راهنمایی برای خرید PS3

من از آسیاتک می گیرم بهم گفتن پینگ 200 تا 300 خوبه ولی من پرسیدم بقیه گفتن 100 به بالا خوب نیست حالا اگه میدونید بگید من چی کارکنم تا آنلاین بزنم
اتفاقا منم آسيا تك دارم خيلي خيلي راضي هستم برو بازي كن راحت!;)

البته کاملا به این تاپیک ربط داشت :دی
میخواست بنده خدا راهنمایی شه ببینه این تو ایران هست یا نه که بره بخره . اسم تایپک هم هست راهنمای برای خرید PS3 . :دی

:biggrin1:خیلی باحالی بله ربط داره ولی برای خرید ps3 نه بازی ps3 :biggrin1: از شما که leader یک کلن هستید این حرف بعید بود:biggrin1:

:biggrin1:خیلی باحالی بله ربط داره ولی برای خرید ps3 نه بازی ps3 :biggrin1: از شما که leader یک کلن هستید این حرف بعید بود:biggrin1:
عزیز من ایشون منظورش کنسول PS3 بود پک یا همون SKU که باهاش یه Bluray از Final Fantasy و یه دمو اومد و طرحش با این PS3 ها کمی فرق میکنه .
اشون منظورش این بود که این پک الان تو ایران هست یا نه که منم گفتم فعلا که نیست .
شما فکر کردید میگه بازیه Final Fantasy تو ایران هست یا نه که خوب اشتباه فکر کردید . :smile:
پ . ن . بعد چه ربطی به لیدر کلن بودن داره :دی جالب بود کلا .
تاپیک رو منحرف نکنید لطفا . مرسی . :smile:

عزیز من ایشون منظورش کنسول PS3 بود پک یا همون SKU که باهاش یه Bluray از Final Fantasy و یه دمو اومد و طرحش با این PS3 ها کمی فرق میکنه .
اشون منظورش این بود که این پک الان تو ایران هست یا نه که منم گفتم فعلا که نیست .
شما فکر کردید میگه بازیه Final Fantasy تو ایران هست یا نه که خوب اشتباه فکر کردید . :smile:
پ . ن . بعد چه ربطی به لیدر کلن بودن داره :دی جالب بود کلا .
تاپیک رو منحرف نکنید لطفا . مرسی . :smile:

اقا شرمنده در کل چون حرفاشون رو بریده و تو هر text جدا گونه گذاشتن من خوب متوجه نشدم معذرت می خوام نمی دونستم صحبت در باره bundle هست.ولی خودمونیما هم چین از چند جناه به ادم حمله میشه که ادم می ترسه پست بده خوب شاید یه بنده خدائی مثل من مطلب رو خوب متوجه نشده بود..!!!:biggrin1:

دوستان یه سوال
این دوستی که گفت میشه پلی استیشن3 رو با کامپیوتر شبکه کرد و فرمتهایی مثل MKV در فرمتهای 720 پی و 1080 پی روی کامپیوتر رو از طریق پلی استیشن3 دید در چه حد هست کسی هست در این زمینه اطلاعاتی بده
ضمن اینکه اگر اینطور باشه میشه هر فرمتی از صدا و تصویر رو روی پلی استیشن از طریق شبکه با کامپیوتر دید ؟

در ضمن الان بهترین قیمت و مدل چی هست ؟

با تشکر

اقا شرمنده در کل چون حرفاشون رو بریده و تو هر text جدا گونه گذاشتن من خوب متوجه نشدم معذرت می خوام نمی دونستم صحبت در باره bundle هست.ولی خودمونیما هم چین از چند جناه به ادم حمله میشه که ادم می ترسه پست بده خوب شاید یه بنده خدائی مثل من مطلب رو خوب متوجه نشده بود..!!!:biggrin1:

اتفاقا بخش PS3 يكي از بهترين بخش ها در بازي سنتر هست و عزيزاني كه اينجا بچه ها رو راهنمايي ميكنن به بهترين شكل ممكن به سوالا جواب ميدن . من همينجا از تمام بچه ها تشكر مي كنم به خاطر بوجود اوردن جو بسيار خوب در بخش PS3 .

موفق و پيروز باشيد.....:smile:

دوستان یه سوال
این دوستی که گفت میشه پلی استیشن3 رو با کامپیوتر شبکه کرد و فرمتهایی مثل MKV در فرمتهای 720 پی و 1080 پی روی کامپیوتر رو از طریق پلی استیشن3 دید در چه حد هست کسی هست در این زمینه اطلاعاتی بده
ضمن اینکه اگر اینطور باشه میشه هر فرمتی از صدا و تصویر رو روی پلی استیشن از طریق شبکه با کامپیوتر دید ؟

با تشکر
توی اون مورد اول من خیلی اطلاعات ندارم ولی یه قابلیتی هست به اسم Media Server که میتونید فایل هاتون رو توی HDTV تون مشاهده کنید .
الان بهترین مدل میشه گفت 40 گیگ هستش که قیمت ریجن پالش 395 تومان و قیمت ریجن J هم طرفای 375 هستش . :smile:

دوستان یه سوال

با تشکر

با transcode کردن با یه سری برنامه مثل Tversity میشه هر فرمتی رو از کامپیتر روی ps3 پخش کرد

پیرو مطلب بالا یا پست 3571 که دادم یه سوال دیگه تو ذهن من هست
اگر ما یکسری فیلم با فرمتهای 720پی و 1080پی و فرمتهایی مثل MKV H264 داشته باشیم و اونها رو روی دی وی دی به صورت دیتا رایت کنیم ایا میشه اون دی وی دی رو مستقیم از طریق پلی استیشن3 دید
به عبارتی ایا قابلیت خوندن اطلاعات دیتا هم در پلی استیشن3 هست
چون خود من فیلمهای زیادی دارم که به صورت اچ دی هستند ولی قابلیت پخش اونها در دی وی دی پلیر نیست ایا میشه از این طریق برای دیدن اون دسته از فایلها استفاده کرد

