من میخواستم یه ps3 بگیرم.به نظر شما gb 40 pal بگیریم یا 80gb؟
میخوام بگم از اون ور برام بیارن نباید به چیزه خاصی توجه کرد؟
کمک من امروز زنگ زدم یه فرشگاه می خواستم ps3 40 گیگ بگیرم گفت چینی دارم 430 و اصل دارم 530 ....من قاطی کردم چینی و اصل چه صیغه ای هست کمک
اینا فقط بلدن مردم رو سر کیسه کنن من خودم کنسولم ساخت چین هستش روز 7 یا 8 ساعت بازی می کنم تا حالا اتفاقی براش نیفتاده بین دستگاه چین و ژاپن هیچ فرقی نیست تو ایران ما همه فروشندگان از این کار سواستفاده میکنن و دستگاه ژاپن رو به قیمت زیاد میفروشن..............کمک من امروز زنگ زدم یه فرشگاه می خواستم ps3 40 گیگ بگیرم گفت چینی دارم 430 و اصل دارم 530 ....من قاطی کردم چینی و اصل چه صیغه ای هست کمک
والا روزی که خودم گرفتم یه چسپ ساده داشت رو جعبه ...کسی عکس از نوع پلمپ جعبه PS3 نداره؟!
آیا هولوگرام داره یا نه فقط یک چسب ساده هست؟ چون میخوام تا چند روز دیگه بخرم، نمیخوام دست دوم بره تو پاچم!
عکس از جعبه دسته اضافه هم بذارید ممنون میشم :blushing:
ربطی به این تاپیک داره بنظر خودت؟من دارم 360 3 چراغ شدم رو 120 میفروشم خوب هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
کنسول رو میتونی از همین فروشگاه هایی که در بخش فروشگاه مجازی هست تهیه کنی!سلام :smile:
چند روز دیگه می خوام بیام تهران یه ps3 بخرم به لطفید قیمت 160 گیگ و 80 معمولی و 80 گیگ که بازیهای ps2 رو اجرا می کنه و رم ریدر هم داره و از کی بخرم که اهل حقه بازی نباشه تو پاساز لباف میگن کیان خوبه با شادی یه کم بالا پایین باشه عیب نداره فقط فروشنده خوب باشه بعد اگر امکانش هست قیمت این لیست پایین اگر حدودا هم بگید مشکلی نیست میخوام بدونم حدودا چقدر پول بیارم لطف می کنید
Kill Zone
Devil May Cry
Ratcht & Clanck T . O . F & Q . F . B
NINJA Gaden Sigma
Unchrated
Siren B C
Havanly Sword
Sonic Unleashad
Assissan Creed
Vitra Fighter 5
Metal Gear Solid 4
Soul Calibour
Prance Of Persia
Motor Storm P. R
Little Big Plant
Resident Evil 5
Naruto
Valceriya Chrnicels
Resistance 2
Silent Hell
wiput HD
یه مدت از دنیای بازیها دور بودم میخوام دوباره برگردم ممنون
کنسول رو میتونی از همین فروشگاه هایی که در بخش فروشگاه مجازی هست تهیه کنی!
الان شما 21 بازی لیست کردی ! اگه اینا باشن ! میانگین 40 بگیریم میشه 21x40 میشه 840 هزار تومن فقط پول بازیا!:biggrin1:
دوست عزیز تا اونجا که میدونم تو گمرک اکثر این کارتو دستگاه ها باز میشن نمیشه به اون یه چسب به عنوان پلمپ اعتماد کرد باید از یه جای با اطمینان بگیریکسی عکس از نوع پلمپ جعبه PS3 نداره؟!
آیا هولوگرام داره یا نه فقط یک چسب ساده هست؟ چون میخوام تا چند روز دیگه بخرم، نمیخوام دست دوم بره تو پاچم!
عکس از جعبه دسته اضافه هم بذارید ممنون میشم :blushing: