راهنمایی برای خرید PS3

سلام. بچه ها اگه ما پولامونو جمع کنیم و هر 2ماه 1بازی اورپینال بگیریم بهتره تا اینکه بشینیم دعا کنیم و پولامونو خرج! من یادم میاد بازیای پلی2 59$ بود ولی وقتی کپی خور شده بود 3ت. تازه شما میگید بلو-ری گرونه؟ فکر کردید این وارد کننده ها میرن خام میخرن؟ نه داداش میدزدن!

ببين عزيز من, من بازم دارم به شما ميگم که هيچ دليلي براي دروغ گفتن وجود نداره,
مسلما نميشه که از 500 يا 600 تا سروري که بهم امکان بازي کردن رو ميدن با همشون پينگه پايين 300 داشته باشم اما انقدر اين سرورها با پينگ پايين زياد هتسند که مشکلي براي بازي کردن ندارم.....

من نمیدونم چرا شما همش میگی دروغ ؟!! والا بخدا من اصلا منظورم این نبوده که شما دروغ میگی ... حالا بگذریم ...

من میدونم Warhawk مشکل نداره ، چون همه سرور ها موجوده ( امریکا - اروپا - آسیا ) بنابراین مشکلی پیش نمیاد .
منظور من بازیهایی بود که همه سرور ها قابل دسترسی نیستن ...

نیما جان میای با هم و اقای blaze یه حالی به این خارجی ها بدیم ؟؟؟ توی warhawk ؟
ای دی من هم kaka_m هست توی لیستتون هست.

بچه های بیشتری توی این سایت هستن که Warhawk بازی میکنن ، همشون هم من توی Friend List دارم .
من فردا شب میرم مسافرت ، تا 1 هفته نیستم ... برگشتم حتما .

در ضمن فکر کنم خارجی ها یه حالی به ما بدن :biggrin1:

سلام

بچه ها با اجازتون دوهفته دیگه دارم میرم دبی از دوستانی که سفارشی دارن و یا قیمتی میخوان با من تماس بگیرند یا در ادامه پست سفارششون رو بدن البته با اجازه از مدیران محترم.
تاریخ دقیق رو اوایل هفته دیگه میدمتون و رفت و برگشتم 3 روزه میباشد .شماره تماسم هم کسی خواست با پیام خصوصی واسش میدم.با تشکر
پیام

آخرین ویرایش:
بچه ها با اجازتون دوهفته دیگه دارم میرم دبی از دوستانی که سفارشی دارن و یا قیمتی میخوان با من تماس بگیرند یا در ادامه پست سفارششون رو بدن البته با اجازه از مدیران محترم.
تاریخ دقیق رو اوایل هفته دیگه میدمتون و رفت و برگشتم 3 روزه میباشد .شماره تماسم هم کسی خواست با پیام خصوصی واسش میدم.با تشکر
پیام

درود پيام جان،

عزيز، من يک ريموت برای ps3 ميخوام با يک بازی ارجينال ps2.
برات ليست رو فرستادم، لطف کن ببين و جوابمو در همون پيغام خصوصی بده.

با سپاس

اتفاقا من دیشب یه حالی به این خارجی ها دادم.نشستم پشت این موشک هایی که روی زمین هست و هواپیماها رو ردیابی می کنه و میزنه همشون رو زدم این قدر کیف می داد.
ممنون وقتی اومدی ای دی من Kaka_m هست همون که عکس یه پسر هستش چندتا از بچه های همین جا هم دارند بازی رو یه حالی به خارجی ها بدیم.

چند خبر!
سلام. دوستان قیمت پلی3 40 گیگ در ژاپن به 384 دلار میرسد.:biggrin1:.
http://news.xinhuanet.com/english/2007-10/10/content_6855811.htm

PC Games 2007 Gift Guide

بازیای گیرز او وار و آنریل تنومنت (پچ) ترتیب 1 و 12 نوامبر

ماکرو سافت 360 را در کریسمس با بازی رایگان میدهد"Forza Motorsport 2 Marvel: Ultimate Alliance

تام کلنسی: کانویکشن رو پلی3! (در حد شایعه)

برای کریسمس 360 الایت به 425 دلار مرسه!

