ps3_eshgh
کاربر سایت
من دستگاهمو همین دیروز گرفتم و صدای جیر جیر رو میده فکر کنم طبیعی باشهسلام ممنون از تحقیقت ولی در کل خرابی فکر نکنم به مدل زیاد ربطی داشته باشه برای دوست من 60 گیگ و رجین j بود اینجوری شد و حتی تازگیها یکی از همشهریامونم که دستگاش 80 گیگ بودم لنزش خراب شد من فکر کنم از گرد خاک باشه که روی دستگاه میشینه بیشتر بچه ها بازی کم دارن باسه ps3 در نتیجه کم بازی میکنند و اگرم در معرض گرد خاک باشه خاک روی لنز میشینه و باعث خرابی میشه حتی دستگاه خود منم با اینکه روش پارچه انداختم بعد از مدت طولانی روشنش کردم هم لودینگش حس میکردم زیاد شده هم صداهاش زیاد شده بود منظورم صدای لنز قبلا فقط سر لودینگ اولیه یه صدایی میداد اما الان حتی وسط بازیهم صدا میداد که سابقه نداشت منم دیدم نمیتونم جلوی نشستن خاک بگیرم روی دستگاه مجبور شدم جمش کنم گزاشتمش داخل کارتونش البته دوستان میتونن وقتی از دستگاه زیاد استفاده نمیکنند یه پلاستیک روش بکشن یا مثل من بزارن داخل جعبش تا خاک نشینه روش اگه راه دیگه ای هم هست تا خاک نگیره لطفا بگید (راستی کسی هست که وقتی دستگاش کار میکنه یعنی بازی داخلش هیچ صدای نده حتی در هنگام لودینگ صدای توی مایه های جیر جیر یا یک همچین صدایی)
موفق باشید![]()