راهنمایی برای خرید PS3

مگه میشه الکی باشه :eek:

اگه الکی بود دیگه شرکت نمی یومد رجیون رو بذاره:confused:

:biggrin1: جیگرم من گفتم الکی خودتو الاف نکن کی گفتم الکیه؟

ریجن هم برای فیلم مهمه ( فک کنم ) و بازی ps2 بازی ps3 که free region ه;)

حالا اگه فرق دیگه دارن شما بفرمایید تا منم بدونم:cool:

پس از کجا بخرم ؟؟؟ تو رو خدا یه جای درست حسابی رو آدرس بدین
رجیون j بهتره یا uc ؟ دلیلش هم بگین ...:cheesygri

نمی خوام بحث ریجن راه بندازم؛ ولی شما اگه الان میخواین PS3 بخرین ؛ سعی کنید ریجنی رو انتخاب کنید که توش بازی Bundle باشه...

مثلا U/C 80GB الان توش MotorStorm داره یا PAL Starter Pack توش Resistance و MotorStorm رو داره؛ اینطوری با بازی ها یه تخفیف خوبی میتونی بگیری در حالیکه اگه بخوای بازی ها رو جدا بخری ؛ مسلما براتون گرون تر در میاد...

تا الان هم توی ریجن J هیچ بازی Bundle وجود نداره...

نمی خوام بحث ریجن راه بندازم؛ ولی شما اگه الان میخواین PS3 بخرین ؛ سعی کنید ریجنی رو انتخاب کنید که توش بازی Bundle باشه...

مثلا U/C 80GB الان توش MotorStorm داره یا PAL Starter Pack توش Resistance و MotorStorm رو داره؛ اینطوری با بازی ها یه تخفیف خوبی میتونی بگیری در حالیکه اگه بخوای بازی ها رو جدا بخری ؛ مسلما براتون گرون تر در میاد...

تا الان هم توی ریجن J هیچ بازی Bundle وجود نداره...

تو هر دو بازی قدیمیه چه فایده:-"

تو هر دو بازی قدیمیه چه فایده:-"
motorstorm و Resistance و کلا بازی هایی که به عنوان Bundle در PS3 قرار میگیرن، جزء بازی هایی هستند که هر کسی که PS3 میگیره باید اونا رو بازی کنه! قیمتش هم نصف بازی جدا در میاد ( بگذر از کسایی که PS3ـه بدون بازی رو 70 تومن ارزون تر میدن! ( واسه اونا هم سود داره چون اون بازی رو با قیمت بیشتر میفروشن! )

motorstorm و Resistance و کلا بازی هایی که به عنوان Bundle در PS3 قرار میگیرن، جزء بازی هایی هستند که هر کسی که PS3 میگیره باید اونا رو بازی کنه! قیمتش هم نصف بازی جدا در میاد ( بگذر از کسایی که PS3ـه بدون بازی رو 70 تومن ارزون تر میدن! ( واسه اونا هم سود داره چون اون بازی رو با قیمت بیشتر میفروشن! )

:laughing:

سلام.
من میخواستم ps3 بگیرم و چند سوال داشتم.ممنون میشم که دقیق راهنماییم کنید.
بین 40 و 60 و 80 کدوم به صرفه تر برای خریدن.
من میخوام رو tv عادی بازی کنم ازرش داره ps3 بخرم؟ ps3 به چه نوع مانیتوری وصل میشه؟بهترین مانیتور برای ps کدومه؟چه قدر تاثیر داره؟
موقع خرید به چه چیزای دستگاه باید توجه کنم؟تو جعبه و خود دستگاه و ......
تفاوت بین 40 و 60 و 80 در چی هست؟
میشه موقع خرید بازی توش رو عوض کرد؟
من 550 تومن بیشتر ندارم.40 یا 60 یا 80 ؟کدوم برای من بهتر هست؟
شیراز هستم .اگه کسی از شیراز اینجا هست .از کجا شیراز برم بگیرم بهتره؟
قیمت 40 و 60 و 80 الان چنده؟
کلا ارزش داره بگیرم؟
ببخشید سوالام یه کم زیاد شد.

