سلام
الان بعضی از دوستان میان میگن این اقا دوباره اومد قیمت بگیره و بره باید عرض کنم دیگه نیاز به قیمت ندارم و قراره با 600 تومن یه 60 گیگ به همراه یک دسته اضافی با یه کابل Hdmi با بازی Pes2008 بگیرم برای یکی از اقوام چون فعلا خودم 1.350.000 پول به ال سی دی براویا سونی 32 اینچ دادم و جیبم خالی شده و هنوز قصد گرفتن ندارم پس این از این . در ضمن بعضی ها ناراحت میشن ما میایم و بعد از چند ماه قیمت میگیریم در حالی که قیمت امروز با دیروز 10 هزار تومن فرق داشته به طوری که امروز به من قیمت 480 هزار تومن رو داد ولی دیروز 490 گفته بود پس از ما ایرا نگیرید و در ضمن منجبور هم نیستید به سوال ما جواب بدید و هر کسی عشقش کشید میتونه جواب بده وگرنه زوری نیست این هم تا اینجای کار.
یادم هست زمانی که شایعه شد 360 مدل 120 گیگی اون قرار هست بیاد اکثر دوستان گفتند این چیزا شایعه هست اما من و تعدادی از دوستان گفتیم که شایعه نیست و اگر هم شایعه باشه مایکروسافت برای اینکه از سونی عقب نیوفته میاد و این شایعه رو عملی میکنه چون مجبور هست اینکار رو بکنه اگر هم لازم دونستید به مطالب قبلی سایت یه نگاهی بندازید برای راست و دروغ بودن گفته هام.
این رو گفتم که این رو بگم که سونی3 هم هک میشه دیر یا زود داره سوخت وسوز هم داره به قولی ولی مطمئن باشید که یه روز هک میشه حالا هی بعضیها این رو بگن که عمرا کپی خور بشه ما این رو میگیم و سندش برای سالهای بعد میمونه حالا ممکنه امسال یا 2 سال دیگه هک بشه ولی اونروز نزدیک هست اگر هم میاییم سوالی میکنیم برای اینه که میخایم در جریان خبرها باشیم ولی گویا از سوال پرسیدن و جواب دان بیزارن.
با شکسته شدن قیمت بلوری و تولید انبوه این کالا و واردات بیشتر اون به ایران همه چیز به سود سونی تموم میشه.
من تابستون اینده حتما یک کنسول پلی استیشن3 میگیرم چون نمیتونم از بازی فوتبال کونامی دل بکنم ضمنا چون ال سی دی هم گرفتم حتما یه کنسول بازی میگیرم که ا.ن فقط سونی میتونه باشه چون به تخم مرغ شانسی های مایکروسافت اعتقادی ندارم و اصلا هم اهل ریسک نیستم .
الان دوستان ایکس باکسی ناراحت نشن ولی مایکروسافت با این کنسولش گند زد به هر چی کنسول هست من در کیفیت اون شک ندارم اما کیفیت کلی دستگاه پایین هست 500 بدی به کنسول کمتر از یکسال کار کنه واقعا زور هست.
زیاد این مسئله رو کش نمیدم تا جو شلوغ نشه چون دوستان مایکروسافت توی این سایت بیشتر هست و پارتیش هم زیاده .
مرسی خدانگهدار.
عزیز جان من نفهمیدم شما پی اس 3 دارید یا نه؟
اگر ندارید حتما عکسش رو برای قشنگی گذاشتی ؟ نه؟
که اگر اینطوره احتمالا عکس 360 و پی اس پی و .... همینطور؟
ناراحت که نشدید؟ ولی معمولا کنسولی رو که دارن اون زیر عکسش رو میگذارن