راهنمایی برای خرید PS3

سلام به همگی

یه توصیه مهم داشتم برای کسانی که میخوان PS3 بخرن ، و مخصوصا کسانی که که اینترنت خوب دارن و میخوان آنلاین بازی کنند .

پیشنهاد میکنم که NTSC/UC یا PAL بخرید و سراغ J نرید ...

کلا بازیهای PS3 که قابلیت آنلاین دارن دو دسته هستن : یکی اونهایی که از روی Region بازی تشخیص میدن که به سرور کجا وصل شن ( مثلا MotorStorm ) - و یکی هم اونهایی که از روی Region دستگاه این کار رو میکنن ( مثل Tekken Online یا RFOM ) .

حالا چرا J خوب نیست ؟ به این دلیل که اینترنت هایی که ما استفاده میکنیم بدترین Ping رو برای سرورهای شرق آسیا ( NTSC/J ) دارن و اکثرا بدلیل Ping بالا نمیشه آنلاین بازی کرد .
ولی Ping سرورهای اروپا و امریکا ( Pal و UC ) مناسب هستن و میشه بدون مشکل آنلاین بازی کرد .

مثلا بازی Warhawk برای اروپا و امریکا Ping بین 250 تا 350 میده و برای آسیا 600 به بالا که تازه بعضیهاش هم انقدر Ping ضعیف میده که 4 تا علامت سوال میذاره بجاش .

یا مثلا بازی مثل RFOM قسمت آنلاینش رو دستگاه NTSC/J Asia مشکل داره و بازی باید با ریجن دستگاه یکی باشه تا بشه آنلاین بازی کرد .
ممکنه در آینده بازیهای دیگه ای هم این مشکل رو داشته باشن .

من خودم اول J داشتم که الان با یه UC به همین دلایل عوضش کردم .

موفق باشید ...

سلام به همگی

یه توصیه مهم داشتم برای کسانی که میخوان PS3 بخرن ، و مخصوصا کسانی که که اینترنت خوب دارن و میخوان آنلاین بازی کنند .

پیشنهاد میکنم که NTSC/UC یا PAL بخرید و سراغ J نرید ...

کلا بازیهای PS3 که قابلیت آنلاین دارن دو دسته هستن : یکی اونهایی که از روی Region بازی تشخیص میدن که به سرور کجا وصل شن ( مثلا MotorStorm ) - و یکی هم اونهایی که از روی Region دستگاه این کار رو میکنن ( مثل Tekken Online یا RFOM ) .

حالا چرا J خوب نیست ؟ به این دلیل که اینترنت هایی که ما استفاده میکنیم بدترین Ping رو برای سرورهای شرق آسیا ( NTSC/J ) دارن و اکثرا بدلیل Ping بالا نمیشه آنلاین بازی کرد .
ولی Ping سرورهای اروپا و امریکا ( Pal و UC ) مناسب هستن و میشه بدون مشکل آنلاین بازی کرد .

مثلا بازی Warhawk برای اروپا و امریکا Ping بین 250 تا 350 میده و برای آسیا 600 به بالا که تازه بعضیهاش هم انقدر Ping ضعیف میده که 4 تا علامت سوال میذاره بجاش .

یا مثلا بازی مثل RFOM قسمت آنلاینش رو دستگاه NTSC/J Asia مشکل داره و بازی باید با ریجن دستگاه یکی باشه تا بشه آنلاین بازی کرد .
ممکنه در آینده بازیهای دیگه ای هم این مشکل رو داشته باشن .

من خودم اول J داشتم که الان با یه UC به همین دلایل عوضش کردم .

موفق باشید ...
UC بهتر یا PAL ؟ :دی

خوب برای اکانت Psn و هارد چی کار کنیم ؟؟؟

من که نگفتم هر کی الان J داره بره با UC یا PAL عوض کنه !! برای کسایی گفتم که تازه میخوان بخرن ...

در ضمن برای Account هم مشکلی پیش نمیاد ، روی دستگاه جدید Username و Pass رو وارد میکنی و از همون account قبلی استفاده میکنی .
هارد هم میتونی عوض کنی اگه چیز بدرد بخوری داری .
بازی ها و .. که از store میخری توی همون account و Download List هستن و میتونی روی دستگاه جدید بدون پرداخت هزینه ای دانلود کنی .

من که نگفتم هر کی الان J داره بره با UC یا PAL عوض کنه !! برای کسایی گفتم که تازه میخوان بخرن ...

در ضمن برای Account هم مشکلی پیش نمیاد ، روی دستگاه جدید Username و Pass رو وارد میکنی و از همون account قبلی استفاده میکنی .
هارد هم میتونی عوض کنی اگه چیز بدرد بخوری داری .
بازی ها و .. که از store میخری توی همون account و Download List هستن و میتونی روی دستگاه جدید بدون پرداخت هزینه ای دانلود کنی .
می گم پستم رو ویرایش کردم شما یه کم زود رفته بودی :
شما از کجا تعویض کردید تا ما هم بریم ؟؟؟
وارهوک جز کدام دسته از بازی هاست ؟؟

البته قصده جسارت ندارم, اما من با هيچ جايي نيست که پينگ بالاي 500 يا 600 ,در بدترين حالت, داشته باشم, خيلي هم تعدادشون زيادن اما بعضياشون هم اصلاً به من پينگ نميده . بازم ميگم حرفم مبني بر توهين به کسي يا انکاره گفته کسي نيست.;)

البته قصده جسارت ندارم, اما من با هيچ جايي نيست که پينگ بالاي 500 يا 600 ,در بدترين حالت, داشته باشم, خيلي هم تعدادشون زيادن اما بعضياشون هم اصلاً به من پينگ نميده . بازم ميگم حرفم مبني بر توهين به کسي يا انکاره گفته کسي نيست.;)

خب اینترنت شما خیلی خوبه که مشکل ندارید ... شما این Ping رو کجا تست کردی ؟ بازی Warhawk بالاتر 600 باشه Ping رو نمیزنه ...

خب اینترنت شما خیلی خوبه که مشکل ندارید ... شما این Ping رو کجا تست کردی ؟ بازی Warhawk بالاتر 600 باشه Ping رو نمیزنه ...

اتفاقآ دوست خوب من, Warhawk تا پينگ 999 رو من ديدم که ميزنه و حتي فکر ميکنم که بعضي اوقات ديدم که 1007 يا 1008 هم زده و بالاتر از اون رو ????? ميده, به نظر شما نيازي هست که من دروغ بگم !!!در ضمن پينگي که اونجا ميده رو من گفتم

می گم پستم رو ویرایش کردم شما یه کم زود رفته بودی :

حداقل در بهترین حالت 100 هزار تومن ضرر میکنی .

من آشنا داشتم J 60 gig دادم UC 80 gig بدون MotorStom گرفتم 150 تومن سر دادم ، البته این جدید پلمپ بود و حتی در جعبه باز نشده بود ....

سلام
من تا یکی دو روز دیگه ps3 میگیرم ورژن J.ولی ظاهرا میگین برای انلاین جالب نیست.فروشنده میگفت pal 30 یا40 تومن گرونتره کم هم هستش.به نظرتون پال بگیرم؟
راستی قیمتش شده 620 به این صورت که:پی اس3 رو زد 520 تومن+کابل hd mi رو30 تومن+هونلی اسورد70 تومن نظروتون چیه منصفانس یا نه؟ البته من تهرانی نیستم دارم از شهر خودمون میگیرم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or