behzad_360
کاربر سایت
آخه من بهمن ماه بايد ميرفتم شهرستان(به خاطر دانشگاه)و نميخواستم assassinscreed رو از دست بدم
براي همين ps3 رو انتخاب كردم
بلاخره j مشكل داره؟

بلاخره j مشكل داره؟

با توجه به اینکه ps3 داره ارزون میشه و اینکه هنوز هم کپی خور نشده به نظرم صبر میکردی بهتر بود...سلام
من امروز Ps3/j گرفتم !
به نظر شما ضرر كردم؟
البته من فعلا امكانات بازي انلاين رو ندارم
آخه من بهمن ماه بايد ميرفتم شهرستان(به خاطر دانشگاه)و نميخواستم assassinscreed رو از دست بدم
بلاخره j مشكل داره؟
اتفاقآ دوست خوب من, Warhawk تا پينگ 999 رو من ديدم که ميزنه و حتي فکر ميکنم که بعضي اوقات ديدم که 1007 يا 1008 هم زده و بالاتر از اون رو ????? ميده, به نظر شما نيازي هست که من دروغ بگم !!!در ضمن پينگي که اونجا ميده رو من گفتم
سلام!پیشنهاد میکنم که NTSC/UC یا PAL بخرید و سراغ J نرید ...
کلا بازیهای PS3 که قابلیت آنلاین دارن دو دسته هستن : یکی اونهایی که از روی Region بازی تشخیص میدن که به سرور کجا وصل شن ( مثلا MotorStorm ) - و یکی هم اونهایی که از روی Region دستگاه این کار رو میکنن ( مثل Tekken Online یا RFOM ) .
حالا چرا J خوب نیست ؟ به این دلیل که اینترنت هایی که ما استفاده میکنیم بدترین Ping رو برای سرورهای شرق آسیا ( NTSC/J ) دارن و اکثرا بدلیل Ping بالا نمیشه آنلاین بازی کرد .
ولی Ping سرورهای اروپا و امریکا ( Pal و UC ) مناسب هستن و میشه بدون مشکل آنلاین بازی کرد

سلام!
آقا نیما قبول دارم که دستگاه های J یه سری مشکلات دارن ، اما در مورد این آنلاین شدن ، نمیشه همه تقصیر رو انداخت گردن ریجن J.
اون بازی هایی که اجازه نمیدن با سرور های دیگه غیر از ریجن دستگاه آنلاین بازی کرد (مثل همین RFOM) مشکل درست میکنن ، مثلا اگه MotorStorm PAL رو بخوای با دستگاه J با یه اروپایی بازی کنی ، خوب وصل میشی به سرور های اروپا. در این صورت Ping هم پایینه.
البته من خودم با PS3 هنوز آنلاین بازی نکردم که خودم تست کرده باشم ، ولی چون دیگه اکثر بازی ها اجازه بازی با سرورهای ریجن های دیگه رو میدن، این مشکل خودبخود برطرف میشه...
آقا من رسما غلط کردم
بخدا من برای کسانی گفتم که میخوان تازه بگیرن و موندن چه ریجنی انتخاب کنن ... دلیلم هم فقط برای بازی آنلاین بود .
نه اینکه هرکی تا الان J خریده بره دوباره 100 تا 200 تومن خرج بذاره رو دست خانواده ش که با Uc یا Pal عوض کنه .
خیلی کنسول ارزونه و بازیهاش هم ارزونتر که میخواید این جنگولک بازیها رو هم در بیارید ؟!

تنها فرقش اینه که دکمه action یا enter توریجن j دایره (O) هست اما تو ریجن های pal,uc این دکمه (X)هست!!!سلام
میشه تفاوت های J و Uc و Pal روبفرمایید
سوء تفاهم شده ... مگه من گفتم که شما دروغ میگید ؟! شما گفتید Ping تون مشکل نداره و بالای 600 ندیدی ... بعد الان میگی که 999 یا 1000 هم دیدی ... خب منم همینو میگم دیگه . اون Ping های بالا مال سرورهای اسیاست که مشکل داره .
ولی Ping های پایین تر که حدود 300 باشه مربوط به اروپا و امریکاست ...