W00T1991
کاربر سایت
توپ خانه!
40=390
80=440
بيخيال!فقط آك!
چرا فقط اک ؟
راستی دسته dual shock خیلی فرق داره با مدل های قبلی ؟
توپ خانه!
40=390
80=440
بيخيال!فقط آك!
چرا فقط اک ؟
راستی دسته dual shock خیلی فرق داره با مدل های قبلی ؟
شما دست دوم بگير... خواستی دست سوم هم ميتونی بگيری... عجب سؤالی ميفرماييد... خوب معلومه جنس آکبند مطمئن تره....
از لحاظ ظاهر خير... از لحاظ وزن بله... از لحاظ کيفيت خير ... از لحاظ امکانات... من dual shock رو ترجيح ميدم!
خب دوست عزیز یعنی دسته ای نیست که هم SIXAXIS داشته باشه هم شوک؟اره وقتی دستهSIXAXISرو میگیری دستت انگار هیچی تو دستت نیست خیلی اعصاب خوردکنه وقتی هم شوک نداره بازی کردن حال میده ولی زیاد نه!!!خیلی بی روحه
این دسته تو خود پک PS3 نیست؟دسته dual shock 3 قابلیت sixaxis هم داره
این دسته تو خود پک PS3 نیست؟
از کجا بفهمم که سری جدیده؟از تاریخ ساخت دستگاه؟اگه اینجوریه تاریخ ساخت دستگاه رو دقیقاً کجا نوشته؟چرا ولی تو سری جدید.
من که یه 80گیگ خریدم Dualshockتوش بود:smile:که قابلیت SIXAXISهم دارن دسته های Dualshock.
از کجا بفهمم که سری جدیده؟از تاریخ ساخت دستگاه؟اگه اینجوریه تاریخ ساخت دستگاه رو دقیقاً کجا نوشته؟
پشت جعبه نوشته!براي مثال ماله خودم نوشتههرچی میگردم رو جعبه نمیتونم تارخ ساختشو پیدا کنم ولی رو خود جعبش پت پت نوشته Dualshock3:biggrin1:یا از خود فروشنده سوال کن ببین Dualshock3هستن یا نه؟
یا یکی بم بگه کجاش تاریخ ساختشو نوشته:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
از تاريخ هم ميشه ولي بيشتريها الان سفيد هست(جعبه)كه روشDual Shock 3 رو نوشته!پشت جعبه نوشته!از کجا بفهمم که سری جدیده؟از تاریخ ساخت دستگاه؟اگه اینجوریه تاریخ ساخت دستگاه رو دقیقاً کجا نوشته؟
خواهش ميكنم!ممنون میلاد جان.یه سوال دیگه:
تو پک PS3 که میخری هدست هم توش هست؟اگه نیست قیمتش جداگانه چنده؟!