GameMasterr
کاربر سایت
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یک ps3 160G بگیرم لطفا دوستان نظربدید تا انتخاب درستی داشته باشم
دلیلی که همه دوستان 40G رو پیشنهادمیکنند چیه
متشکرم
با عرض سلام وخسته نباشید به alex
با توجه به فرمایشات شما فرق این دو مدل فقط مربوط به هارد میشه
وهیچگونه فرق دیگری باهم ندارند:confused:
سلام من تازه عضو شدم ترو خدا یه با رواسه من بگید که من 360 بگیرم یا ps3 گرافیک کدوم بهتره معایب و مزایایه هر کدومو بگید ولی در مورد ps3 بیشتر بگید چون انتخواب اولم رو ps3 هست
سلام من تازه عضو شدم ترو خدا یه با رواسه من بگید که من 360 بگیرم یا ps3 گرافیک کدوم بهتره معایب و مزایایه هر کدومو بگید ولی در مورد ps3 بیشتر بگید چون انتخواب اولم رو ps3 هست
من 2سال پیش عشقه 360 بودم ولی بعد که تحقیقاتم در مورد PLAYSTATION 3 تموم شد فهمیدم کاره خوبی کردم که 360 نخریدم(تورو خدا فن های محترم گیر ندن) 360 خوبه چون بازیهاش ارزونه به صرفه هست نمیگم بده!در مورد سوال شمامن این سوال را کردم که نظره شما را بپرسم چون خودم 360 دارم موندم ps3 بگیرم یا نه آیا احتمال کپی خور شدن ps3 هست؟ میدونید میخوام ببینم ارزش خرید داره خودم از xbox بدم نیومد ولی ps3 با کلاس تره
کم خیلی کم الان 3سال میگذره برادران هکر نتونستن کاری بکنند(به غیر از دسته)کلاس ملاسو بیخیال:biggrin1: به کیفیت و بازی های انحصاری فکر کن و 100 البته ارزش خرید داره!آیا احتمال کپی خور شدن ps3 هست؟ میدونید میخوام بینم ارزش خرید داره خودم از xbox بدم نیومد ولی ps3 با کلاس تره
توپ خونه!(هرچند كه شما بن شدي:biggrin1حدوداي 390کسی می دونه الان کجا ps3 40 هنوز دارن؟
چند؟