راهنمایی برای خرید PS3

راستی یه سوال دیگه ps3 چینی داره یا نه؟
اگه نداره خبر دارید کی میاد؟

دوست من فکر میکنم منظوزت اینه که ژاپنی داره یا نه؟

که باید بگم داره ولی تموم شد یعنی یه تعدادی ژاپنی تولید شد و دیگه نمیشه

الان تمام 3 هایی که تو بازار هست چینی هستن عزیزم

راستی با 500 تومن اچ دی تی وی نمیدن اینقدر نپرس

با این اوصاف من ps3 بگیرم یا نه فعلا صبر کنم ارزونتر شه؟

بنظر من صبر کن40gig بگیر
خودمم همین کارو میکنم
من فقط با نداشتن ورودی مموری استیک مشکل دارم!!!
که میخواستم از بچه ها بپرسم بعدا مشکل ساز نمیشه؟
در ضمن برای اتصال اینترنت و کلا اتصال pcبهps3 میخوام wifiMaxبگیرم
ممنون از راهنماییتون

مرسی

بنظر من صبر کن40gig بگیر
خودمم همین کارو میکنم
من فقط با نداشتن ورودی مموری استیک مشکل دارم!!!
که میخواستم از بچه ها بپرسم بعدا مشکل ساز نمیشه؟
در ضمن برای اتصال اینترنت و کلا اتصال pcبهps3 میخوام wifiMaxبگیرم
ممنون از راهنماییتون

مرسی
اگه مشکلت با مموري استيک هست!ميتونه با يه کارت ريدر حلش کنين!سرش رو ميزني به يو اس پي بعد حل ميشه!
sandisk_12in1_usb_flash_memory_card_reader2.jpg
RAM%20READ%20KINGER%20PIC.jpg

نه منظورم همون چینیه چون بابام 4 ماه یک بار میره اونجا.:cheesygri
راجع به hdtv هم اینقدر نپرسیدم.یه بار اونم تو یه بخش دیگه پرسیدم.:mad:
از راهنماییتم ممنون;)
دوست من فکر میکنم منظوزت اینه که ژاپنی داره یا نه؟

که باید بگم داره ولی تموم شد یعنی یه تعدادی ژاپنی تولید شد و دیگه نمیشه

الان تمام 3 هایی که تو بازار هست چینی هستن عزیزم

راستی با 500 تومن اچ دی تی وی نمیدن اینقدر نپرس

اگه مشکلت با مموري استيک هست!ميتونه با يه کارت ريدر حلش کنين!سرش رو ميزني به يو اس پي بعد حل ميشه!
البته مراقب باشيد هر Memory Reader نه !! چون هر Memory Reader نميتونه PS3 رو ساپورت كنه.

مرسی دوست عزیز
راستش از اونجایی که میگید میشه از اون به عنوان دی وی دی پلیر استفاده کرد و بلوری پلیر هم هست پس میشه گفت که مشکل دی وی دی پلیر ما رو حل میکنه در واقع میشه فعلا با اون دی وی دی دید که خیلی عالی هست ایا کسی شخصا این مورد رو تست کرده و جواب گرفته؟ یعنی فیلمی رو رایت کرده روی دی وی دی فایو و از طریق دستگاه دید؟
یه سوال پیش میاد که ایا دیدن کیفیت تصویر فیلم دی وی دی وقتی با پلی استیشن 3 دیده بشه ایا کیفیت اون بهتر میشه البته بر روی ال سی دی منظورم هست
چون من نیاز به یک دی وی دی پلیر دارم گفتم شاید از طریق خرید پلی استیشن این مشکلم هم حل بشه
در واقع با خرید پلی استیشن3 فعلا دو مشکل ما حل میشه یکی دی وی دی پلیر و یکی هم بلوری پلیر تا وقتی که کپی خور بشه
با این اوصاف شانس خرید سونی با این امکانات روز به روز بیشتر میشه

سلام دوستان.
امروز شرکتایی مثل وست میان میگن پلی3 وقتی کپی خور شه بازیاش همین قیمت ولی یادتونه بازی پلی2 59$ بود وقتی پلی2 کپی خور شد بازیاش توو ایران 3ت بود. فکر کنم منظورم فهمیدید

سلام دوستان.
امروز شرکتایی مثل وست میان میگن پلی3 وقتی کپی خور شه بازیاش همین قیمت ولی یادتونه بازی پلی2 59$ بود وقتی پلی2 کپی خور شد بازیاش توو ایران 3ت بود. فکر کنم منظورم فهمیدید
عزیزه من :

اولا که بحثی که شما کردی اصلا با عنوان این تاپیک هیچ گونه ربطی نداره !

ثانیا : حرف وست کاملا هم غلط نیست چون اون موقع هم ( که PS2 کپی خور شده بود قیمت بازی هاش 12000 بود ) بعد از یک سال شد 6 ، 7 تومان / بعد از 2 سال شد 3 تومان ؛ تازه الان با اون موقع فرق میکنه / BD خام ( 25 GB ) گرونتر از DVD ( در اون زمان هست ) و رایتر های گرونی رو هم داره ولی باز هم فکر نکنم به قیمت 70 هزار تومان برسه .

تقاضا = تولید انبوه = ارزونی ه کالا !

فهمیدیم چون تقاضای 360 زیاده=> تولید انبوه=> قیمت ارزون.

360 دزده بابا. جمع کن اون بساطه تو با اون وست گیم. تلزه مهم اینه که نمیدونی وقتی 1نفر دستگاه کپی خور میکنه چه جوری بازیاشو پخش میکنه. میدزده/ قاچاق میکنه نه این که مثل وست قانونی کار کنه.

360 بازا برید College Hoops بازی کنید. کلاستون به ما نمیخوره. برید با پلی1 رقابت کنید تا دل اون پیتر مورچه خوش باشه.

شاید 360 الایت با پلی3 20گیگ بتونه رقابت کنه.

آخرین ویرایش:
اتفاقا این حرفی که ایشون یعنی old_snake مبنی بر اینکه
تقاضا = تولید انبوه = ارزونی ه کالا ! کاملا غلط هست البته در ایران !!!شما همین ps2 رو در نظر بگیرید اول تیر شده بود 200 چوت تقاضا زیاد بود !!!!!

مرسی دوست عزیز
راستش از اونجایی که میگید میشه از اون به عنوان دی وی دی پلیر استفاده کرد و بلوری پلیر هم هست پس میشه گفت که مشکل دی وی دی پلیر ما رو حل میکنه در واقع میشه فعلا با اون دی وی دی دید که خیلی عالی هست ایا کسی شخصا این مورد رو تست کرده و جواب گرفته؟ یعنی فیلمی رو رایت کرده روی دی وی دی فایو و از طریق دستگاه دید؟
یه سوال پیش میاد که ایا دیدن کیفیت تصویر فیلم دی وی دی وقتی با پلی استیشن 3 دیده بشه ایا کیفیت اون بهتر میشه البته بر روی ال سی دی منظورم هست
چون من نیاز به یک دی وی دی پلیر دارم گفتم شاید از طریق خرید پلی استیشن این مشکلم هم حل بشه
در واقع با خرید پلی استیشن3 فعلا دو مشکل ما حل میشه یکی دی وی دی پلیر و یکی هم بلوری پلیر تا وقتی که کپی خور بشه
با این اوصاف شانس خرید سونی با این امکانات روز به روز بیشتر میشه

البته همه فرمتها رو نمیخونه;)

مثلا من کارتون simpsons the movie رو گذاشتم باز نکرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or