L.A Noire-YAKUZA3-Home بهار 2008

و اینم سورپرایز سونی: Now, Haze Is ONLY for PS3

با این اوصاف سونی شکست خورده ی کریسمسه:(

آخرین ویرایش:
دوستان منتظر یک شاهکار از کونامی روی این کنسول سونی باشید
به نظر میرسه با این بازی PES2008 که قرار هست در چند روز اینده به بازار بیاد خبرهای خوبی برای این کنسول داشته باشیم
در ضمن با اومدن چند بازی جدید که قرار هست روی هر دو کنسول 360 و سونی بیاد مانند Need For Speed Pro Street و Call of Duty4 و Burnout Paradise و یکی دو بازی دیگه که در ظرف 3 و 4 ماه اینده عرضه میشن اونموقع میشه به طور کامل گفت که سونی شکست خورده هست یا 360؟
دیگه کم کم مشخص میشه که برنده این جنگ کنسولها کی بوده و خواهد بود؟
هر چند من معتقدم که سونی سربلند خواهد شد چون ابزار لازم رو داره

این نبرد مخصوص 2 یا سه یا حتی 1سال هم نیست. شکست 360 قطعی چون هیچ وقت اعلام نمیکرد داره 1 کنسول جدید میسازه. 360 اکثر عنواناش که انحصاریم هست داده بیرون و تا سال 2011 45تا عنوان انحصاری داره که بین اینا فقط سپیلینتر سل و گیر وار2 چنگی به دل میزنه. و 55 عنوان انحصاریشو ریلیز کرده و رقابتش با پلی3 همچنان فشردس و گاهی اوقات تو فروش هفتگی پلی3 سر ترم بود و نکته مهم اینه که پلی3 از 89 عنوان انحصاریش فقط 11 تاشو ریلیز کرده و در سایر عنوان ها هم مشابه است. شاید بشه حدس زد که پلی3 یا برنده ی مطلقه یا با تمام عنوانیه انحصاریش شکست میخوره که 20% امکان شکستش هست.

سلام
چند سوال :
1. ایا میشه بازی های PS3 رو روی هارد ریخت و از روی هارد بازی رو اجرا کرد؟
از این جهت که بشه بازی رو نگه داشت و با بازی دیگری مبادله کرد
2. ایا میشه با PS3 این فیلمهای دی وی دی رو که با کامپیوتر مشاهده میکنیم دید؟ یا همین فیلمهای دی وی دی که از کلوپ میگیریم؟
یه جورایی استفاده به عنوان دی وی دی پلیر
3. ایا میشه فیلمی یا موسیقی و اهنگ و عکس رو بر روی هارد ریخت و از طریق PS3 دید؟ در واقع بدون دردسر این کارها رو انجام داد
یه جورایی کاربرد کامپیوتر رو داشته باشه
4. با توجه به اینکه بعضی از بازیهای PS3 به صورت 1080P هستند تکلیف ما که تلویزیون ال سی دی براویا با قابلیت 1080i و 720P داریم و کلا دوستانی که ال سی دی اونها این رزولوشن رو ساپورت نمیکنه چیست؟
با توجه به اینکه قیمت یک بلوری پلیر خیلی زیاد هست میتوان به عنوان بلوری پلیر هم از ان استفاده کرد البته اگر فیلم بلوری گیر اوردیم
مرسی

سلام
چند سوال :
1. ایا میشه بازی های PS3 رو روی هارد ریخت و از روی هارد بازی رو اجرا کرد؟
از این جهت که بشه بازی رو نگه داشت و با بازی دیگری مبادله کرد
2. ایا میشه با PS3 این فیلمهای دی وی دی رو که با کامپیوتر مشاهده میکنیم دید؟ یا همین فیلمهای دی وی دی که از کلوپ میگیریم؟
یه جورایی استفاده به عنوان دی وی دی پلیر
3. ایا میشه فیلمی یا موسیقی و اهنگ و عکس رو بر روی هارد ریخت و از طریق PS3 دید؟ در واقع بدون دردسر این کارها رو انجام داد
یه جورایی کاربرد کامپیوتر رو داشته باشه
4. با توجه به اینکه بعضی از بازیهای PS3 به صورت 1080P هستند تکلیف ما که تلویزیون ال سی دی براویا با قابلیت 1080i و 720P داریم و کلا دوستانی که ال سی دی اونها این رزولوشن رو ساپورت نمیکنه چیست؟
با توجه به اینکه قیمت یک بلوری پلیر خیلی زیاد هست میتوان به عنوان بلوری پلیر هم از ان استفاده کرد البته اگر فیلم بلوری گیر اوردیم
مرسی

سلام

دوست عزیز من قبلا در موردی با شما بحث کردم که خودم هم ناراحت شدم

اما سوالات شما:

1 نه خیر اگر اینطور بود که دیگه کپیخور شده بود

2 بله دوست من میشه دید عین همون دی وی دی پلیر

3 در مورد دی وی دی فکر نکنم ولی فایل های MPEG 4 رو میشه از رو هارد دید موسیقی و

عکس هم بله میشه

4 تا جایی که من پستهای شما رو دیدم ال سی دی شما زیر 40 اینچ هست که در این مورد

1080 و 720 پی تفاوتی نداره مهم پورت HDMI هست که داره

5 بله وقتی میگن ps3 یه کنسول کامل هست این هم یکی از همون آپشن ها هست

یعنی بلو ری پلیر