راهنمایی برای خرید PS3

سلام بچههههههههههه هااااااااااااااااااااااااااا
منم ps3 دار شدمممممممممممممممممم
زنگ زدم شادی یک 40 گیگ با pes2008 برام بیاره
آخه 60 و 80 تموم شده تو بازار خیلی کمه
کسی میدونه چرااا؟؟؟؟
آخه من اصلا خیال ندارم بازی ps2 بازی کنم واسه همین گفتم بی خیال همون 40 رو میخرم
اشتباه که نکردم نه؟؟؟

سلام بچههههههههههه هااااااااااااااااااااااااااا
منم ps3 دار شدمممممممممممممممممم
زنگ زدم شادی یک 40 گیگ با pes2008 برام بیاره
آخه 60 و 80 تموم شده تو بازار خیلی کمه
کسی میدونه چرااا؟؟؟؟
آخه من اصلا خیال ندارم بازی ps2 بازی کنم واسه همین گفتم بی خیال همون 40 رو میخرم
اشتباه که نکردم نه؟؟؟

60 گیگ که تولیدش متوقف شده .

80 گیگ هم....

خنک کننده 40 گیگ نسبت به 60 و 20 قویتره:cool:

بابا یعنی چی تموم شده!!!!من میخواستم تازه بعد امتحانام بخرم!!!
40 GIG که هست که بیشتر با پک pes2008 عرضه میشه که در میاد 570 تومن
اما من صبح هم به شادی زنگ زدم هم به پرتو و ... هیچ کدوم 80 نداشتن گفتن کم شده تو بازار
starter packهم که دو تا بازی توش داره با دوتا دسته میدادن 630 تومان که البته اگه پیدا بشه چون خیلی کمه
اما 40 گیگ تنها بدی که داره اینه که بازی های ps2 رو ساپورت نمیکنه وگرنه inter cooler مدل40 گیگ نسبت به بقیه مدل ها قویتره
راستیتش من هم از بچه های سایت شنیدم هم از فروشنده که میگفت تا حالا تو مدل 40 گیگ خرابی لنز ندیدم
این دلایل بود که من 40 گیگ گرفتم
موفق باشی

80 مشکلی داره که این طوری گفتید؟
یعنی 40 بهتر از همه هست فعلا؟

نه نه..

کنسول هایی که در سال 2006 تولید شده اند مشکل نخواندن بازی رو داشتند

که برد درایو اونا مدل: BMD001 البته بعضی از این کنسول ها دچار این مشکل نشدند

تو سال 2007 که دستگاه های 40 و 80 تولید شد برد درایو اونا مدل BMD006 بود که این مشکل

نسبت به برد BMD001 و BMD004 کمتر بود.

دستگاه 40 گیگ CHIP مربوط به اجرای بازی های PS2 رو نداره

ولی دستگاه 80 اجرای بازی ها PS2 رو به 2 روش انجام میده

1.سخت افزار
2.نرم افزار شبیه ساز

ولی در کل الان خرید کنسول های 40 و 80 توصیه میشود.

در حال حاضر 80 گیگ اصلا گیر نمیاد تو بازار . 60 گیگ معمولی هم به ندرت پیدا میشه و Starter Pack هم تقریبا هستش . الانم وقت خرید 40 نیست چون فعلا گرونه .

توی این پک استارتر که میگن 2 تا بازی هست
چه بازیهایی داخل اون هست
چون با 2 دسته و 2 تا بازی 630 بد نیست؟
فقط سوالی که میمونه اینه که پک استارتر 40 گیگ هست یا 80 گیگ؟
ضمنا بیشتری خرابی لنز در کدوم مدلها بوده
کسی میتونه یه تحقیق کلی انجام بده تا بقیه بهتر خرید کنند

با اجازه دوستان من یه تحقیق جزیی کردم و دیدم این دوستان در این سایت مشکل خرابی لنز داشتن
فقط مدل اونها رو باید از خودشون پرسید که 60 بوده یا 40 یا 80

نفر اول جناب osos که از اولین نفراتی بود که
پلی3 گرفت در ایران

اینم یه نقل قول از یکی از دوستان
نمی دونم ، شاید به خاطر این نوسانات برق باشه، چون اگه این مشکل جدی بود تا حالا گندش در اومده بود...
توی همین سایت جناب Aakh1361 (اگه درست نوشته باشم!) هم که دستگاهشون همین مشکل براش پیش اومده بود ، میگفتن که نوسان برق خرابش کرده...

