راهنمایی برای خرید PS3

البته ميشه در مدت زمان كوتاه كانتينر رو تغيير داد ولي همچين هلو بيا برو تو گلو نيست .

میشه بگی چجوری در مدت زمان کوتاه ؟ :دی encode کردن با یک کامپیوتر نسبتاً قوی حداقل 7،8 ساعتی طول میکشه !

سلام به دوستان اقا لطفا يه نفر كاردرست بگه PS3 دقيقا چه فرمتهايي رو پخش ميكنه ؟ و كدوم هارو پخش نميكنه .فكر كنم سوال خيلي از دوستان باشه . ممنونم

سلام به دوستان اقا لطفا يه نفر كاردرست بگه PS3 دقيقا چه فرمتهايي رو پخش ميكنه ؟ و كدوم هارو پخش نميكنه .فكر كنم سوال خيلي از دوستان باشه . ممنونم

خيلی از دوستان قبلاً اينجا پرسيدن حدودا 100 بار...

Hard media:

• BD-ROM
  • BD-R
  • BD-RE
  • DVD-ROM
  • DVD-R
  • DVD-RW
  • DVD+R
  • DVD+RW
  • CD-ROM
  • CD-R
  • CD-RW
  • Super Audio CD
Video:

• DivX (2.10 update, 2.20 update if file > 2GB)
  • MPEG-1
  • MPEG-2 (PS,TS)
  • MEPG-4 AVC (H.264)
  • MPEG-4 SP
  • VC-1 (2.10 update)
  • XviD (2.10 update, 2.20 update if file > 2GB)
Audio:

• ATRAC
  • AAC (Dolby support out of box, DTS 2.30 update)
  • MP3
  • WAV
Image:

• JPEG
  • GIF
  • PNG
  • TIFF
  • BMP
واقعا نمیدونم چرا بعضی الکی میان درباره چیزی که اطلاع ندارن پست میزنن
تازه ایشون leadre هم هست واقعا برای این سایت متائسفم بعضی از افراد این سایت اندازه یه سر سوزن هم از هیچی اطلاع ندارن

What the ...
تو هر تاپيک بايد نظرات شما رو ببينيم ؟ در واقع اسپم های شما رو ؟

آخرین ویرایش:
خيلی از دوستان قبلاً اينجا پرسيدن حدودا 100 بار...

Hard media:

• BD-ROM
  • BD-R
  • BD-RE
  • DVD-ROM
  • DVD-R
  • DVD-RW
  • DVD+R
  • DVD+RW
  • CD-ROM
  • CD-R
  • CD-RW
  • Super Audio CD
Video:

• DivX (2.10 update, 2.20 update if file > 2GB)
  • MPEG-1
  • MPEG-2 (PS,TS)
  • MEPG-4 AVC (H.264)
  • MPEG-4 SP
  • VC-1 (2.10 update)
  • XviD (2.10 update, 2.20 update if file > 2GB)
Audio:

• ATRAC
  • AAC (Dolby support out of box, DTS 2.30 update)
  • MP3
  • WAV
Image:

• JPEG
  • GIF
  • PNG
  • TIFF
  • BMP
اینارم من تو ویکی پدیا دیدم!
Image formats

Audio formats
Video formats

میشه بگی چجوری در مدت زمان کوتاه ؟ :دی encode کردن با یک کامپیوتر نسبتاً قوی حداقل 7،8 ساعتی طول میکشه !

البته من زياد توي اين زمينه ها وارد نيستم ولي ميلاد (ldghn) يه برنامه اي رو گفت كه لازم نبود كل فيلم رو از اول encode كني و فقط كانتينر رو به راحتي تغيير ميداد . زمانشم اگه اشتباه نكرده باشم گفته بود 8 دقيقه يا 18 دقيقه :biggrin1: به هر حال زمانش خيلي كوتاه بود حالا اگه خودش اومد حتما جواب اين سوال رو ميده .