ممنون

آخرین ویرایش:
سلام.
من میخواستم ps3 بگیرم و چند سوال داشتم.ممنون میشم که دقیق راهنماییم کنید.
بین 40 و 60 و 80 کدوم به صرفه تر برای خریدن.
من میخوام رو tv عادی بازی کنم ازرش داره ps3 بخرم؟ ps3 به چه نوع مانیتوری وصل میشه؟بهترین مانیتور برای ps کدومه؟چه قدر تاثیر داره؟
موقع خرید به چه چیزای دستگاه باید توجه کنم؟تو جعبه و خود دستگاه و ......
تفاوت بین 40 و 60 و 80 در چی هست؟
میشه موقع خرید بازی توش رو عوض کرد؟
من 550 تومن بیشتر ندارم.40 یا 60 یا 80 ؟کدوم برای من بهتر هست؟
شیراز هستم .اگه کسی از شیراز اینجا هست .از کجا شیراز برم بگیرم بهتره؟
قیمت 40 و 60 و 80 الان چنده؟
کلا ارزش داره بگیرم؟
ببخشید سوالام یه کم زیاد شد.

ممنون

خب 40 الان خریدن اش مناسب نیست و قیمت کمی بالا هستش
60 الان قیمت اش 500 تومن هستش و 80 هم الان حدود 510 یا 520 هستش. و مدل 40 گیگ هم الان بین 480 تا 520 تومن هستش !
اگه TV شما کمی جدید باشه و خوب تصویر میده ارزش بازی کردن رو داره من خودم با Tv معمولی بازی میکنم و رازی هم هستم !
اگه میخوای مانیتور خوبی بخری باید بری به این تاپیک : http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2818

موقع خرید دستگاه هم اولین چیزی که هستش باید از نو بودن اون اطمینان بکنی بعد شروع به خریدن دستگاه بکنی. توی جعبه اش اگه اشتباه نکن و اگه درست گفته باشم سه تا کابل داره یکی USB هستش که برای شارژ دسته و اون یکی هم کابل Av هستش برای بازی کردن با TV و اون یکی هم کابل LAN هستش
و دستگاه بازی هستش PS3 و یک دسته بازی

بین 60 و 80 هیچ تفاوتی وجود نداره و مدل 40 گیگ هم بازی های PS2 رو اجرا نمیکنه و همچنین مموری استیک هم نداره. بهتر که یا 80 ور داری یا 60.

خب توی این حالت اگه شکا یکی از پک های PS3 رو خریده باشی میشه.

با توجه به اینکه گفتم 80 و 60 و 40 چی ندارند و دارند باید خودتون ببیند که کدومشون به درد شما میخوره.

قیمت شون هم که گفتم

اگه کنسول های PS رو دوست داری و قدرت خرید بازی های این کنسول رو داری و همچنین علاقه داری به این کنسول حتما برای شما ارزش خرید رو داره و باز هم باید خودتون ببیند ارزش داره یا نه

خب 40 الان خریدن اش مناسب نیست و قیمت کمی بالا هستش
60 الان قیمت اش 500 تومن هستش و 80 هم الان حدود 510 یا 520 هستش. و مدل 40 گیگ هم الان بین 480 تا 520 تومن هستش !
اگه TV شما کمی جدید باشه و خوب تصویر میده ارزش بازی کردن رو داره من خودم با Tv معمولی بازی میکنم و رازی هم هستم !
اگه میخوای مانیتور خوبی بخری باید بری به این تاپیک : http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2818

موقع خرید دستگاه هم اولین چیزی که هستش باید از نو بودن اون اطمینان بکنی بعد شروع به خریدن دستگاه بکنی. توی جعبه اش اگه اشتباه نکن و اگه درست گفته باشم سه تا کابل داره یکی USB هستش که برای شارژ دسته و اون یکی هم کابل Av هستش برای بازی کردن با TV و اون یکی هم کابل LAN هستش
و دستگاه بازی هستش PS3 و یک دسته بازی

بین 60 و 80 هیچ تفاوتی وجود نداره و مدل 40 گیگ هم بازی های PS2 رو اجرا نمیکنه و همچنین مموری استیک هم نداره. بهتر که یا 80 ور داری یا 60.

