راهنمایی برای خرید PS3

80 گیگ نو 420 گیر اوردم تو خیابون جمهوریه
ولی میترسم یارو بهم بندازه
یا ریجیونش رو دروغ بگه!
از کجا بفهمیم که دستگاه تا الان باز نشده؟
ریجن دستگاه روی خودش نوشته شده(جعبه)
در ضمن از اونجایی که ps3 کپی نشده جعبه باید پلمپ شده باشه.
یه راه مطمئن تر برای اینکه بفهمی نو هست یا نه اینه که وقتی دستگاه رو تست میکنی اگه ازت نام و تاریخ و ساعت و.......... رو خواست بدون که نو هست ولی اگه یه راست رفت تو رفت تو منوی اصلی دست دو هست

جناب hamed12345 می ترسم تو توپ خونه بنداز بنداز باشه !
ولی حتما باید یه سری بزنم اونجا
بچه ها نظرتون در مورد خرید از همین فروشنده های سایت چی هست؟ قیمت هاشون خوبه؟

آقا پيام که الان سفارشی ميآره از دوبی پس طول ميکشه.... ( از خودشون بپرسيد )

آقا مجيد هم که هميشه هستن و بودن و کسی هم شکايتی نداشته ( من نديدم ) درضمن ايشون تهران هم هستن... من خودم از ايشون برای خواهر زادم ps2 گرفتم.... کارش عالی بود... ميتونی بهش بگی

برای بازی هم عجله نکن... ميتونی همونروز از مجيد بگيری يا تو بازارچه بگيری...

در کل .... راجع به اين 2 نفر آقا مجيد و پيام شک نکن... البته اگه تهران هستی ... ميتونی از مجيد حضوری بگيری

دوست عزیز اون دوتا بازی چی بود ازش گرفتی در ضمن دسته دیگه رو شوک دار بهت داد
بازی هاش قدیمی بودن ولی به نظرم می ارزه بگیری
uncharted : platinum edition
R&C : tools of destruction
من به شخصه با دوتاشم حال کردم
دستگاه هم پلمپشو جلوی چشم خودت باز میکنه. بری مغازش میفهمی (البته سو تفاهم نشه ها شما از من سر تری) که این مغازه دار این کارس:biggrin1:
در مورد دسته ها
60 گیگ با دو تا دسته sixaxis بدون شوک هست
80 گیگ با یک دسته دوال شاک 3
به نظرم آدم سیریه (گشنه نیست که کلاه بزاره)(خودمم کاسبم به خاطر همین ببینم میفهمم کسی کاسبه یا نه) ولی باز تصمیم با خودتونه بهتر از این من تو تهرون پیدا نکردم
تو همون لباف 40 رو با 2 تا دسته بدون بازی 450 میدادن

به نظر من هم تو لباف واقعا کیان با انصافه منم خودم کنسولم رو از اون خریدم واقعا بی کلک کار میکنه کنسول من رو با کارگرش رفتیم از تو انبار اوردیم در ضمن اسم صاحب مغازه هم علی هستش کلا کارش درسته خرید ازش مطمئنه......... در ضمن کنسول کار کرده کاملا مشخصه اگه دقت کنید روش یه خشهای ریزی بدون شک هستش ولی دستگاه نو که تازه از کارتون در بیاد کاملا سطح بدون خشی داره................در مورد فروشنده های تو سایت هم که داش تورج بهش اشاره کرد

آخرین ویرایش:
منم دیگه شوخی شوخی دارم ps3 میگیرم نصیحت های اخر هم بگید 40 گیگ می خوام بعد تاریخ تولید دستگاه را از کجا بفهمم یه بازی mgs4 هم می خوام راستی cpu 40 هست یا نه از کجا بفهمم ؟؟

منم دیگه شوخی شوخی دارم ps3 میگیرم نصیحت های اخر هم بگید 40 گیگ می خوام بعد تاریخ تولید دستگاه را از کجا بفهمم یه بازی mgs4 هم می خوام راستی cpu 40 هست یا نه از کجا بفهمم ؟؟
تاریخ تولید دستگاه برای چته؟
یه 40 گیگ بخر خیال خودتو راحت کن!

دوست عزیز 40 گیگهای تولید سال 2007 65cpu نانومتری هستش ولی 90gpuهستش ولی تولید 2008 به بعد هم cpu و هم gpuکلا 65 نانومتری هستش

تا اونجایی که من میدونم این قضیه واسه 80 گیگ های قدیمی بود.

از 65نانومتری استفاده می شد. حالا شاید هم من اشتباه می کنم.
آخر شما اشتباه میکنی یا شما:biggrin1:ادم دو دل میشه بخدا;)

آخر شما اشتباه میکنی یا شما:biggrin1:ادم دو دل میشه بخدا;)

دوست عزیز دو دل شدن نداره برو بگیر حالشو ببر (البته فکر کنم شما داشته باشید)

کسی که میره کنسول میخره می خواد بشینه بازی کنه دیگه این بحث های تخصوصی که قعطعاتش از چی ساخته شدن و تاریخ ساختش کی هست و ..... چه فرقی میکنه

در ضمن تاریخ ساخت کنسول پلی3 مثل X زیاد مهم نیست.

نه من می خوام جدید باشه که اگه مشکلی داشته باشه حل شده باشه .....برای این میگم چون من تجربه خرابی 360 دارم و میترسم
عزیز من . من یه بار هم به شما گفتم . شما هر چی دوست داری برو بگیر از همین 40 Gig یا 80 Gig هیچ مشکلی هم به وجود نمیاد . جای نگرانی هم نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or