امروزه بازار فیلمهای اچ دی گرم شده ولی تنها معزل داشتن وسیله ای خوب به جز بلوری پلیر و کامپیوتر برای دین اونها هست چرا که هزینه اون ها بالاست

با تشکر
ضمن اینکه کسی در مورد قابلیت شبکه چیزی نگفت اگه دوستانی که کنسول دارن لطفا بیشتر توضیح بدن
ممنون میشیم

پیرو مطلب بالا یا پست 3571 که دادم یه سوال دیگه تو ذهن من هست
اگر ما یکسری فیلم با فرمتهای 720پی و 1080پی و فرمتهایی مثل MKV H264 داشته باشیم و اونها رو روی دی وی دی به صورت دیتا رایت کنیم ایا میشه اون دی وی دی رو مستقیم از طریق پلی استیشن3 دید
به عبارتی ایا قابلیت خوندن اطلاعات دیتا هم در پلی استیشن3 هست
چون خود من فیلمهای زیادی دارم که به صورت اچ دی هستند ولی قابلیت پخش اونها در دی وی دی پلیر نیست ایا میشه از این طریق برای دیدن اون دسته از فایلها استفاده کرد

امروزه بازار فیلمهای اچ دی گرم شده ولی تنها معزل داشتن وسیله ای خوب به جز بلوری پلیر و کامپیوتر برای دین اونها هست چرا که هزینه اون ها بالاست

با تشکر
ضمن اینکه کسی در مورد قابلیت شبکه چیزی نگفت اگه دوستانی که کنسول دارن لطفا بیشتر توضیح بدن
ممنون میشیم
دوست عزیز شما به راحتی میتونید محتویات Data DVD رو روی PS3 مشاهده کنید . ولی مشکلی که اینجا هست PS3 کانتینر MKV رو ساپورت نمیکنه . پس شما نمیتونید مشاهده کنید . که باید اونا رو به فرمتهای قابل مشاهده با PS3 تبدیل کنید مثلا با برنامه MKV2VOB .
ب احتمال زیاد چون PS3 یه جورایی حامی Divx هست و با توجه به انتشار Divx 7 که MKV هم ساپورت میکنه میتونیم روی PS3 منتظر پخش این فرمت باشیم . :smile:

دوستان یه سوال
خودم میگم :biggrin1:
شما با یه برنامه مثل PS3 Media Server (بهترینش اینه) و کابل شبکه به مقدار کافی (از کنسول تا کامپیوتر)
میتونی تمام درایو ها تونو تو ps3 ببینی و تقریبا همه فایل ها رو پخش میکنه (صوتی ، تصویری و عکس) فقط تو فایل هایی که زیرنویس فارسی داره مشکل داره پخش نمیکنه که اونم مربوط میشه به کدک هایی که تو برنامه هست
من خودم مراسم اسکار رو توش دیدم 720p کامل بود
سیستمم تقریبا باید قوی باشه
رم 512
گرافیک 128
cpu هم با پنتیوم 3 میشه ولی 4 باشه بهتره
حدالامکان هم برنامه رو تو یک درایوی نصب کنید که فضای خالی زیادی داشته باشه تا یه موقع تیک نزنه
خلاصه خیلی برنامه خفنی هست اگر هم توضیحات کامل تری خواستید
اینارو تو گوگل یا یوتیوب سرچ کنید :
PS3 DLAN
PS3 Media sharing
موفق و پیروز باشید
حامد:smile:

مرسی دوست عزیز
بحث من همین هست که بشه فیلمهای اچ دی که فرمت 720پی و 1080پی دارن رو از روی کامپیوتر توسط پلی استیشن3 دید که با این کار دیگه نیازی به بلوری پلیر نیست

به هر حال در مورد این بحث شبکه کمتر مطلب هست و اگر کسی بتونه به طور دقیق مراحل فوق رو توضیح بده خیلی عالی میشه
در مورد سیستم هم مشکلی ندارم و قوی هست

در ضمن کسی در مورد قیمتهای موجود و بهترین مدل حال حاضر صحبتی نکرد
شنیدم که ارزون شده ایا صحت داره یا نه منتظر کمک دوستان هستیم

قیمتا مثل قبله زیاد تغییر آنچنانی نکرده تو فروشگاه مجازی .فروشگاه فتحی 40 گیگ پال+2 دسته+2 بازی 445 هزار تومان میده

اگر دنبال ارزونترین مدل هستی باید مدل 40 گیگ رو تهیه کنی
قیمتش حدود 370/80 ـه.
در مورد ارزونی که PS3 کاهش قیمت نداشته پس هیچ تغییری در قیمتش نکرده .

بشه فیلمهای اچ دی که فرمت 720پی و 1080پی دارن رو از روی کامپیوتر توسط پلی استیشن3 دید

رفيق گفته باشما ! PS3 همونجور كه آرش گفت MKV ساپورت نميكنه ها ! بزگترين سد راه HD بازا واسه خريد PS3 همين ساپورت نكردن MKv بوده . الان 90 درصد HDrip ها همه MKV هستن . البته ميشه در مدت زمان كوتاه كانتينر رو تغيير داد ولي همچين هلو بيا برو تو گلو نيست .

ميري كلي پول ميدي اونوقت مياي خونه MKV رايت ميكني توي DVD ميبيني نميخونه اونوقت مياي بچه ها رو فحش ميدي :biggrin1: . واسه همين گفتم بهت بگم :biggrin1: .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or