راهنمایی برای خرید PS3

سلام
الان بعضی از دوستان میان میگن این اقا دوباره اومد قیمت بگیره و بره باید عرض کنم دیگه نیاز به قیمت ندارم و قراره با 600 تومن یه 60 گیگ به همراه یک دسته اضافی با یه کابل Hdmi با بازی Pes2008 بگیرم برای یکی از اقوام چون فعلا خودم 1.350.000 پول به ال سی دی براویا سونی 32 اینچ دادم و جیبم خالی شده و هنوز قصد گرفتن ندارم پس این از این . در ضمن بعضی ها ناراحت میشن ما میایم و بعد از چند ماه قیمت میگیریم در حالی که قیمت امروز با دیروز 10 هزار تومن فرق داشته به طوری که امروز به من قیمت 480 هزار تومن رو داد ولی دیروز 490 گفته بود پس از ما ایرا نگیرید و در ضمن منجبور هم نیستید به سوال ما جواب بدید و هر کسی عشقش کشید میتونه جواب بده وگرنه زوری نیست این هم تا اینجای کار.
یادم هست زمانی که شایعه شد 360 مدل 120 گیگی اون قرار هست بیاد اکثر دوستان گفتند این چیزا شایعه هست اما من و تعدادی از دوستان گفتیم که شایعه نیست و اگر هم شایعه باشه مایکروسافت برای اینکه از سونی عقب نیوفته میاد و این شایعه رو عملی میکنه چون مجبور هست اینکار رو بکنه اگر هم لازم دونستید به مطالب قبلی سایت یه نگاهی بندازید برای راست و دروغ بودن گفته هام.
این رو گفتم که این رو بگم که سونی3 هم هک میشه دیر یا زود داره سوخت وسوز هم داره به قولی ولی مطمئن باشید که یه روز هک میشه حالا هی بعضیها این رو بگن که عمرا کپی خور بشه ما این رو میگیم و سندش برای سالهای بعد میمونه حالا ممکنه امسال یا 2 سال دیگه هک بشه ولی اونروز نزدیک هست اگر هم میاییم سوالی میکنیم برای اینه که میخایم در جریان خبرها باشیم ولی گویا از سوال پرسیدن و جواب دان بیزارن.
با شکسته شدن قیمت بلوری و تولید انبوه این کالا و واردات بیشتر اون به ایران همه چیز به سود سونی تموم میشه.
من تابستون اینده حتما یک کنسول پلی استیشن3 میگیرم چون نمیتونم از بازی فوتبال کونامی دل بکنم ضمنا چون ال سی دی هم گرفتم حتما یه کنسول بازی میگیرم که ا.ن فقط سونی میتونه باشه چون به تخم مرغ شانسی های مایکروسافت اعتقادی ندارم و اصلا هم اهل ریسک نیستم .
الان دوستان ایکس باکسی ناراحت نشن ولی مایکروسافت با این کنسولش گند زد به هر چی کنسول هست من در کیفیت اون شک ندارم اما کیفیت کلی دستگاه پایین هست 500 بدی به کنسول کمتر از یکسال کار کنه واقعا زور هست.
زیاد این مسئله رو کش نمیدم تا جو شلوغ نشه چون دوستان مایکروسافت توی این سایت بیشتر هست و پارتیش هم زیاده .
مرسی خدانگهدار.

عزیز جان من نفهمیدم شما پی اس 3 دارید یا نه؟
اگر ندارید حتما عکسش رو برای قشنگی گذاشتی ؟ نه؟

که اگر اینطوره احتمالا عکس 360 و پی اس پی و .... همینطور؟

ناراحت که نشدید؟ ولی معمولا کنسولی رو که دارن اون زیر عکسش رو میگذارن

درود

با شکسته شدن قیمت بلوری و تولید انبوه این کالا و واردات بیشتر اون به ایران همه چیز به سود سونی تموم میشه..
جدی ؟ نميدونستيم بازار ايران هم شده قطب تجاری دنيا، پس يک پيشنهاد به اين سايت ها بده که تعداد فروش کنسول ها رو ميزارن، بگو که ايران رو هم اضافه کنن !

زیاد این مسئله رو کش نمیدم تا جو شلوغ نشه چون دوستان مایکروسافت توی این سایت بیشتر هست و پارتیش هم زیاده .
نه شما نگران نباش، کسی به شما به عنوان يک چهره سياسی نگاه نميکنه که با حرف های شما جو انجمن بهم بخوره. شما خيالت راحت !:lol:

تنها 1 تا نکته :
شما اينجا رو با وبلاگ خودت اشتباه گرفتی، چون هی اينجا از آرزو هايی که داری و ... حرف ميزنی ! اينجا بازی سنتر هست نه وبلاگ شما!!!! :laughing:

