ببين عزيز من, من بازم دارم به شما ميگم که هيچ دليلي براي دروغ گفتن وجود نداره,
مسلما نميشه که از 500 يا 600 تا سروري که بهم امکان بازي کردن رو ميدن با همشون پينگه پايين 300 داشته باشم اما انقدر اين سرورها با پينگ پايين زياد هتسند که مشکلي براي بازي کردن ندارم.....
نیما جان میای با هم و اقای blaze یه حالی به این خارجی ها بدیم ؟؟؟ توی warhawk ؟
ای دی من هم kaka_m هست توی لیستتون هست.
بچه ها با اجازتون دوهفته دیگه دارم میرم دبی از دوستانی که سفارشی دارن و یا قیمتی میخوان با من تماس بگیرند یا در ادامه پست سفارششون رو بدن البته با اجازه از مدیران محترم.
تاریخ دقیق رو اوایل هفته دیگه میدمتون و رفت و برگشتم 3 روزه میباشد .شماره تماسم هم کسی خواست با پیام خصوصی واسش میدم.با تشکر
پیام

سلام
چند سوال :
1. ایا میشه بازی های PS3 رو روی هارد ریخت و از روی هارد بازی رو اجرا کرد؟
از این جهت که بشه بازی رو نگه داشت و با بازی دیگری مبادله کرد
2. ایا میشه با PS3 این فیلمهای دی وی دی رو که با کامپیوتر مشاهده میکنیم دید؟ یا همین فیلمهای دی وی دی که از کلوپ میگیریم؟
یه جورایی استفاده به عنوان دی وی دی پلیر
3. ایا میشه فیلمی یا موسیقی و اهنگ و عکس رو بر روی هارد ریخت و از طریق PS3 دید؟ در واقع بدون دردسر این کارها رو انجام داد
یه جورایی کاربرد کامپیوتر رو داشته باشه
4. با توجه به اینکه بعضی از بازیهای PS3 به صورت 1080P هستند تکلیف ما که تلویزیون ال سی دی براویا با قابلیت 1080i و 720P داریم و کلا دوستانی که ال سی دی اونها این رزولوشن رو ساپورت نمیکنه چیست؟
با توجه به اینکه قیمت یک بلوری پلیر خیلی زیاد هست میتوان به عنوان بلوری پلیر هم از ان استفاده کرد البته اگر فیلم بلوری گیر اوردیم
مرسی