خب توی این حالت اگه شکا یکی از پک های PS3 رو خریده باشی میشه.

با توجه به اینکه گفتم 80 و 60 و 40 چی ندارند و دارند باید خودتون ببیند که کدومشون به درد شما میخوره.

قیمت شون هم که گفتم

اگه کنسول های PS رو دوست داری و قدرت خرید بازی های این کنسول رو داری و همچنین علاقه داری به این کنسول حتما برای شما ارزش خرید رو داره و باز هم باید خودتون ببیند ارزش داره یا نه

ممنون دوست عزیز از جواب کاملتون.
فقط یه چیز دیگه.
موقع خرید لازم هست فریمور دستگاه یا چیزای دیگش هم ....(چیزای که شما فکر میکنید مهم هست )........یا فقط همون 3 تا کابل که گفتید.
راستی بازی با دستگاه نمیدن؟
یا همین J یا Pal نمیدونم درست گفتم یا نه اینا مهم نیست؟
ممنون.

ممنون دوست عزیز از جواب کاملتون.
فقط یه چیز دیگه.
موقع خرید لازم هست فریمور دستگاه یا چیزای دیگش هم ....(چیزای که شما فکر میکنید مهم هست )........یا فقط همون 3 تا کابل که گفتید.
راستی بازی با دستگاه نمیدن؟
یا همین J یا Pal نمیدونم درست گفتم یا نه اینا مهم نیست؟
ممنون.
دوست عزيز اگه براي تهيه بازي ps3 از نظر مالي مشكلي نداري معطل نكن ps3 رو بخر. دقت كن كه خريد كنسول كپي خور نشده زياد مشكل نيست. مشكل اصلي در تهيه بازي اورجيناله براي مثال من براي خريد pro 2008 كنسول ps3 صدوپانزده هزارتومان براي خريد assassin creed نود هزارتومان و ... هزينه كردم . قصد من ازاين پست راهنمايي شما است و ديگر هيچ . با تشكر:love::love:

با سلام خدمت ps3 باز های محترم:cheesygri
یک سوال داشتم از خدمت شما دوستان و اون اینه که من تا چند روز دیگه میخوام برم دبی و از اونجا ps3 بیارم آیا تو دبی از اینجا قیمت ها ارزون تره؟
اگه ارزونتره چقدر اختلاف داره؟
یعنی میصرفه از اونجا بیارم با خودم؟
آیا کسی جای خاصی در دبی که برای خرید ps3 در دبی مناسب باشه سراغ داره؟
در ضمن هر کی بازی میخواد که اونجا ارزونتره بگه حتما واسش میارم:)

با سلام خدمت ps3 باز های محترم:cheesygri
یک سوال داشتم از خدمت شما دوستان و اون اینه که من تا چند روز دیگه میخوام برم دبی و از اونجا ps3 بیارم آیا تو دبی از اینجا قیمت ها ارزون تره؟
اگه ارزونتره چقدر اختلاف داره؟
یعنی میصرفه از اونجا بیارم با خودم؟
آیا کسی جای خاصی در دبی که برای خرید ps3 در دبی مناسب باشه سراغ داره؟
در ضمن هر کی بازی میخواد که اونجا ارزونتره بگه حتما واسش میارم:)

اگه از دوبی بخری خیلی بهتره
من خودم چند وقت پیش یه motor storm پک خریدم از تهران حدود 600 در صورتی که تو دبی حدود 500 تومن میشه... .
ولی به 2 چیز هم توجه کن:
1. اینکه اگر از تهران بخری در صورت بروز مشکل میتونی ps3 یت رو ببری جایی که خریدی و به صورت کاملا محترمانه ps3 رو بکوبی تو سر فروشنده:-"
2. اگر 100 تومن برات مهمه (( که انصافا برای من خیلی مهمه )) از همون دبی بخر ولی به کسی بگو برات بیاره که یه چیزایی تو این مورد بلد باشه و بتونه اونجا دستگاه رو کاملا چک کنه... .

3. اگه بتونی برام از اونجا بازی بیاری می فهمم خیلی مردی... .
4. راستی چرا این پست رو تو 2 تا تاپیک دادی کلک؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or