راهنمایی برای خرید PS3

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یک ps3 160G بگیرم لطفا دوستان نظربدید تا انتخاب درستی داشته باشم
دلیلی که همه دوستان 40G رو پیشنهادمیکنند چیه

متشکرم

علیک سلام !

یه پیشنهاد دوستانه میکنم , ارزش نداره پول بدی بابت 160 گیگابایت حالا چرا !!!

شما میتونی با خرید یه کنسول 40 گیگ با مبلغ نا چیزی هارد اون رو افزایش بدی , حتی میتونی از حافضه های جدید SSD استفاده کنی با سرعت انتقال داده فوق العاده استفاده کنی , اگر میخوایی یه چیز Special داشته باشی بهترین انتخاب همینه , به عنوان مثال :

Western Digital VelociRaptor 300GB

1s.jpg
2s.jpg
4s.jpg

این مدل در رنج ارزون قیمت قرار داره , تو ایران میتونی با 250.000 تومن پیدا کنی شاید کمتر قیمت دقیق رو نمیدونم. مدل های دیگه هم هستن حجم پایینتر ولی قیمت خیلی بالاتر :

1s.jpg
5s.jpg

این محصول حافضه 120 گیگابایت شرکت OCZ هست با قیمتی بیشتر از 400.000 هزارتومان

سرعت نوشتن بر ثانیه : 230MB/S

سرعت خواندن بر ثانیه : 160MB/S

از هارد های 2.5 اینچ معمولی هم میتونی استفاه کنی , که قیمت خیلی پایینتری دارند .

آخرین ویرایش:
با عرض سلام وخسته نباشید به alex
با توجه به فرمایشات شما فرق این دو مدل فقط مربوط به هارد میشه
وهیچگونه فرق دیگری باهم ندارند
:confused:

آخرین ویرایش:
سلام من تازه عضو شدم ترو خدا یه با رواسه من بگید که من 360 بگیرم یا ps3 گرافیک کدوم بهتره معایب و مزایایه هر کدومو بگید ولی در مورد ps3 بیشتر بگید چون انتخواب اولم رو ps3 هست

سلام من تازه عضو شدم ترو خدا یه با رواسه من بگید که من 360 بگیرم یا ps3 گرافیک کدوم بهتره معایب و مزایایه هر کدومو بگید ولی در مورد ps3 بیشتر بگید چون انتخواب اولم رو ps3 هست

از User شما پیداست که به ماکروسافت و ایکس باکس بیشتر علاقه داری :)

معایب که نمیتونیم چیز خاصی رو مثال بزنیم , نظر شخصی من به شما PS3 هست کیفیت بالا ساخت سخت افزار , پشتیبانی از فرمت BluRay ... و خیلی نکات دیگه , در مورد خرابی 2 کنسول با توجه به معماری جدید بردهای 360 , به ندرت پیش میاد کنسول مشکل پیدا کنه , اگر از نظر هزینه بازیها مشکلی نداری PS3 بهترین انخاب ممکن

هر سوالی دیگه ای باشه در خدمت هستم. :smile:

مثل من اشتباه نکن من 2 سال پیش 360 گرفتم و راضی نیستم حتی اسم user منم نگاه کن چیه ؟؟؟ولی عکس پایین چیه من الان دنبال خرید یه ps3 هستم . ولی اگه قبلا mgs باز بودی که ps3 بگیر شک نکن اون موقع که من 360 گرفتم mgs4 نبود ولی هالا که اومده نمیتونم ps3 نه خرم ولی مشکل بازی هم نداره شمانمی خواد هربازی بیاد بگیرید که فقط انحصاری های ps3 رو بگیر که همه عالی هستند بعد کلاس ps3 بیشتر هست :laughing:هالا میل خودت هست من که 2 سال 360 دارم و با هاش اشنا هستم میگم نگیر اگه قبلا ps2 داشتی همون ps3 رو بگیر ولی اگه می خوای تازه بازی کردن رو شروع کنی هر کدوم رو که دوست داری بگیر

من این سوال را کردم که نظره شما را بپرسم چون خودم 360 دارم موندم ps3 بگیرم یا نه آیا احتمال کپی خور شدن ps3 هست؟ میدونید میخوام ببینم ارزش خرید داره خودم از xbox بدم نیومد ولی ps3 با کلاس تره

آخرین ویرایش:
من این سوال را کردم که نظره شما را بپرسم چون خودم 360 دارم موندم ps3 بگیرم یا نه آیا احتمال کپی خور شدن ps3 هست؟ میدونید میخوام ببینم ارزش خرید داره خودم از xbox بدم نیومد ولی ps3 با کلاس تره
من 2سال پیش عشقه 360 بودم ولی بعد که تحقیقاتم در مورد PLAYSTATION 3 تموم شد فهمیدم کاره خوبی کردم که 360 نخریدم(تورو خدا فن های محترم گیر ندن) 360 خوبه چون بازیهاش ارزونه به صرفه هست نمیگم بده!در مورد سوال شما
آیا احتمال کپی خور شدن ps3 هست؟ میدونید میخوام بینم ارزش خرید داره خودم از xbox بدم نیومد ولی ps3 با کلاس تره
کم خیلی کم الان 3سال میگذره برادران هکر نتونستن کاری بکنند(به غیر از دسته)کلاس ملاسو بیخیال:biggrin1: به کیفیت و بازی های انحصاری فکر کن و 100 البته ارزش خرید داره!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or