راهنمایی برای خرید PS3

آخه من بهمن ماه بايد ميرفتم شهرستان(به خاطر دانشگاه)و نميخواستم assassinscreed رو از دست بدم:((
براي همين ps3 رو انتخاب كردم:love:
بلاخره j مشكل داره؟

آخه من بهمن ماه بايد ميرفتم شهرستان(به خاطر دانشگاه)و نميخواستم assassinscreed رو از دست بدم:((
براي همين ps3 رو انتخاب كردم:love:
بلاخره j مشكل داره؟

نه بابا چه مشکلی !!!!!!!!!!!
آقا نیما برای بازی آنلاین گفتن که uc یا pal بگیری بهتره.
برو با کنسولت حال کن.

اتفاقآ دوست خوب من, Warhawk تا پينگ 999 رو من ديدم که ميزنه و حتي فکر ميکنم که بعضي اوقات ديدم که 1007 يا 1008 هم زده و بالاتر از اون رو ????? ميده, به نظر شما نيازي هست که من دروغ بگم !!!در ضمن پينگي که اونجا ميده رو من گفتم

سوء تفاهم شده ... مگه من گفتم که شما دروغ میگید ؟! شما گفتید Ping تون مشکل نداره و بالای 600 ندیدی ... بعد الان میگی که 999 یا 1000 هم دیدی ... خب منم همینو میگم دیگه . اون Ping های بالا مال سرورهای اسیاست که مشکل داره .
ولی Ping های پایین تر که حدود 300 باشه مربوط به اروپا و امریکاست ...

پیشنهاد میکنم که NTSC/UC یا PAL بخرید و سراغ J نرید ...

کلا بازیهای PS3 که قابلیت آنلاین دارن دو دسته هستن : یکی اونهایی که از روی Region بازی تشخیص میدن که به سرور کجا وصل شن ( مثلا MotorStorm ) - و یکی هم اونهایی که از روی Region دستگاه این کار رو میکنن ( مثل Tekken Online یا RFOM ) .

حالا چرا J خوب نیست ؟ به این دلیل که اینترنت هایی که ما استفاده میکنیم بدترین Ping رو برای سرورهای شرق آسیا ( NTSC/J ) دارن و اکثرا بدلیل Ping بالا نمیشه آنلاین بازی کرد .
ولی Ping سرورهای اروپا و امریکا ( Pal و UC ) مناسب هستن و میشه بدون مشکل آنلاین بازی کرد
سلام!
آقا نیما قبول دارم که دستگاه های J یه سری مشکلات دارن ، اما در مورد این آنلاین شدن ، نمیشه همه تقصیر رو انداخت گردن ریجن J.

اون بازی هایی که اجازه نمیدن با سرور های دیگه غیر از ریجن دستگاه آنلاین بازی کرد (مثل همین RFOM) مشکل درست میکنن ، مثلا اگه MotorStorm PAL رو بخوای با دستگاه J با یه اروپایی بازی کنی ، خوب وصل میشی به سرور های اروپا. در این صورت Ping هم پایینه.

البته من خودم با PS3 هنوز آنلاین بازی نکردم که خودم تست کرده باشم ، ولی چون دیگه اکثر بازی ها اجازه بازی با سرورهای ریجن های دیگه رو میدن، این مشکل خودبخود برطرف میشه...

آقا من رسما غلط کردم :((

بخدا من برای کسانی گفتم که میخوان تازه بگیرن و موندن چه ریجنی انتخاب کنن ... دلیلم هم فقط برای بازی آنلاین بود .

نه اینکه هرکی تا الان J خریده بره دوباره 100 تا 200 تومن خرج بذاره رو دست خانواده ش که با Uc یا Pal عوض کنه .
خیلی کنسول ارزونه و بازیهاش هم ارزونتر که میخواید این جنگولک بازیها رو هم در بیارید ؟!

سلام!
آقا نیما قبول دارم که دستگاه های J یه سری مشکلات دارن ، اما در مورد این آنلاین شدن ، نمیشه همه تقصیر رو انداخت گردن ریجن J.

اون بازی هایی که اجازه نمیدن با سرور های دیگه غیر از ریجن دستگاه آنلاین بازی کرد (مثل همین RFOM) مشکل درست میکنن ، مثلا اگه MotorStorm PAL رو بخوای با دستگاه J با یه اروپایی بازی کنی ، خوب وصل میشی به سرور های اروپا. در این صورت Ping هم پایینه.

