راهنمایی برای خرید PS3

چرا فقط اک ؟
راستی دسته dual shock خیلی فرق داره با مدل های قبلی ؟

شما دست دوم بگير... خواستی دست سوم هم ميتونی بگيری... عجب سؤالی ميفرماييد... خوب معلومه جنس آکبند مطمئن تره....

از لحاظ ظاهر خير... از لحاظ وزن بله... از لحاظ کيفيت خير ... از لحاظ امکانات... من dual shock رو ترجيح ميدم!

شما دست دوم بگير... خواستی دست سوم هم ميتونی بگيری... عجب سؤالی ميفرماييد... خوب معلومه جنس آکبند مطمئن تره....

از لحاظ ظاهر خير... از لحاظ وزن بله... از لحاظ کيفيت خير ... از لحاظ امکانات... من dual shock رو ترجيح ميدم!

اره وقتی دستهSIXAXISرو میگیری دستت انگار هیچی تو دستت نیست خیلی اعصاب خوردکنه وقتی هم شوک نداره بازی کردن حال میده ولی زیاد نه!!!خیلی بی روحه

از کجا بفهمم که سری جدیده؟از تاریخ ساخت دستگاه؟اگه اینجوریه تاریخ ساخت دستگاه رو دقیقاً کجا نوشته؟

هرچی میگردم رو جعبه نمیتونم تارخ ساختشو پیدا کنم ولی رو خود جعبش پت پت نوشته Dualshock3:biggrin1:یا از خود فروشنده سوال کن ببین Dualshock3هستن یا نه؟;)
یا یکی بم بگه کجاش تاریخ ساختشو نوشته:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

سوال ها؟!@

هرچی میگردم رو جعبه نمیتونم تارخ ساختشو پیدا کنم ولی رو خود جعبش پت پت نوشته Dualshock3:biggrin1:یا از خود فروشنده سوال کن ببین Dualshock3هستن یا نه؟;)
یا یکی بم بگه کجاش تاریخ ساختشو نوشته:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
پشت جعبه نوشته!براي مثال ماله خودم نوشته
Package: 2007 Sony Computer Entertainment Inc.All Rights reserved
از کجا بفهمم که سری جدیده؟از تاریخ ساخت دستگاه؟اگه اینجوریه تاریخ ساخت دستگاه رو دقیقاً کجا نوشته؟
از تاريخ هم ميشه ولي بيشتريها الان سفيد هست(جعبه)كه روشDual Shock 3 رو نوشته!پشت جعبه نوشته!
اين عكسم نگاه كنيد علامت Vibration
رو دور دسته كشيده اون پايين;)
gun-metal-ps3-box-pic.jpg

ممنون میلاد جان.یه سوال دیگه:
تو پک PS3 که میخری هدست هم توش هست؟اگه نیست قیمتش جداگانه چنده؟!
خواهش ميكنم!
1.فكر نكنم :confused:تا حالا كه اصلا نديدم اينجوري.
2.Official PlayStation 3 Bluetooth Headset=$49.99
Watching the Video
Logitech Cordless Vantage Headset for PLAYSTATION 3=$40
نكتهقيمت ها براي سايت هاي مختلف نوسان دارد.

ممنون میلاد جان.یه سوال دیگه:
تو پک PS3 که میخری هدست هم توش هست؟اگه نیست قیمتش جداگانه چنده؟!

نه اصلا هدست داخلش نیست اگر بخایین بخرین بیشتر هدست های بلوتوث بهش وصل میشه از 15 20 تومان میتونی هدست خوب بخری تا ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or