مرسی دوست عزیز
بحث من همین هست که بشه فیلمهای اچ دی که فرمت 720پی و 1080پی دارن رو از روی کامپیوتر توسط پلی استیشن3 دید که با این کار دیگه نیازی به بلوری پلیر نیست

به هر حال در مورد این بحث شبکه کمتر مطلب هست و اگر کسی بتونه به طور دقیق مراحل فوق رو توضیح بده خیلی عالی میشه
در مورد سیستم هم مشکلی ندارم و قوی هست

در ضمن کسی در مورد قیمتهای موجود و بهترین مدل حال حاضر صحبتی نکرد
شنیدم که ارزون شده ایا صحت داره یا نه منتظر کمک دوستان هستیم
والا الان من وقت ندارم سرم شلوغه انشاالله فردا شب یه توضیحی در موردش میدم اگر هم بتونم با عکس میزارم که یتونید شما هم استفاده کنید

البته من زياد توي اين زمينه ها وارد نيستم ولي ميلاد (ldghn) يه برنامه اي رو گفت كه لازم نبود كل فيلم رو از اول encode كني و فقط كانتينر رو به راحتي تغيير ميداد . زمانشم اگه اشتباه نكرده باشم گفته بود 8 دقيقه يا 18 دقيقه :biggrin1: به هر حال زمانش خيلي كوتاه بود حالا اگه خودش اومد حتما جواب اين سوال رو ميده .

اون فرمت آخرش رو که اگه بخوای عوض کنی کاری نداره ..! ( ولی مطمئن باش که کار نخواهد کرد :دی )
با اینکود کردن هم فرمت رو عوض میکنی ولی فرمت درست عوض میشه ... میلاد هم که قدیما از این چیزا نداشت و با همین برنامه ها اینکود میکرد و یک تاپیک هم تو سایت CineNuts داشته که تو اون هم همچین آموزشی رو نداده بود ... من یک فیلم رو دارم اینکود میکنم ببین چقدر طول کشیده: ( از 2 ـه صبح تا حالا ! :دی تازه 30 دقیقه دیگه مونده تا تموم شه ...، بد نیست CPU Usage رو همین ببینی :دی )

15x1h11.jpg

اون فرمت آخرش رو که اگه بخوای عوض کنی کاری نداره ..! ( ولی مطمئن باش که کار نخواهد کرد :دی )
با اینکود کردن هم فرمت رو عوض میکنی ولی فرمت درست عوض میشه ... میلاد هم که قدیما از این چیزا نداشت و با همین برنامه ها اینکود میکرد و یک تاپیک هم تو سایت CineNuts داشته که تو اون هم همچین آموزشی رو نداده بود ... من یک فیلم رو دارم اینکود میکنم ببین چقدر طول کشیده: ( از 2 ـه صبح تا حالا ! :دی تازه 30 دقیقه دیگه مونده تا تموم شه ...، بد نیست CPU Usage رو همین ببینی :دی )

15x1h11.jpg

من اگه قرار بود بشينم هر فيلم رو 7 8 ساعت انکود کنم که ديگه هيچی عمرم بر فنا ميرفت:دی

از FW 2.53 به بالا بيش از 90 % MKV هايی که تو اينترنت هست با يه تغيير کانتينر مشکلشون حال ميشه.البته اگر صداشونم DTS باشه بايد به AC3 تبديل بشه.البته همه اينا در شرايطی هستش که تو نخوای زيرنويس رو فيلم Hardcode کنی.چون اون موقع قضيه فرق ميکنه
و البته :دی بازم اين برنامه که داری باهاش انکود ميکنی رو بزار دره کوزه:دی با 4 fps عمره آدم تلف ميشه:دی اين بدرده زمان قديم واسه 360 ميخورد

با اين MKV2VOB انجام بده که نويسندش کهيلی حال داده چون همه چيز رو اتوماتيک کرده

دوستان در مورد ps3 media server این رو گیر آوردم که هم توضیح داده و هم عکس طریقه نصب بیسیم و با سیم رو هم گفته فقط یه نکته رو بگم اگه میخواهید با این حرکت 720p یا 1080p ببینید حتما از نوع با سیم استفاده کنید دقت هم داشته باشید کابلتون ازجنس مرغوب باشه و زیاد هم طولانی نباشه (بماند که من 720 رو با 30 متری هم تست کردم چون کالم خوب هست جواب داد)
اینم لینک توضیحات
http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/2_60/settings/connectdlna.html
ممنون که توجه کردید
حامد:smile:

دوستان میشه
قیمت الان
ps3 40 رو در جاهای مختلف ایران بدین .
پیشاپیش ممنون .
در حال حاظر 40 گیگ خیلی کم هست و اگرم پیدا کنی قیمتش برای خرید اصلا به صرفه نیست چون با 20 30 تومان اختلاف قیمت میتونی 80 گیگ بخری .
قیمت 80 گیگ هم بین 420 تا 30 هست .

سلام
من میخوام یه کابل اپتیکال برا صدای 5.1 بخرم
مارک مخصوصی داره یا هر مارکی جواب میده؟
آخه یکی از فامیلهامون گفت برو اگه میتونی آمریکایی شو پیدا کن منم گفتم از اینجا بپرسم بعد برم بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or