اول از همه در جواب این دوست عاشق مایکروسافت و کشته مرده ایکس باکس بگم که اگرچه کنسولی رو نداریم ولی اونش دیگه به خودمون ربط داره که عکس چه کنسولی رو گذاشتیم
شما فرض کن برای قشنگی گزاشتیم این دیگه در حیطه کاری شما نیست
از امضات معلومه کشته مرده 360 هستی اما نمیدونم چرا اینجا گشت میزنی
در جواب دوست دیگری هم که اون هم ظاهرا کشته مرده این تخم مرغ های شانسی مایکروسافت شده و توی این انجمن سونی داره بدون اجازه و مطالب هرز مینویسه باید عرض شه که شما برو تو همون تاپیک خودتون اظهار نظر کن بیخودی اینجا مطلب ننویس دیگه هر ادم کنسول بازی فهمیده که 360 بهتره یا پی اس 3 حالا شما فرض کن 360 برتر هست
در ضمن کسی هم به شما به عنوان یک چهره فرهنگی اصلا نگاه نمیکنه و مطمئن باش نظرات شما 360 ی ها البته امثال شما اون هم در این تاپیک سونی اصلا یه ریال هم ارزش نداره مابقی دیگه بماند
خودت میگی اینجا بازی سنتر هست من هم میگم اینجا بازی سنتر هست نه **سنتر
شما خواهشن برو تو همون تاپیک 360 و اون قسمت رو گل بارون کن
بیخیال اینجا شو.

اول از همه در جواب این دوست عاشق مایکروسافت و کشته مرده ایکس باکس بگم که اگرچه کنسولی رو نداریم ولی اونش دیگه به خودمون ربط داره که عکس چه کنسولی رو گذاشتیم
شما فرض کن برای قشنگی گزاشتیم این دیگه در حیطه کاری شما نیست
از امضات معلومه کشته مرده 360 هستی اما نمیدونم چرا اینجا گشت میزنی
در جواب دوست دیگری هم که اون هم ظاهرا کشته مرده این تخم مرغ های شانسی مایکروسافت شده و توی این انجمن سونی داره بدون اجازه و مطالب هرز مینویسه باید عرض شه که شما برو تو همون تاپیک خودتون اظهار نظر کن بیخودی اینجا مطلب ننویس دیگه هر ادم کنسول بازی فهمیده که 360 بهتره یا پی اس 3 حالا شما فرض کن 360 برتر هست
در ضمن کسی هم به شما به عنوان یک چهره فرهنگی اصلا نگاه نمیکنه و مطمئن باش نظرات شما 360 ی ها البته امثال شما اون هم در این تاپیک سونی اصلا یه ریال هم ارزش نداره مابقی دیگه بماند
خودت میگی اینجا بازی سنتر هست من هم میگم اینجا بازی سنتر هست نه **سنتر
شما خواهشن برو تو همون تاپیک 360 و اون قسمت رو گل بارون کن
بیخیال اینجا شو.

خوب شد این پست رو دادی تا حد اقل من بفهمم چطور آدمی هستی

شما که ps3 رو ندیدی ولی من دارم بازی هم میکنم خیلی هم حال میده

360 هم دارم با اونم حال میکنم امضا هم ربطی به موضوع نداشت

شما هم میتونی یه عکس گنده از ps3 تو امضات بگذاری چون تو این سایت

هیچ چیز در حیطه اختیارات من نیست چون اصلا من اینجا کاره ای نیستم

که اختیاری داشته باشم

ولی بهت پیشنهاد میکنم که تو هیچ تاپیکی فعلا پست نده چون قصد دارم

از مدیرها بخوام یه تاپیک مخصوص آرزوهای شما باز کنن اونجا هی بری از

پولات که جمع کردی و زمانی که پلی3 خواهی خرید صحبت کنی

:laughing:ولی حواست باشه توهین نکن

جناب mzh جناب Shr776 اصلا توهین نکردن اگه ایشون کرده باشه شما هم کردید
این تاپیک هم مربوط به کنسول سونی هست برید تو همون تاپیک 360 تعصبی بازی دربیارید

درود،

خدا به آدم هم چشم داده هم فهم، سواد هم که همه ما داريم !
من هرچی پست آقای mzh رو ميخونم، ايشون حتی يک جمله تعصبی نگفتن ! اصلاً کنسولی رو مقايسه نکردن.

امضاء ايشون هم ربطی به موضوع نداشت، چون اصلاً دوتا پست ايشون فقط به يک نکته اشاره کرد ...

