من از آسیاتک می گیرم بهم گفتن پینگ 200 تا 300 خوبه ولی من پرسیدم بقیه گفتن 100 به بالا خوب نیست حالا اگه میدونید بگید من چی کارکنم تا آنلاین بزنم
اتفاقا منم آسيا تك دارم خيلي خيلي راضي هستم برو بازي كن راحت!
من از آسیاتک می گیرم بهم گفتن پینگ 200 تا 300 خوبه ولی من پرسیدم بقیه گفتن 100 به بالا خوب نیست حالا اگه میدونید بگید من چی کارکنم تا آنلاین بزنم
البته کاملا به این تاپیک ربط داشت
میخواست بنده خدا راهنمایی شه ببینه این تو ایران هست یا نه که بره بخره . اسم تایپک هم هست راهنمای برای خرید PS3 .
عزیز من ایشون منظورش کنسول PS3 بود پک یا همون SKU که باهاش یه Bluray از Final Fantasy و یه دمو اومد و طرحش با این PS3 ها کمی فرق میکنه .:biggrin1:خیلی باحالی بله ربط داره ولی برای خرید ps3 نه بازی ps3 :biggrin1: از شما که leader یک کلن هستید این حرف بعید بود:biggrin1:
عزیز من ایشون منظورش کنسول PS3 بود پک یا همون SKU که باهاش یه Bluray از Final Fantasy و یه دمو اومد و طرحش با این PS3 ها کمی فرق میکنه .
اشون منظورش این بود که این پک الان تو ایران هست یا نه که منم گفتم فعلا که نیست .
شما فکر کردید میگه بازیه Final Fantasy تو ایران هست یا نه که خوب اشتباه فکر کردید . :smile:
پ . ن . بعد چه ربطی به لیدر کلن بودن داره جالب بود کلا .
تاپیک رو منحرف نکنید لطفا . مرسی . :smile:
اقا شرمنده در کل چون حرفاشون رو بریده و تو هر text جدا گونه گذاشتن من خوب متوجه نشدم معذرت می خوام نمی دونستم صحبت در باره bundle هست.ولی خودمونیما هم چین از چند جناه به ادم حمله میشه که ادم می ترسه پست بده خوب شاید یه بنده خدائی مثل من مطلب رو خوب متوجه نشده بود..!!!:biggrin1:
توی اون مورد اول من خیلی اطلاعات ندارم ولی یه قابلیتی هست به اسم Media Server که میتونید فایل هاتون رو توی HDTV تون مشاهده کنید .دوستان یه سوال
این دوستی که گفت میشه پلی استیشن3 رو با کامپیوتر شبکه کرد و فرمتهایی مثل MKV در فرمتهای 720 پی و 1080 پی روی کامپیوتر رو از طریق پلی استیشن3 دید در چه حد هست کسی هست در این زمینه اطلاعاتی بده
ضمن اینکه اگر اینطور باشه میشه هر فرمتی از صدا و تصویر رو روی پلی استیشن از طریق شبکه با کامپیوتر دید ؟
در ضمن الان بهترین قیمت و مدل چی هست ؟
با تشکر
دوستان یه سوال
این دوستی که گفت میشه پلی استیشن3 رو با کامپیوتر شبکه کرد و فرمتهایی مثل MKV در فرمتهای 720 پی و 1080 پی روی کامپیوتر رو از طریق پلی استیشن3 دید در چه حد هست کسی هست در این زمینه اطلاعاتی بده
ضمن اینکه اگر اینطور باشه میشه هر فرمتی از صدا و تصویر رو روی پلی استیشن از طریق شبکه با کامپیوتر دید ؟
در ضمن الان بهترین قیمت و مدل چی هست ؟
با تشکر
دوست عزیز شما به راحتی میتونید محتویات Data DVD رو روی PS3 مشاهده کنید . ولی مشکلی که اینجا هست PS3 کانتینر MKV رو ساپورت نمیکنه . پس شما نمیتونید مشاهده کنید . که باید اونا رو به فرمتهای قابل مشاهده با PS3 تبدیل کنید مثلا با برنامه MKV2VOB .پیرو مطلب بالا یا پست 3571 که دادم یه سوال دیگه تو ذهن من هست
اگر ما یکسری فیلم با فرمتهای 720پی و 1080پی و فرمتهایی مثل MKV H264 داشته باشیم و اونها رو روی دی وی دی به صورت دیتا رایت کنیم ایا میشه اون دی وی دی رو مستقیم از طریق پلی استیشن3 دید
به عبارتی ایا قابلیت خوندن اطلاعات دیتا هم در پلی استیشن3 هست
چون خود من فیلمهای زیادی دارم که به صورت اچ دی هستند ولی قابلیت پخش اونها در دی وی دی پلیر نیست ایا میشه از این طریق برای دیدن اون دسته از فایلها استفاده کرد
امروزه بازار فیلمهای اچ دی گرم شده ولی تنها معزل داشتن وسیله ای خوب به جز بلوری پلیر و کامپیوتر برای دین اونها هست چرا که هزینه اون ها بالاست
با تشکر
ضمن اینکه کسی در مورد قابلیت شبکه چیزی نگفت اگه دوستانی که کنسول دارن لطفا بیشتر توضیح بدن
ممنون میشیم
خودم میگم :biggrin1:دوستان یه سوال
قیمتا مثل قبله زیاد تغییر آنچنانی نکرده تو فروشگاه مجازی .فروشگاه فتحی 40 گیگ پال+2 دسته+2 بازی 445 هزار تومان میدهدر ضمن کسی در مورد قیمتهای موجود و بهترین مدل حال حاضر صحبتی نکرد
شنیدم که ارزون شده ایا صحت داره یا نه منتظر کمک دوستان هستیم
بشه فیلمهای اچ دی که فرمت 720پی و 1080پی دارن رو از روی کامپیوتر توسط پلی استیشن3 دید