سلام به دوستان اقا لطفا يه نفر كاردرست بگه PS3 دقيقا چه فرمتهايي رو پخش ميكنه ؟ و كدوم هارو پخش نميكنه .فكر كنم سوال خيلي از دوستان باشه . ممنونم
واقعا نمیدونم چرا بعضی الکی میان درباره چیزی که اطلاع ندارن پست میزنن
تازه ایشون leadre هم هست واقعا برای این سایت متائسفم بعضی از افراد این سایت اندازه یه سر سوزن هم از هیچی اطلاع ندارن
اینارم من تو ویکی پدیا دیدم!خيلی از دوستان قبلاً اينجا پرسيدن حدودا 100 بار...
Hard media:
Video:
- BD-ROM
- BD-R
- BD-RE
- DVD-ROM
- DVD-R
- DVD-RW
- DVD+R
- DVD+RW
- CD-ROM
- CD-R
- CD-RW
- Super Audio CD
Audio:
- DivX (2.10 update, 2.20 update if file > 2GB)
- MPEG-1
- MPEG-2 (PS,TS)
- MEPG-4 AVC (H.264)
- MPEG-4 SP
- VC-1 (2.10 update)
- XviD (2.10 update, 2.20 update if file > 2GB)
Image:
- ATRAC
- AAC (Dolby support out of box, DTS 2.30 update)
- MP3
- WAV
- JPEG
- GIF
- PNG
- TIFF
- BMP
میشه بگی چجوری در مدت زمان کوتاه ؟encode کردن با یک کامپیوتر نسبتاً قوی حداقل 7،8 ساعتی طول میکشه !
والا الان من وقت ندارم سرم شلوغه انشاالله فردا شب یه توضیحی در موردش میدم اگر هم بتونم با عکس میزارم که یتونید شما هم استفاده کنیدمرسی دوست عزیز
بحث من همین هست که بشه فیلمهای اچ دی که فرمت 720پی و 1080پی دارن رو از روی کامپیوتر توسط پلی استیشن3 دید که با این کار دیگه نیازی به بلوری پلیر نیست
به هر حال در مورد این بحث شبکه کمتر مطلب هست و اگر کسی بتونه به طور دقیق مراحل فوق رو توضیح بده خیلی عالی میشه
در مورد سیستم هم مشکلی ندارم و قوی هست
در ضمن کسی در مورد قیمتهای موجود و بهترین مدل حال حاضر صحبتی نکرد
شنیدم که ارزون شده ایا صحت داره یا نه منتظر کمک دوستان هستیم
البته من زياد توي اين زمينه ها وارد نيستم ولي ميلاد (ldghn) يه برنامه اي رو گفت كه لازم نبود كل فيلم رو از اول encode كني و فقط كانتينر رو به راحتي تغيير ميداد . زمانشم اگه اشتباه نكرده باشم گفته بود 8 دقيقه يا 18 دقيقه :biggrin1: به هر حال زمانش خيلي كوتاه بود حالا اگه خودش اومد حتما جواب اين سوال رو ميده .
میشه بگی چجوری در مدت زمان کوتاه ؟encode کردن با یک کامپیوتر نسبتاً قوی حداقل 7،8 ساعتی طول میکشه !
اون فرمت آخرش رو که اگه بخوای عوض کنی کاری نداره ..! ( ولی مطمئن باش که کار نخواهد کرد)
با اینکود کردن هم فرمت رو عوض میکنی ولی فرمت درست عوض میشه ... میلاد هم که قدیما از این چیزا نداشت و با همین برنامه ها اینکود میکرد و یک تاپیک هم تو سایت CineNuts داشته که تو اون هم همچین آموزشی رو نداده بود ... من یک فیلم رو دارم اینکود میکنم ببین چقدر طول کشیده: ( از 2 ـه صبح تا حالا !تازه 30 دقیقه دیگه مونده تا تموم شه ...، بد نیست CPU Usage رو همین ببینی
)
![]()
در حال حاظر 40 گیگ خیلی کم هست و اگرم پیدا کنی قیمتش برای خرید اصلا به صرفه نیست چون با 20 30 تومان اختلاف قیمت میتونی 80 گیگ بخری .دوستان میشه
قیمت الان
ps3 40 رو در جاهای مختلف ایران بدین .
پیشاپیش ممنون .
بله دسته Dual Shock 3 در واقع کامل شده دسته sixaxis هست که بهش Vibration هم اضافه شده.
در حال حاضر قیمتش حدود 40/50 تومان هست.