البته من خودم با PS3 هنوز آنلاین بازی نکردم که خودم تست کرده باشم ، ولی چون دیگه اکثر بازی ها اجازه بازی با سرورهای ریجن های دیگه رو میدن، این مشکل خودبخود برطرف میشه...

منم گفتم که بازیها دو دسته هستن ، یا از روی خود Bluray ریجن سرور رو تشخیص میده یا از روی دستگاه ... مورد اول که مشکل ندارن ... مورد دوم هم بعضی بازیها الان هستن و گفتم شاید در آینده هم یه سری از بازیها این وضعیت رو داشته باشن .

تشکر از آقا نیمای عزیز

آقا من رسما غلط کردم :((

بخدا من برای کسانی گفتم که میخوان تازه بگیرن و موندن چه ریجنی انتخاب کنن ... دلیلم هم فقط برای بازی آنلاین بود .

نه اینکه هرکی تا الان J خریده بره دوباره 100 تا 200 تومن خرج بذاره رو دست خانواده ش که با Uc یا Pal عوض کنه .
خیلی کنسول ارزونه و بازیهاش هم ارزونتر که میخواید این جنگولک بازیها رو هم در بیارید ؟!

سلام اقا نیما جان
اقا این حرفها چیه که میزنید
بابا شما بزرگواری داداش
من تا الان خیلی خیلی از راهنمائیهاتون استفاده کردم(هرچند که تا الان افتخار ps3 داشتن نصیبم نشده) ولی درکل خیلی خیلی استفاده بردم از فرمایشهاتتون
منم میخواستم j بخرم البته تا 2 ماهه دیگه اما با راهنمائی به جای شما از این کار صرفنظر
میکنم و صبر میکنم تا پکهای جدید از راه برسه و اون وقت بازم از راهنمائیهای با ارزش شما بیشتر
استفاده میکنم
بازم میگم که شما کارت بی نهایت درسته و توی این سایت یک دونه هستی :cheesygri
به هر حال امیدوارم که موفق باشین و دلسرد نشید و به فعالیتتون تو اینجا کماکان ادامه بدین
با تشکر فراوان از شما;)

سلام
میشه تفاوت های J و Uc و Pal روبفرمایید
تنها فرقش اینه که دکمه action یا enter توریجن j دایره (O) هست اما تو ریجن های pal,uc این دکمه (X)هست!!!
تنها فرقشون همینه!!! حالا من نمیدونم این دلیل باعث دودل شدن تو انتخب کنسول میشه یا نه؟:confused:
پ.ن:به جون یه دونه بچم :cheesygriهیچ فرقی ندارن باهم...!

به جون شما نباشه به جون خودم همش یکیه. مهم اینه که MGS Blueray بذاری توش و حال کنی. البته وقتی اومد.:biggrin1:
fantasy_9216.jpg

سلام
بچه ها با این مدلهای40 گیگ و 80که سونی داده و باتوجه به این که 60 تولید نمیشه فکر نمیکنین که قیمت دستگاه 60 گیگ از اینی که الان هست گرونتر شه؟

راستی این فروشنده شهرمون یه 60گیگ پال با دو تا بازی موتور استورم و رسیستنس بایه دسته اضافه رو گفته بهت میدم 640تومن البته بدون کابلhdmi نظرتون چیه؟(یکم عجیب نیست)

سوء تفاهم شده ... مگه من گفتم که شما دروغ میگید ؟! شما گفتید Ping تون مشکل نداره و بالای 600 ندیدی ... بعد الان میگی که 999 یا 1000 هم دیدی ... خب منم همینو میگم دیگه . اون Ping های بالا مال سرورهای اسیاست که مشکل داره .
ولی Ping های پایین تر که حدود 300 باشه مربوط به اروپا و امریکاست ...

ببين عزيز من, من بازم دارم به شما ميگم که هيچ دليلي براي دروغ گفتن وجود نداره,
مسلما نميشه که از 500 يا 600 تا سروري که بهم امکان بازي کردن رو ميدن با همشون پينگه پايين 300 داشته باشم اما انقدر اين سرورها با پينگ پايين زياد هتسند که مشکلي براي بازي کردن ندارم.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or