راهنمایی برای خرید PS3

پس باید دور 60 گیگ رو خط کشید..

این 40 گیگ های 2008 که CPU و GPU اون ها 65 نانومتری هست تاریخ مشخصی برای عرضش وجود نداره..؟ مثلا از یک تاریخ مشخصی حتما 65 نانومتری باشه..؟
چه دلیل داره که شما حتما بری یه مدل بخری که 65 نانو متری باشه؟؟؟
الحمدلله این کنسول 3 چراغ نمیشه پس مهم نیست 90 نانو باشه یا 65 نامتری!

چه دلیل داره که شما حتما بری یه مدل بخری که 65 نانو متری باشه؟؟؟
الحمدلله این کنسول 3 چراغ نمیشه پس مهم نیست 90 نانو باشه یا 65 نامتری!

درسته ولی توی یک تاپیک اونورتر دوستان داشتن در مورد خرابی های مدل 60 گیگ میگفتن.. یکی گفته بود که بیشترین آمار خرابی مال مدل 60 هست

هر سوال و هر مطلبی در مورد ps3

در هر صورت حتماً 65 نانومتری یک برتری باید داشته باشه..

سلام دوستان من می خوام یه ps3 بخرم میشه در مورد نحوه خرید و ریجیون و قیمت ها من رو راهنمایی کنید؟
و یه سوال دیگه اینکه در فروشگاه های این سایت مثل آقای پیام قیمت ها خوب هست و اقدام به خرید کنم یا از خیابون جمهوری تهران بخرم؟

درسته ولی توی یک تاپیک اونورتر دوستان داشتن در مورد خرابی های مدل 60 گیگ میگفتن.. یکی گفته بود که بیشترین آمار خرابی مال مدل 60 هست

هر سوال و هر مطلبی در مورد ps3

در هر صورت حتماً 65 نانومتری یک برتری باید داشته باشه..

عزيزم....

اين امار نيست که خرابی کدوم بيشتره... شما زمانی که 60 گيگ امده برای کی هست.... 40 گيگ برای کی هست... شما تاريخ ها رو ببين... کسی که 60 گيگ داره معلومه خيلی وقته داره

اين امار خرابی زير 1% هست... خوشبختانه!!!!

عزيزم....

اين امار نيست که خرابی کدوم بيشتره... شما زمانی که 60 گيگ امده برای کی هست.... 40 گيگ برای کی هست... شما تاريخ ها رو ببين... کسی که 60 گيگ داره معلومه خيلی وقته داره

اين امار خرابی زير 1% هست... خوشبختانه!!!!

baradare aziz modele 60 ham male 2006 ya ta avasete 2007 ke 70 ela 80% mored daran man khodam ghorbaney shodam 3 ta az dostanama ham hamin tor 60 az july 2007 kollan motevaghef shod khodeshon fahmide bodan chikar kardan che daste gole ab dadan:mad:

baradare aziz modele 60 ham male 2006 ya ta avasete 2007 ke 70 ela 80% mored daran man khodam ghorbaney shodam 3 ta az dostanama ham hamin tor 60 az july 2007 kollan motevaghef shod khodeshon fahmide bodan chikar kardan che daste gole ab dadan:mad:

از اين اماری که گذاشتيد يک منبع بديد... در غير اين صورت... کسی اينجا علاقه مند نيست برای شنيدن مطالبی که منبع نداره...

مرسی

درضمن احتمالاً شما و دوستاتون از کنسول استفاده ديگه ميکرديد!

متوقف شدن 60 گيگ برای اين بود که هزينه ها رو پايين بيارن تا قيمت کنسول قابل رقابت در بازار باشه ...

آخرین ویرایش:
سلام
اولا که این آمار بسیار بسیار پایین هستش . درسته شما یه سرچ تو گوگل میکنی کلی نفر میگن PS3 ما YLOD شده ولی شما باید اینو در بین 10 و خورده ای میلیون PS3 که فروخته شده حساب کنی .
در ضمن تا حالا هیچ گزارش خرابی توی مدلهای 40 و 80 و 160 نشده و جالبه که بیشتر خرابی ها از مدل های 60Gig بوده .
در ضمن من الان از شنبه که PS3 ایم اینجوری شد از صبح تا شب دارم روی این قضیه تحقیق میکن و تا اونجا که من فهمیدم درصد خیلی زیادی از YLOD به علت OverHeating یا داغ شدن بیش از حد اجزای داخلی PS3 هستش که همون طور که تو دفترچه دستگاه هم فقط به همین مورد ذکر شده .
در غیر این صورت این ایراد ممکنه از هر جای PS3 باهش از هارد گرفته تا Mainboard و Cpu , Gpu , Power و ... باشه .
به هر حال این YLOD یه چیز شایعی نیست و بالاخره PS3 هم یک وسیله الکتریکی هستش که از 100 ها هزار خازن و تراشه و ... تشکیل شده که هر چه قدر هم کیفیت ساخت بالا باشه به هر حال یک درصدی امار خرابی داره .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان کسی نیست منو تحویل بگیره؟
من می خوام یه ps3 بگیرم لطفا منو در مورد ریجیون دستگاه و قیمت ها مطلع کنید
تو جمهوری یکی رو دیدم که 80 گیگ رو داشت 420 تومن میداد و شرایط اقساط هم برای فروش داشت
لطفا منو راهنمایی کنید

سلام
اولا که این آمار بسیار بسیار پایین هستش . درسته شما یه سرچ تو گوگل میکنی کلی نفر میگن PS3 ما YLOD شده ولی شما باید اینو در بین 10 و خورده ای میلیون PS3 که فروخته شده حساب کنی .
در ضمن تا حالا هیچ گزارش خرابی توی مدلهای 40 و 80 و 160 نشده و جالبه که بیشتر خرابی ها از مدل های 60Gig بوده .
در ضمن من الان از شنبه که PS3 ایم اینجوری شد از صبح تا شب دارم روی این قضیه تحقیق میکن و تا اونجا که من فهمیدم درصد خیلی زیادی از YLOD به علت OverHeating یا داغ شدن بیش از حد اجزای داخلی PS3 هستش که همون طور که تو دفترچه دستگاه هم فقط به همین مورد ذکر شده .
در غیر این صورت این ایراد ممکنه از هر جای PS3 باهش از هارد گرفته تا Mainboard و Cpu , Gpu , Power و ... باشه .
به هر حال این YLOD یه چیز شایعی نیست و بالاخره PS3 هم یک وسیله الکتریکی هستش که از 100 ها هزار خازن و تراشه و ... تشکیل شده که هر چه قدر هم کیفیت ساخت بالا باشه به هر حال یک درصدی امار خرابی داره .

من يکجا خوندم که (شايعه ) 40% امار خرابی 40 گيگ رو دادن که سونی در اروپا کاملاً نقض کرد و گفت که امار خرابی PS3 زير 1 % هست... فکر کنم اشاره کرد ( اگه درست بگم ) 0.2 يا 0.3 !!!! (تمامی مدل ها)

درضمن يک مسئله اين هست که تمام امار خرابی که اشاره شده مربوط به YLOD نيست ... مربوط به لنز و چيز های ديگه ميشه...

پس حالا توی اين امار کم اگه حساب کنی اون مقدار رو ... YLOD رو متوجه ميشيد که خير زياد نيست...

درسته آرش جان؟

در کل... تاريخ توليد (60gb) رو هم ببينيد ... مدت زمان استفاده و ....

درضمن به صراحت ميگم مدل 60 گيگ بهترين مدل هست بخاطر امکاناتی که داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or