یکی دیگر از دوستان
من قبلا یکی رو شنیدم که اینطوری شده بود و لنزش رو عوض کرد ( 2 ماه پیش ) دستگاه شما ( Only_PS3 ) ریجنش چی بود ؟ البته ظاهرا مدل دستگاه دوست ذکر شده پال بوده

یک نفر دیگر به نام xenophile
بخاطر نوسانات برق نبود . برای من هم همچین مشکلی پیش اومده بود .
وقتی درست عمل swap switch برای اجرای بازیهای کپی ps2 رو اجرا نکنی این مشکل پیش میاد .
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9076

البته من شنیده بودم اونایی که با ps3 جدیدا online میشن این مشکل براشون پیش میاد . کسانی که لنزشون سوخته اینجوری بوده ؟

این دوستمون هم در استانه خرابی هست salardevilking

این هم جملات این دوستمون juventus2007
سلام
درایو من هیچ دیسکی رو اجرا نمیکنه یهو این طور شد داشتم بازی میکردم یک ساعت خاموشش کرده روشنش کردم همین طور داشت لود میکرد ولی چیزی تو xmb نشون نمی ده
دیسک رو هم انگار نمی چرخونه....روزای قبل بعضی وقتا تق تق صدا می کرد...

برای دوست این یوزر هم خراب شده 200 خرجش کرده
SNAKE=BIGBOSS

اینم جالبه peyman_2005
دقیقا برای من هم که لنز دستگاه ام ترکید روز قبل اش صدای تق تق ضعیف داد و بعد فرداش لنز ام ترکید

باز هم از پیمان
تا اونجای که من میدونم و همچنین تحقیق هم کردم بیشترین خرابی برای لنز برای کنسول های J بوده.
و خودم هم j داشتم لنز اش خراب شده بود. و این دوست عزیزمون هم ریجن کنسول اش :
نقل قول:نوشته شده توسط juventus2007
ntsc/j

خلاصه همه جور مشکل بود ولی انصافا نسبت به 360 واقعا خرابیش کمتره
و این هم یه چیز طبیعی میتونه باشه و به شانس طرف هم بستگی داره
ولی در کل مشخص نشد ریجن یا مدلها چی بودن ولی چیزی که میتونم حدس بزنم اکثرا مال مدلهای اول هستند چون به مرور زمان دچار این مشکل شدن یعنی قضاوت در مورد 40 گیگ و 80 گیگ کمی زود هست
ضمن اینکه مشکل نوسان برق یا اپدیت یا استفاده از دی وی دی کپی بیشتر از سایر موارد بود

سلام ممنون از تحقیقت ولی در کل خرابی فکر نکنم به مدل زیاد ربطی داشته باشه برای دوست من 60 گیگ و رجین j بود اینجوری شد و حتی تازگیها یکی از همشهریامونم که دستگاش 80 گیگ بودم لنزش خراب شد من فکر کنم از گرد خاک باشه که روی دستگاه میشینه بیشتر بچه ها بازی کم دارن باسه ps3 در نتیجه کم بازی میکنند و اگرم در معرض گرد خاک باشه خاک روی لنز میشینه و باعث خرابی میشه حتی دستگاه خود منم با اینکه روش پارچه انداختم بعد از مدت طولانی روشنش کردم هم لودینگش حس میکردم زیاد شده هم صداهاش زیاد شده بود منظورم صدای لنز قبلا فقط سر لودینگ اولیه یه صدایی میداد اما الان حتی وسط بازیهم صدا میداد که سابقه نداشت منم دیدم نمیتونم جلوی نشستن خاک بگیرم روی دستگاه مجبور شدم جمش کنم گزاشتمش داخل کارتونش البته دوستان میتونن وقتی از دستگاه زیاد استفاده نمیکنند یه پلاستیک روش بکشن یا مثل من بزارن داخل جعبش تا خاک نشینه روش اگه راه دیگه ای هم هست تا خاک نگیره لطفا بگید (راستی کسی هست که وقتی دستگاش کار میکنه یعنی بازی داخلش هیچ صدای نده حتی در هنگام لودینگ صدای توی مایه های جیر جیر یا یک همچین صدایی)
موفق باشید;)

توی این پک استارتر که میگن 2 تا بازی هست
چه بازیهایی داخل اون هست
چون با 2 دسته و 2 تا بازی 630 بد نیست؟
فقط سوالی که میمونه اینه که پک استارتر 40 گیگ هست یا 80 گیگ؟
ضمنا بیشتری خرابی لنز در کدوم مدلها بوده
کسی میتونه یه تحقیق کلی انجام بده تا بقیه بهتر خرید کنند
دستگاه مدل 60 گیگ هست
بازی هم معمولا uncharted و motor storm که ممکنه تغییر کنه
بعید میدونم به مدل باشه فقط این نکته هست که 40 گیگ اینترکولرش بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or