Captain Bl4ck3
کاربر سایت
از همینجا از تو فروشگاه مجازی بخر گرون نمیدن...ممنون .
میشه آدرس یا تلفنشو جایی که میشناسی بدی .
نا مردا به من خیلی گرون میگن .
از همینجا از تو فروشگاه مجازی بخر گرون نمیدن...ممنون .
من از اینجا گرفتم خیلی مناسب میده قبل از اینکه بری یه زنگ بزنممنون .
الان 80 گیگ انتخاب خوبیه راحت هم تو بازار پیدا میشه . قیمتش هم حدودا 440 تا 450 هست .با سلام خدمت دوستان.
من قصد خرید PS3 دارم و مدلی که انتخاب کردم مدل 80 گیگ هستش البته از این 80 گیگ های جدید که مدل نامبرش CECHKxx هست و با ریجن PAL .
دلیل انتخاب من 65nm بودن CPU و GPU این مدل و مصرف برق کمتر و گرم شدن کمتر و در حال تولید بودن این مدل است.
اگر قیمت این مدل رو میدونید لطفا بگین.
اگر دوستان مدل بهتری را سراغ دارن با دلیل به من بگن لطفا.
الان 40 گیگ یکم سخت تو بازار پیدا میشه نسبت به قیمتش هم شما میتونی 40 تومان بزاری روش یه 80 گیگ بگیری .سلام دوستان
من اين روزا نمي دونم چي شدم.يه جوري انگار عاشق mgs4 شدم.بدون اينكه حتي بازي كرده باشمش.
دوستان ارزون ترين مدل و به صرفه ترين مدل ps3 چيه؟مي خوام بازي هايي رو مثل كيلزون و اينفيموس و همچنين عشقم mgs4 رو تجربه كنم
قيمت هاشونم اگه بگيد ممنون مي شم.
راستي يه مدلي بگيد كه تو بازار پيدا شه.
نخیر . مدلهای جدید 40 گیگ و 80 گیگ هیچ فرقی با هم ندارن و تنها نفاوتشون تو ظرفیت هارد ه .ميگن 40 گيگ جديدتره و بهتر از 80 گيگه...
درسته ؟!؟
و البته 4 عدد usb داره 80 گیگ که 40 گیگ 2 عدد . !نخیر . مدلهای جدید 40 گیگ و 80 گیگ هیچ فرقی با هم ندارن و تنها نفاوتشون تو ظرفیت هارد ه .
حامد جان من گفتم 80 گیگ های جدید . الان دیگه 40 گیگ تولید نمیشه . فقط 80 گیگ تولید میشه و 160 گیگ به صورت محدود . :smile:و البته 4 عدد usb داره 80 گیگ که 40 گیگ 2 عدد . !
دقيقا_(چون جاي خودشون رو به 40 هاي قديم دادن)80 گیگ های جدید هم 2 تا usb ان
اکثر موس و کیبورد های بلوتوث با PS3 سازگار هستند .سلام دوستان من نمیدونم جاش اینجاس یا نه میخوام برای ps3 موس و کیبورد بلوتوث بگیرم
میشه راهنماییم کنید
ممنون
حامد
نخیر . مدلهای جدید 40 گیگ و 80 گیگ هیچ فرقی با هم ندارن و تنها نفاوتشون تو ظرفیت هارد ه .
نه عزیز من هر کی گفته چرت گفته .میگن 40 ها فیلم BD نشون نمی دن .
راست میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن AC فیلمشون برداشتن تا ارزونتر بشه !!!!!!!
نزدیک به 10 نفر به من این حرفو زدن .
خواهشن یکی به من کمک کنه .......