راهنمایی برای خرید PS3

من دیگه 100% ps3 میخرم فقط کدوم مدلشو بخرم کدوم ریجن چندتا pack داره کدوم به صرفه تره 60 گیگش چنده درضمن کجا میتونم بازی های دسته دو را بخرم یا بفروشم؟ ممنون

من دیگه 100% ps3 میخرم فقط کدوم مدلشو بخرم کدوم ریجن چندتا pack داره کدوم به صرفه تره 60 گیگش چنده درضمن کجا میتونم بازی های دسته دو را بخرم یا بفروشم؟ ممنون

60 گيگ توليد نميشه پيدا هم نميتونی بکنی...الان 80 ميتونی پيدا کنی با 160 گيگ.....

بازی هم اينجا تاپيکش هست ميتونی خريد و فروش کنی... يا اينکه يک سری از فروشنده ها انجام ميدن...

اگه عضو پرميوم بشی ميتونی تاپيک بزنی تو بخش بازارچه و بازی های که ميخوای رو خريد و فروش کنی ... راحت..

آخه تو یه جایی دیدم کسی لینک داده بود خوده سایت که مکانی برای این جور آدمهاست که بازی را با 20 تومان میفروشن و میخرن حالا 80 گیگ چند هست؟ کدوم پک بهتره؟

سلام
الان توی تاپیم شایعات دنیای گیم بودم ( اسمشو دقیقا یادم نیست ) یه نفر نوشته بود کاهش قیمت پی اس 3
خبری هست یا سرکاریه ؟
داخل فروم های خارجی هم کسانی اعلام کردن که ps3 با قیمت پایین خریداری کردن اما سونی رسما هنوز همچین چیزیرو اعلام نکرده .

آخه تو یه جایی دیدم کسی لینک داده بود خوده سایت که مکانی برای این جور آدمهاست که بازی را با 20 تومان میفروشن و میخرن حالا 80 گیگ چند هست؟ کدوم پک بهتره؟
80 گیگ الان 435 تومان . همین ps3 های 80 گیگ که الان داخل بازار هست بهترین انتخاب هست که همراه با دسته Doual Shock 3 هست .

Doual Shock 3تو 40 گیگهای جدید هم هست درسته؟
40 گیگ خیلی بد گیر میاد هیچ کدوم هم Doul Shock 3 نداره یک سری از باندل های 40گیگ دسته doul Sock 3 داره مثل باندل متال گیر .

کیل زون و mgs4 تغریبا چه جور بازیهایی هستند یه توضیحی میشه بدین
هر دو بازی از شاهکار های بازی سازی هست و فکر نکنم بازییی رو بشه تفسیر کرد . !
Killzone 2 = FPS
MGS = Modern Action Adventure

سلام
من راستش يه 2هفته اي ميشه سر نزدم وليي مال همون موقع رو برات ميگم:smile:
به نظر من از جاهاي معتبر خريداري كن مثل كارفور يا جامبو(نمايندگي خود سوني)و...
قيمت هم ps3 160gb (فكر كنم بازي uncharted هم روش بود) 1799 درهم (حدود 475 هزار تومان)
سوال ديگه اي بود در خدمتيم:biggrin1:
موفق باشي

کسی نبود جواب بده؟

تو دبی...مغازه های geekay games تو فستیوال سیتی و سیتی سنتر...
sharaf dg تو سیتی سنتر...
کارفور ها...سوپر مارکت های زنجیره ای که تو سیتی سنتر ها هست...
plug ins تو فستیوال سیتی...
هایپر پاندا تو فستیوال سیتی...
toys R us ها شعبه مرکزی داره...تو فستیوال سیتی هم یه شعبه بزرگ...
اینا مهماش بودن...اینا معتبر هستن وگرنه مغازه های متفرقه هندی پاکستانی هم هست...طرفای نایف و بیمارستان ایرانی ها....ولی پیشنهاد نمیکنم از اونا بگیری...
من زیاد از اینا خرید کردم...مخصوصا شعبه فستیوال سیتی:
http://www.geekaygames.com/
شرف دی جی هم خیلی خفنه از شیر مرغ تا جون آدم میزاد در شاخه ی الکترونیک توش هست...
دوربین...موبایل...کنسول...دید در شب...هر چی...کلا با حاله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or