راهنمایی برای خرید PS3

سلام ممنون از تحقیقت ولی در کل خرابی فکر نکنم به مدل زیاد ربطی داشته باشه برای دوست من 60 گیگ و رجین j بود اینجوری شد و حتی تازگیها یکی از همشهریامونم که دستگاش 80 گیگ بودم لنزش خراب شد من فکر کنم از گرد خاک باشه که روی دستگاه میشینه بیشتر بچه ها بازی کم دارن باسه ps3 در نتیجه کم بازی میکنند و اگرم در معرض گرد خاک باشه خاک روی لنز میشینه و باعث خرابی میشه حتی دستگاه خود منم با اینکه روش پارچه انداختم بعد از مدت طولانی روشنش کردم هم لودینگش حس میکردم زیاد شده هم صداهاش زیاد شده بود منظورم صدای لنز قبلا فقط سر لودینگ اولیه یه صدایی میداد اما الان حتی وسط بازیهم صدا میداد که سابقه نداشت منم دیدم نمیتونم جلوی نشستن خاک بگیرم روی دستگاه مجبور شدم جمش کنم گزاشتمش داخل کارتونش البته دوستان میتونن وقتی از دستگاه زیاد استفاده نمیکنند یه پلاستیک روش بکشن یا مثل من بزارن داخل جعبش تا خاک نشینه روش اگه راه دیگه ای هم هست تا خاک نگیره لطفا بگید (راستی کسی هست که وقتی دستگاش کار میکنه یعنی بازی داخلش هیچ صدای نده حتی در هنگام لودینگ صدای توی مایه های جیر جیر یا یک همچین صدایی)
موفق باشید;)
من دستگاهمو همین دیروز گرفتم و صدای جیر جیر رو میده فکر کنم طبیعی باشه

اما 40 گیگ تنها بدی که داره اینه که بازی های ps2 رو ساپورت نمیکنه وگرنه inter cooler مدل40 گیگ نسبت به بقیه مدل ها قویتره
فکر نکنم سیستم تهویه مدل های مختلف با هم فرق داشته باشه؛ اما چون مدل 40 گیگ گرمای کمتری تولید میکنه ؛ احتمالا هیچ وقت مشکل گرمایی براش پیش نیاد؛ همونطور که هنوز مشکلی برای 20 ؛ 60 ؛ 80 بوجود نیومده (از نظر گرمایی حداقل)

در حال حاضر 80 گیگ اصلا گیر نمیاد تو بازار . 60 گیگ معمولی هم به ندرت پیدا میشه و Starter Pack هم تقریبا هستش . الانم وقت خرید 40 نیست چون فعلا گرونه .

Starter Pack با توجه به قیمتش به نظر میاد که بهترین انتخاب باشه تا الان! قابل توجه دوستانی که میخوان PS3 بخرن!

(navid_x360)عزیز دلم.قربونت برم جیگر جون.من که بهت گفتم که،این صدا کاملاً طبیعیه و به نظر میاد صدا از جابجاییه لنز باشه که صدا ترکیبی از صدای BOSS هست با حرف "ق"هست که کاملاً طبیعیه ولی اگه صدا ترکیبی از صدای "خ" و صدای "ش" باشه و به طور متوالی تکرار بشه یعنی اون دیسک با ضربه ای چیزی حالت کاملاً دایره ای رو از دست داده و داره به لنز ضربه میزنه که خیلی خطرناکه بهت هم گفته بودم که برام اتفاق افتاده بود.
ولی جیگرم من آیدیت رو تو PSN نمیدونم چنده؟لطفاً بهم بگو.
M.A

فکر نکنم سیستم تهویه مدل های مختلف با هم فرق داشته باشه؛ اما چون مدل 40 گیگ گرمای کمتری تولید میکنه ؛ احتمالا هیچ وقت مشکل گرمایی براش پیش نیاد؛ همونطور که هنوز مشکلی برای 20 ؛ 60 ؛ 80 بوجود نیومده (از نظر گرمایی حداقل)

Starter Pack با توجه به قیمتش به نظر میاد که بهترین انتخاب باشه تا الان! قابل توجه دوستانی که میخوان PS3 بخرن!
شاید هم این طور باشه
من به نقل از یک سایت که مقایسه 60 و 40 و 80 رو کرده بود نوشتم
در مورد 40 نوشته بود better intercooler

نه نه..

کنسول هایی که در سال 2006 تولید شده اند مشکل نخواندن بازی رو داشتند

که برد درایو اونا مدل: BMD001 البته بعضی از این کنسول ها دچار این مشکل نشدند

تو سال 2007 که دستگاه های 40 و 80 تولید شد برد درایو اونا مدل BMD006 بود که این مشکل

نسبت به برد BMD001 و BMD004 کمتر بود.

الان چجوری باید بفهمم برد کنسولم چیه و سال ساختشو ؟

پس با این اوصاف اگر هم بازی نکردیو دستگاه روشن باشه بهتره
البته با توجه به مطالبی که دوستان گفتن
یه سوال دیگه و اون اینکه وقتی چیزی روی هارد ریخته میشه مثل اهنگ یا عکس ایا در حین نگاه کردن باز هم برای لنز دستگاه تاثیر داره یعنی این که ایا فقط در حین لود دی وی دی یا سی دی با لنز کار میشه یا در موارد دیگری هم که از هارد استفاده کنیم لنز فعالیت میکنه
چون دوستانی گفتن زیاد با دستگاه ور نریم میخوام بدونم ایا شامل این موارد هم میشه
ضمنا در مورد این قابلیت شبکه اون کسی میتونه مختصری توضیح بده یعنی اگر دو نفر در 2 جای ایران باشن میتونن راحت با هم فوتبال یا هر بازی رو انجام بدن برای این کار به چه اینترنتی از نظر سرعت نیازه؟
کلا کسی این کار رو انجام داده کمی توضیح در مورد این قابلیت بدید

سلام
والا من 10 روز بعد از عرضه تو ژاپن از چین واسم اوردن 1.700 تا الان هم هیچ مشکلی نداشته.چون خیلی مواظبش بودم.
راستی بچه ها 40 گیگ چند خوبه واستون از دبی بیارم؟

الان کلا چند مدل هست و هر مدل قیمتش چنده؟
کدوم مدله که بازیهای Ps1&2 رو اجرا نمیکنه؟
تو هر پک چند دسته هست؟ قیمت دسته هاش چنده؟

موفق باشید

الان کلا چند مدل هست و هر مدل قیمتش چنده؟
مهم: اطلاعات تکميلی درباره مدل های PlayStation 3 تا به امروز
کدوم مدله که بازیهای Ps1&2 رو اجرا نمیکنه؟
مدل 40 گیگ
تو هر پک چند دسته هست؟ قیمت دسته هاش چنده؟
تو هر پک 1 دسته هست. ولی تو "Starter Pack" دو تا دسته...
تو مکس گیم زده 55 تومن... جاهای دیگه هم بعضی ها ارزون تر میدن , بعضی ها گرونتر ...
http://www.maxgame.ir/PS3detail.html

در مورد این لینکی که در مورد انواع پلی اسنیشن 3 دوست عزیزمون دادن
فکر کنم یه پک به نام استارتر پک توضیح داده نشده
اگر ممکنه اون تاپیک اپدین بشه بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or