Captain Mitchell
کاربر سایت
اگه میشه لطفا به روز ترین قیمت های ps3 رو تو سایت بذارید در ضمن بهترین گزینه برای من که حدودا 500
تومان می خوام روخرید بذارم کدومه.
يه 40 گيگ بگير..... 370 الی 380 تومان....
بقيه رو هم بازی بگير....
اگه میشه لطفا به روز ترین قیمت های ps3 رو تو سایت بذارید در ضمن بهترین گزینه برای من که حدودا 500
تومان می خوام روخرید بذارم کدومه.
ریجن PAL و 40 گیگ مناسبه!سلام دوستان
من می خوام یه پی اس 3 اگه بشه از مالزی بگم برام بیارند
من خودم زیاد تو نخ پی اس نیستم و به کسی هم که می خوام بگم بخره اصلا وارد نیست
لطفا اگه میشه یه راهنمایی دقیق بکنید
از همه نظر که ریجن چی باشه هارد 40 کافیه؟؟
بازم میگم خواهشا کامل باشه و دقیق چون همین هارو باید به اون شخص بگم تا بگیره
من تو آمازون سرچ کردم خیلی قیمتا متفاوت بود !!!
اینجور که اینجا زده میشه با 280 تومن هم پی اس تری خرید !!!!!!!!!!!!
از این لینک هم اگه میشه بگید کدوم می تونه گزینه ی خوبی باشه
پیشاپیش ممنون
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss...-keywords=+Sony+PLAYSTATION+3+Console&x=0&y=0
راستی من شهرستان دانشجو ام
و اونجا تلویزیون HD ندارم
با کابل معمولی اصلا میشه وصل کرد و اگه آره کفیت چقدر افت می کنه؟؟؟
کیفیت قابل قبول هست؟
ریجن PAL و 40 گیگ مناسبه!
عزیز من این آمازون uk هست و قیمتهارو به پوند زده!!!!شما میدونی هر پوند چقدره ؟ اشتباه نکنم هر پوند حدود 1500-1600 تومن هست و اینی شما حساب کردی پیش خودت اشتباس!
بله میشه وصل کرد مشکلی نداره!
باید ببینی برای تو چه کیفیتی قابل قبوله! بنظر من روی تلویزیون های معمولی هم خوبه ولی HD TV یه چیزه دیگس!
روی جعبه کنسول یه عکس کوچیک زمین هست که روش 2 نوشتهاوو اصلا به پوندش دقت نکردم
فکر کنم پوند 1800 باشه
اگه اینجور باشه که قیمتش زیاد با ایران فرق نداره !!!
شاید 20 تومن فرق بکنه که اگه بخوای یه پک به اون بزرگی رو بگی بیاره اون 20 تومن هم نمی ارزه
نظرتون چیه؟؟؟
ممنون از راهنماییت
فقط این ریجن پال رو دقیقا روش نوشته پال یا باید از بارکد و این حرفا تشخیص داد؟
الان تا جایی که من میدونم 40گیگ پال نایاب شده ولی با 380میتونی یه پال 40گیگ بگیری اگه پیدا بشه وهمچنین اگه بدلیل این نایاب شدن گرون نشه اون دست دومه هم اگر شرایط خوبی داشته باشه ارزش گرفتن دارهمن هنوز نتونمستم ps3 رو بگیرم چون دو دل هستم نو بگیرم یا این دسته دوم که رفیقم داره 60 گیگ بت یه دسته اضافه 400 میگه ؟؟؟منم پولم 4000 تومن هست میشه یه ps3 نو با یه بازی mgs4 بگیریم؟
من هنوز نتونمستم ps3 رو بگیرم چون دو دل هستم نو بگیرم یا این دسته دوم که رفیقم داره 60 گیگ بت یه دسته اضافه 400 میگه ؟؟؟منم پولم 4000 تومن هست میشه یه ps3 نو با یه بازی mgs4 بگیریم؟
متال 35 که خیلی خوبه میرم همون نو رو میگیرم من نمی خوام خراب باشه اعصاب مارو مثل 360 خورد کنه
کسی قیمت 40 گیگ پال رو نداره؟