راهنمایی برای خرید PS3

فرقMGS4 Limited Edition با MGS4 معمولی دقیقا در چیه...؟؟فقط در اون بلوری اضافی هست یا تو خود بازی هم فرق هایی هست...؟؟؟
مثل مراحل........یا بعضی هام میگن معمولی ها 720p اجرا میشه وLimited Edition روی 1080p اجرا میشه....؟؟
خلاصه قضیه چجوریاست..؟
با تشکر

فرقMGS4 Limited Edition با MGS4 معمولی دقیقا در چیه...؟؟فقط در اون بلوری اضافی هست یا تو خود بازی هم فرق هایی هست...؟؟؟
مثل مراحل........یا بعضی هام میگن معمولی ها 720p اجرا میشه وLimited Edition روی 1080p اجرا میشه....؟؟
خلاصه قضیه چجوریاست..؟
با تشکر
فرقش در اینه که Limited Edition یه سری چیزای اضافی داره(مثل یک BD که مراحل ساخت بازی رو همراه با مصاحبه ها و توضیحات کوجیما نشان میده و یک CD حاوی Sound Track های MGS4)
خود بازی تفاوتی نداره عزیزم!
اگر full hdtv داشته باشید MGS4 به صورت اتوماتیک روی 1080p اجرا میشه

اقا شانسو دیدی الان باید داشتم با ps3 تازم mgs4 بازی میکردم رفتم توپ خونه کیان گفت ندارم اخر هفته بیا من تا اخر هفته باید صبر کنم راستی این سنسور حرکتی دسته ها تو mgs4 استفاده میشه چه جوری هست می خوام بدونم تو فوتبال چی ....................من رو ایت سنسور حساس هستم چون خیلی دربارش گفتم و تعریف کردم

سلام میخوام ps3بگیرم. قیمتش الان جنده؟40gbو اینکه الان 40gbخوبه؟من خودم سیتمم اینه:
cpu:5000amd 2*2.6
vga:9500gt 512mb ddr3
ram:4gb
می خواستم بدونم به نظرتون ارتقا بدم یا ps3بگیرم؟الان سیتمم تو هیچ بازی نمیمونه
سواله دیگه هم داشتم من adslدارم میخوام با ps3 انلاین بازی کنم میشه؟

سلام میخوام ps3بگیرم. قیمتش الان جنده؟40gbو اینکه الان 40gbخوبه؟من خودم سیتمم اینه:
خوب ببین یه بازی هایی برای پی اس 3 هست که تو کامپیوتر نیست. مطمئن باش پشیمون نمیشی.
اگه از عهده ی بازی هاش برمیای برو بگیر حالشو ببر.
من خودم بهت بازی کردن کیلزون رو پیشنهاد میدم(آنلاینش خداست)
تو تهران هم 40 گیگ رو از 350 تا 370 تومن میتونی بخری
خواستی بگو جای خوب بهت معرفی کنم

از داش فرهاد میشنوی اصلا دور بر کامپیوتر نرو هرچی رو اون کیس لگن خرج کنی بازم فردا میشه ابو تیاره یه ps3 واسه خودت بگیر حالشو ببر عمرا اگه من یه تار موی :biggrin1: ps3 رو به صد تا کامپیوتر عوض کنم.:cheesygri:cheesygri من خودم 40g دارم خیلی هم ازش راضی هستم.

دمه همتون گرم که جواب میدین:love: از کی حالا بخرم ؟ کیلزون چنده الان؟ بعد اینکه یجا بگین که بازیهارو ارزون بده
از همین الان اگه نگیری نصف عمرت برفناست ..کلیزون دسته دوم تو بازی سنتر خرید فروش میشه دوربرای 40 و یا 45 نو هم حدود 65 تومن هستش...بازی هم میخوای ارزون بگیری از تو فروشگاه مجازی بگیر...

سلام دوست عزيز.
هست از 390 تا 450 از من ميشنوي الان كه PS3 نداري ميگم بگير مخصوصا امسال كه PS3 داره (مي خواهد)يه حالي به فناش بده اساسي!بعدا هم PC تو Upgrade كن!
قیمت تهران ندارم متاسفم
اما ps3 بگیری بهتره
اره میشه اگه adsl 256 kb داری خوبه اما lag 128 kb داری
هستن 128 هاي كه Real 128 هستن و خوب!
نو
من یه خورده گیج شدم
یه دسته هست 9 تومن Logitech (دسته با حالی هم هست) اگه این هست چرا مردم 50 تومن پول دوال شوک میدن؟
دوال شوک 60 تومنه
چون اون جنس اصل! آخه 9 تومن اونم چي؟؟Logitech :eek:
من فكر نمي كنم خوب باشه از نظر كيفيت!($!!9)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or