خوشحال ميشم اون 3 تا آقای که از اون شخص تشکر کردن يک توضيح بدن که کجای پست MZH کنسولی رو مقايسه کرد که شما داريد اينطوری حمله ميکنيد به ايشون ؟

آخرین ویرایش:
من بخاطر اینکه جناب Shr776 به شانسی بودن 360 اشاره کردن از ایشون تشکر کردم (عجب دوره زمونه ای ها دیگه برا تشکر کردن از یه نفر هم باید دلیل بیاریم)
حالا دیگه بیخیال شین
از موضوع تاپیک منحرف شدیم

جناب mzh جناب Shr776 اصلا توهین نکردن اگه ایشون کرده باشه شما هم کردید
این تاپیک هم مربوط به کنسول سونی هست برید تو همون تاپیک 360 تعصبی بازی دربیارید

دوست من شما یه کم به پست این دوستمون توجه کنی و یا اینکه به چند تا پست قبلی

توجه کنی متوجه میشی که من توهین نکردم بلکه ایشون یه کم تند روی کردن

در ضمن من از شما خواهش میکنم تا کسی رو کامل نشناختی اینطوری قضاوت نکن

اگر بازم کمی جستجو کنی متوجه میشید که من تا الان از هیچ کنسولی جانب داری

الکی نکردم من هر دو کنسول رو دارم شاید wii بگیرم ولی خوبی و بدی ای رو که ببینم

حتما میگم چه 360 چه ps3

موفق باشید

دوست من شما یه کم به پست این دوستمون توجه کنی و یا اینکه به چند تا پست قبلی

توجه کنی متوجه میشی که من توهین نکردم بلکه ایشون یه کم تند روی کردن

در ضمن من از شما خواهش میکنم تا کسی رو کامل نشناختی اینطوری قضاوت نکن

اگر بازم کمی جستجو کنی متوجه میشید که من تا الان از هیچ کنسولی جانب داری

الکی نکردم من هر دو کنسول رو دارم شاید wii بگیرم ولی خوبی و بدی ای رو که ببینم

حتما میگم چه 360 چه ps3

موفق باشید
پس امضات رو عوض کن :دی

خدا رو شکر معلوم شد شما اهل چه فرقه ای هستی
اول میای میگی سونی بد هست و 360 بهتره
بعدش میای میگی که سونی داری و کلی درای باهاش حال میکنی
احسنت به این طرز تفکر
در ضمن تو این مدت معلوم شد که هوادار شما کی هست چون هر پستی شما نوشتی اون دوستمون از شما تشکر کرده و بالعکس و تاریخ عضویت و تعداد اخطار هم گواه روز
شما بهتر هست بری همون قسمت 360 و کلی از این تخم مرغهای شانسی 360 تعریف کنی
جالب هست برام که میگن 360 بخرید با 3 تا کولر ابسال روش نصب کنید هرگز داغ نمیکنه باید به این تولید مایکروسافت احسنت گفت
در مورد کیفیت کنسول هم دیگه بر همه عیان شده که کدوم کنسول بهتر هست حالا من و شما هی بیام و الکی بگیم که اره فلان چیز بهتر هست
کمی جستجو در اینترنت همه چیز رو مشخص میکنه دوست من
در ضمن منظور شما از حرف حق چی هست؟
شما از امضات معلومه کجایی هستی

خدا رو شکر معلوم شد شما اهل چه فرقه ای هستی
اول میای میگی سونی بد هست و 360 بهتره
بعدش میای میگی که سونی داری و کلی درای باهاش حال میکنی
احسنت به این طرز تفکر
در ضمن تو این مدت معلوم شد که هوادار شما کی هست چون هر پستی شما نوشتی اون دوستمون از شما تشکر کرده و بالعکس و تاریخ عضویت و تعداد اخطار هم گواه روز
شما بهتر هست بری همون قسمت 360 و کلی از این تخم مرغهای شانسی 360 تعریف کنی
جالب هست برام که میگن 360 بخرید با 3 تا کولر ابسال روش نصب کنید هرگز داغ نمیکنه باید به این تولید مایکروسافت احسنت گفت
در مورد کیفیت کنسول هم دیگه بر همه عیان شده که کدوم کنسول بهتر هست حالا من و شما هی بیام و الکی بگیم که اره فلان چیز بهتر هست
کمی جستجو در اینترنت همه چیز رو مشخص میکنه دوست من
در ضمن منظور شما از حرف حق چی هست؟
شما از امضات معلومه کجایی هستی

ببین عزیز من که قصد کل کل با شما رو ندارم این امضا ی من مال زمانی هست

که هنوز ps3 نیومده بود این از امضا که سعی میکنم عوضش کنم

شما کجا دیدی من از 360 دفاع کنم و از سونی بد بگم ؟

اصلا مگه شما پاسبون هستی که تعیین تکلیف میکنی کی کجا پست بده یا نده؟

پس بیا حرف بیربط نزن بزار این محیط دوستانه بمونه و جایی باشه برای تبادل اطلاعات

راستی تو امضای من چیزی راجع به تهران نوشته که فهمیدی من کجایی ام؟:laughing:

بازم میگم من طرف هیچ کنسولی نیستم با شما هم خصومتی ندارم فقط شما

دچار سو تفاهم شدی

موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or