راهنمایی برای خرید PS3

من خودم شاید ps3 بخرم ولی کسانی که خریدند چگونه با پول بازی هاش کنار آمدند!!! /:)
لطفا چند دلیل قانع کننده برای خرید این کنسول بیاورید؟!!! :blushing:

به خدا می خوام بخرم، سرکاری نیست :-":laughing:

من خودم شاید ps3 بخرم ولی کسانی که خریدند چگونه با پول بازی هاش کنار آمدند!!! /:)

1.داشتن عناوین انحصاری درستو حسابی

2.پشتیبانی از فرمت نسل اینده BD

3.نداشتن خطای 3 چراغ (البته خرابی PS3 قابل تعمیر هستش) و درصد خرابیش نسبت به

X360 خیلی کمتر..

سلام ما که با قیمتا کنار نیومدیم ps3 عالیه اما باید یه دستگاه مکمل دیگه کنارش باشه مثلا 360 ویا یک pc قوی که بازیهارو خوب بتونه اجرا کنه(بسته به نظر خودت داره کدوم مکمل:-" تهیه کنی) اگر فقط میخوای ps3 بگیری فکر نکنم بتونه راضیت کنه چون باید از خیلی از بازیها بگزری که خیلی سخته;) ولی اگه یدونه ار اون دوتارو داشته باشی میتونه بازیهای مشترک با اونا بازی کنی و بازیهای انحصاری ps3 تهیه کنی و لذت ببری البته میتونی یه بازی انحصاریش بگری(بسته به نظرخودت داره کدومش) بعد که تمامش کردی با بازی دیگه عوض کنی که کمتر ضرر کنی و نهایتا یه خورده سر بدی باسه تعویض البته این شرایطی که گفتم برای ادمای امثال من که سختشونه که 80 یا 90 تومن هر سری پول بازی بدن اگه مشکل تهیه بازیاش نداری که میتونی بازیهای مشترک روهم روی ps3 بازی کنی ولی خدایش n تومن میشه:eek: (میبینی دوست عزیز ما هنوز با قیمتا کنار نیومدیم ما دستگاش گرفتیم به امید روزی که کپیخور بشه:-" انشا الله) فقطم به یک دلیل(حداقل خودم به این دلیلps3 گرفتم):
نمیشه از بازیهای انحصاری ps3 گذشت بازیهایکه باهاشون خیلی خاطره داریم روی دو دستگاهps,ps2 امیدوارم جوابت داده باشم موفق باشی;)

سلام ما که با قیمتا کنار نیومدیم ps3 عالیه اما باید یه دستگاه مکمل دیگه کنارش باشه مثلا 360 ویا یک pc قوی که بازیهارو خوب بتونه اجرا کنه(بسته به نظر خودت داره کدوم مکمل:-" تهیه کنی) اگر فقط میخوای ps3 بگیری فکر نکنم بتونه راضیت کنه چون باید از خیلی از بازیها بگزری که خیلی سخته;) ولی اگه یدونه ار اون دوتارو داشته باشی میتونه بازیهای مشترک با اونا بازی کنی و بازیهای انحصاری ps3 تهیه کنی و لذت ببری البته میتونی یه بازی انحصاریش بگری(بسته به نظرخودت داره کدومش) بعد که تمامش کردی با بازی دیگه عوض کنی که کمتر ضرر کنی و نهایتا یه خورده سر بدی باسه تعویض البته این شرایطی که گفتم برای ادمای امثال من که سختشونه که 80 یا 90 تومن هر سری پول بازی بدن اگه مشکل تهیه بازیاش نداری که میتونی بازیهای مشترک روهم روی ps3 بازی کنی ولی خدایش n تومن میشه:eek: (میبینی دوست عزیز ما هنوز با قیمتا کنار نیومدیم ما دستگاش گرفتیم به امید روزی که کپیخور بشه:-" انشا الله) فقطم به یک دلیل(حداقل خودم به این دلیلps3 گرفتم):
نمیشه از بازیهای انحصاری ps3 گذشت بازیهایکه باهاشون خیلی خاطره داریم روی دو دستگاهps,ps2 امیدوارم جوابت داده باشم موفق باشی;)

