هنوز که هیچ خبری نشده . ! امکانش بله هست چرا امکانش نباشه . !! اما فعلا که هیچ خبری نیست .قضیه ی ps3 slime چیه ؟ حقیقت داره یا نه؟
سوني مي خواهد قيمت ساخت رو بياره پايين و ممكنه همين عكس ها ... از اسليم يه روزي ببينيم!(تو فروشگاها)و همونطوري كه PS1 .PS2 بودند!!!قضیه ی ps3 slime چیه ؟ حقیقت داره یا نه؟
driving force pro_$111.78سلام
این فرمون ها برای ps3 چنده؟؟
driving force pro
driving force gt
80گیگ الان 435 تومان . همین ps3 های 80 گیگ که الان داخل بازار هست بهترین انتخاب هست که همراه با دسته Doual Shock 3 هست .
چون امتحانامون تمام شد راحت شديم:biggrin1:. حامد جان درست گفته!قيمت رو بين 430 تا 440 ميچرخه!اول يه نفس راحت بكشمچون امتحانامون تمام شد راحت شديم:biggrin1:.
كي ميگه ps3 80 با doual shock3 الان 435 ت است اگه باشه كه عاليه من تهران خ خميني پرسيدم 80 بدون doual shock 3 امروز 450 ت است.:confused:
حامد جان درست گفته!قيمت رو بين 430 تا 440 ميچرخه!
حامد جان درست گفته!قيمت رو بين 430 تا 440 ميچرخه!
:laughing:.من پرسيدم گفتن نه خيلي زياد ميشه نه كم(قيمت)اگه رو همين قيمتا بچرخه كه عاليه تا اخراي خرداد به 400 هم ميرسه پس تا اون موقع ميتونم يه 500 تومني جمع كنم و يه ps3 با چندتا بازي بخرم:laughing:.
اروپا (البته ميشه Change كرد)یک سوال فنی:
دستگاه من NTSC Jهست.من اگه یک بازی ریجن پال بگیرم وقتی به PSNوصل میشه ایابه شبکه اروپا وصل میشم یا جاپن؟
من پرسيدم گفتن نه خيلي زياد ميشه نه كم(قيمت)
راست ميگي يا سر كاري بود اگه اينطوره پس من بايد زودتر بگيرمنه عزيز سركار چيه!!!وايراست ميگي يا سر كاري بود اگه اينطوره پس من بايد زودتر بگيرم
میلاد چی میگی میشه Change کرداروپا (البته ميشه Change كرد)
آرش باز تو اومديمیلاد چی میگی میشه Change کرد.
شما با هر PS3 با هر ریجنی میتونی PSN هر جا رو که دوست داری بسازی .
بازی هم اگر ریجن پال باشه اگر سروراش WorldWide باشن که میتونی با همه جای دنیا بازی کنی اگر بازی ریجن لاک باشه Online اش فقط میتونی با هم ریجن های خودت بازی کنی . :smile:
:biggrin1: منظورم تو بازي بود!:biggrin1: