
شما قیمتتو بگو من بهت مدل بگم . از تو اینترنت هم اینجوری نمیشه اگر تهران هستی بری یه سر پایتخت میخری برمیگردی .
در ضمن مگه الان من به شما اطلاعات غلط دادم . اصلا لازم نیست شما سر هر سوالی که داری تو 2 تا تاپیک پست بزنید . هر تاپیک حخصوص یه مشکلیه . اینجوریشو دیگه نشنیده بودم.
چرا سراغ ندارم عزیزمخدایی نکرده قصد جسارت نداشتم ولی خب ......:biggrin1:
میدونی من برا خودم نمیخوام برای یکی از فامیل ها میخوام نذاشتن یه 1 ماه بگذره تا ps3 خریدم بدو بدو رفتن هر کدوم یکی خریدن منو ضایع کنن البته بهتر شد اینجوری دیگه خونم کلوپ نمیشه:biggrin1: نهایت قیمتی که میخواد خرج کنه 100 تمنه حالا تو این قیمت ها سراغ داری شما آخه دوستم خونشون میرداماده بگم برام بگیره بیاره حوصله ندارم از شهر ری بکوبم برم اونجا
دمت گرم
حامد