دوست عزیز​
منظورت از بازی های مشترک و اشتراکی چیست( مگر بازی کامپیوتر به ps3 می خوره!!!)
:confused:

از زحماتتون متشکرم :thanks:

مغازه شادی , فتحی , کیان .... تقریبا همه جا هایی که معتبر هستند دارن.... .
اینم شماره هاشون:
فتحی 33911083
کیان 33928890
اينم شماره ي شادي شعبه ي 1 =توپ خونه 33947279 شعبه ي 2= ولي عصر 22715705

من خودم از شعبه 2 شادی motor storm pack خریدم همین هفته انصافا قیمت مناسبی هم داد... .

این پست رو خودم چند صفحه قبل دادم کاش یه نگاهی به صفحات قبل هم مینداختی... .

یه توضیحی اینجا بدم :
در حال حاضر خرید PS3 فقط برای بازیهای انحصاریش خوبه ، چون چند تا عنوان داره که واقعا نمیشه ازشون گذشت . برای اجرای بازیهای مشترک 360 بهتره ، چون خود من تا حالا هر چی بازی مشترک دیدم از نظر گرافیک روی 360 بهتر بوده . دلیلشم اینه که تا به حال اکثر بازیها روی 360 ساخته میشدند و بعد برای کنسولهای دیگه Port میشدند . اما طبق خبری که چند وقت پیش خوندم ، انگار قراره که در آینده ای نه چندان دور همه بازیهای روی PS3 ساخته شوند .

کسی توی تهران جایی خوبی و کار درست بلده بگه تا خدا بهش ثواب بده... :coolgun:

برای خرید Ps3 Or Xbox360
سلام من پیشنهاد میکنم بری نکسجن واقعا ادمای درستین من خودم ps3 از اونا گرفتم و راضیم اگرم میخوای 360 بگیری اگر قیمت برات خیلی مهم من پیشنهاد میکنم از اقا پیام یا رضا سونی بگیری که توی قسمت بازارچه تاپیک دارن دستگاها رو با قیمت خیلی بهتری نسبت به مغازهها میدن مثلا یه 360 هیلو ادیشن اقا پیام میداد 500 که قیمت خیلی خوبیه تو ایران;)

فروشگاه NextGen :
تهران، تقاطع طالقانی ولیعصر، پاساژ تخت جمشید، طبقه همکف، واحد 2
تلفن : 5-66958764

من هنوز هم نمیتونم با قیمت بالای بازیهای این کنسول کنار بیام
اگر حتی قیمت بازیهای اون زیر 20 هزار تومن هم بود در خریدش شک نمیکردم
ولی انصافا این قیمت ها باری یک بازی که نهایت 10 روز تا یکماه فرد رو سرگرم میکنه کمی زیاده
حداقل برای امثال ما شاید برای بعضی ها مهم نباشه
یک نفر در این سایت هست که حدود 200 تا بازی پلی استیشن2 و 50 تا بازی ایکس باکس داره ولی خدایی قیمت بازیهاش زیاده برای بقیه
البته اگر دلار 300 تومن بود بر فرض هر بازی 60 دلار میشد 18 هزار تومن اما با این اوضاع دلار در ایران و گرونی سخته تهیه بازی
ضمن اینکه هدف از گرفتن کنسول بازی هم هست البته این رو قبول دارم که امکانات جانبی اون هم زیاده و اگر نتونیم بازی کنیم کارهای دیگری میشه با اون انجام داد

سلام بچه ها
برنامه دوبی من کنسل شد و با توجه به توصه شما میخوام از اینجا کنسول ps3 رو بخرم
آیا کسی اینجا از شرکت پرتو خرید کرده ؟؟
آیا قابل اعتماد هستند یا نه؟

سلام بچه ها
برنامه دوبی من کنسل شد و با توجه به توصه شما میخوام از اینجا کنسول ps3 رو بخرم
آیا کسی اینجا از شرکت پرتو خرید کرده ؟؟
آیا قابل اعتماد هستند یا نه؟
در اعتمادش شک نکن.
من هنوز هم نمیتونم با قیمت بالای بازیهای این کنسول کنار بیام
اگر حتی قیمت بازیهای اون زیر 20 هزار تومن هم بود در خریدش شک نمیکردم
ولی انصافا این قیمت ها باری یک بازی که نهایت 10 روز تا یکماه فرد رو سرگرم میکنه کمی زیاده
حداقل برای امثال ما شاید برای بعضی ها مهم نباشه
یک نفر در این سایت هست که حدود 200 تا بازی پلی استیشن2 و 50 تا بازی ایکس باکس داره ولی خدایی قیمت بازیهاش زیاده برای بقیه
البته اگر دلار 300 تومن بود بر فرض هر بازی 60 دلار میشد 18 هزار تومن اما با این اوضاع دلار در ایران و گرونی سخته تهیه بازی
ضمن اینکه هدف از گرفتن کنسول بازی هم هست البته این رو قبول دارم که امکانات جانبی اون هم زیاده و اگر نتونیم بازی کنیم کارهای دیگری میشه با اون انجام داد
So ؟

دوستان یک سوال
ببینید دوستان میگن که دی وی دی غیر اورجینال رو اگر تو دستگاه بزاری روی لنز تاثیر منفی میزاره ولو حتی خیلی کم
حالا شما فرض کنید ما یه دی وی دی خام از بازار میگیریم و روش ام پی تری یا فیلم میریزیم ایا این هم دی وی دی کپی محسوب میشه؟
در کل چطور میشه دی وی دی اورجینال تهیه کرد منظورم خام اون هست و بعدش ریختن اطلاعات روی اون
یعنی کلا تفاوت کپی یا اورجینال در چیه مخصوصا خام اونها؟ یا وقتی رایت میشن
طریقه تشخیص چطور هست؟
البته این سوال رو بیشتر جهت اگاهی پرسیدم
و یه سوال دیگه اینکه وقتی داری از طریق پلی3 اهنگ گوش میدی ایا میشه همزمان تلویزیون هم نگاه کرد یعنی هم تصویر تلویزیون باشه هم صدای اهنگ روی پلی3
و در اخر در مورد لایو تی وی اون هم کمی توضیح بدید بد نیست
مرسی

ایا این هم دی وی دی کپی محسوب میشه؟
اره دیگه پس شما به چی میگی کپی؟!!
dvd خام اورجینال که چیز خاصی نیست این همه dvd خام اوریج تو بازار هست مثل sony و .... .
dvd اوریج یعنی اینکه تو شرکت معتبر پر شده باشه و دارای شناسه باشه... .
راه تشخیصش هم راحت یه dvdbd بردار از اون سمتی که روش اطلاعات هست ببین علاوه بر اینکه چند بار ارم شرکت (( play station3 )) خورده یک مقدار بالا ترش هم یه بارکد با یه سری عدد دیگه هم هست ولی شما تو یه dvd خام این اطلاعات رو نمی بینی.... .
ببینید دوستان میگن که دی وی دی غیر اورجینال رو اگر تو دستگاه بزاری روی لنز تاثیر منفی میزاره ولو حتی خیلی کم
حالا شما فرض کنید ما یه دی وی دی خام از بازار میگیریم و روش ام پی تری یا فیلم میریزی
برای اهنگ که سعی کن با مموری اهنگ رو تو ps3 بریزی برای فیلم هم اگه یه dvd بدون خش که با حداقل سرعت رایت شده باشه رو توی دستگاه بزاری مشکلی پیش نمیاد ولی اگر این شرایط رو نداشت که بیخیال اون dvd شو... .
و یه سوال دیگه اینکه وقتی داری از طریق پلی3 اهنگ گوش میدی ایا میشه همزمان تلویزیون هم نگاه کرد یعنی هم تصویر تلویزیون باشه هم صدای اهنگ روی پلی
بستگی به tv تون داره... .
البته فکر نمی کنم هیچ tv ای این امکان رو داشته که تصویر رو از یه کانال و صدا رو از کانال دیگه داشته باشه مگر اینکه بزنی تصویر در تصویر و تصویر کوچیک رو تصویر ps3 بزاری و بزگ رو اون کانلی که می خوای بعد خروجیه صدارو بزاری رو تصویر کوچیکه (( ps3))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or