نه عزیز ریجن ربطی به هک ندارهیه سوال
ps3ریجن 3 اگه هک بشه باز هم نمیتونه فیلم پال پخش کنه؟ هیچ راهی برای درست کردنش نیست؟
فیلمهای کپی رو هم پخش نمیکنه؟
تمام PS3 ها بازیهای PS1 رو اجرا میکنن بدون استثناراستی یه چیز خیلی مهم دیگه :
اینکه، با PS3 میشه بازیهای PS2 رو اجرا کرد ؟ PS1 چطور ؟
البته هک نسخه Rebug 3.55.2 که جدیدا ریلیز شده اینکار رو برات میکنه ( تغییر ریجن کنسول جهت اجرای بلوری آن ریجن )یه سوال
ps3ریجن 3 اگه هک بشه باز هم نمیتونه فیلم پال پخش کنه؟ هیچ راهی برای درست کردنش نیست؟
فیلمهای کپی رو هم پخش نمیکنه؟
3 با داشتن بازی های انحصاری فوق العاده به نظرم بهترین انتخاب هست(درضمن اگر از بازیها بگذریم به سیستم قوی 3 میرسیم که دارای مولتی مدیا کاربردی هست و blueray یکی از بهترین کاربردش هست .درصورتی که 360 فقط dvd9 میخوره)حالا از همه ی این بحث ها بگذریم، به نظرتون XBOX بخرم بهتره، یا PS3 ؟
من سونی رو قبول دارم، کارش درسته، اگه همه هم بگن XBox بخر، من PS3 میخریدم:d
آخر من متوجه نشدم، اگه PS3 بخرم میتونم بازی های PS2 رو بازی کنم ؟
این CFW جدید، نرم افزاره ؟ سخت افزاره ؟تمام دستگاه های PS3 تمام بازیهای PS1 رو اجرا میکنند
تمام دستگاه های مدل 20 گیگ بازیهای PS2 رو به صورت سخت افزاری با چیپ Emotion Engine اجرا میکنن
دستگاه های 60 گیگ ریجن 1 و 3 بازیهای PS2 را به صورت سخت افزاری با Emotion Engine اجرا میکنند و ریجن 2 یا پال به صورت نرم افزاری اجرا میکنه یعنی Emotion Engine نداره ولی اجرا میکنه
تمام دستگاه های 80 گیگ قدیمی که تا آگوست 2007 تولید شدن و شکاف مموری دارن هم میتونن به صورت نرم افزاری بازی های PS2 رو اجرا کنن
بقیه ی دستگاه ها فقط میتونن بازیهای PS1 رو اجرا کنن و هیچ جوری نمیتونن PS2 اجرا کنن !
تمام دستگاه های PS3 تمام بازیهای PS1 رو اجرا میکنند
تمام دستگاه های مدل 20 گیگ بازیهای PS2 رو به صورت سخت افزاری با چیپ Emotion Engine اجرا میکنن
دستگاه های 60 گیگ ریجن 1 و 3 بازیهای PS2 را به صورت سخت افزاری با Emotion Engine اجرا میکنند و ریجن 2 یا پال به صورت نرم افزاری اجرا میکنه یعنی Emotion Engine نداره ولی اجرا میکنه
تمام دستگاه های 80 گیگ قدیمی که تا آگوست 2007 تولید شدن و شکاف مموری دارن هم میتونن به صورت نرم افزاری بازی های PS2 رو اجرا کنن
بقیه ی دستگاه ها فقط میتونن بازیهای PS1 رو اجرا کنن و هیچ جوری نمیتونن PS2 اجرا کنن !
بازیهای پی اس وان باید بازی ارجینال باشه دیگه؟[/QUOT]
اره باید اصل باشه تا اجرا کنه:d![]()
این CFW جدید، نرم افزاره ؟ سخت افزاره ؟
بعد اینکه؛ یه PS3 با هارد 320 و ریجن 2 میتونه بازیهای PS2 رو اجرا کنه ؟
در ضمن، با Emotion Engine بهتره یا بدون EE ؟ فرقی میکنه ؟
پس اگه این CFW جدید بیاد، 360 GB یا 120 GB ریجن 2 میتونه بازیهای PS2 رو اجرا کنه باهاش ؟این CFW جدید نرم افزاره.البته من همونطور که گفتم فعلا این CFW ریلیز نشده و من فکر نکنم بتونه این قابلیت رو داشته باشه.
هنوز معلوم نیست چون CFW ریلیز نشده.
فقط مدلهایی که گفتم میتونن اجرا بکنن و ربطی به هارد و ریجن نداره که دو روش داره یا بازی اوریجینالش رو میخرید یا با دیسک اوریجینال Swap Magic 3.6 یا 3.8 میتونید تمام بازیهای کپی هر ریجنی هم که باشن اجرا کنید.
با EE بهتره ولی فرق زیادی ندارن و در مواردی اجرای نرم افزاری تعداد فریم ها افت میکنه ولی در کل فرق زیادی ندارن
یک ویدئو از این CFW توی یوتیوب هست . که تائید میکنه این که بازیها رو اجرا می کنه . همچنین PlayStation Store هم میره .این CFW جدید نرم افزاره.البته من همونطور که گفتم فعلا این CFW ریلیز نشده و من فکر نکنم بتونه این قابلیت رو داشته باشه.
هنوز معلوم نیست چون CFW ریلیز نشده.
فقط مدلهایی که گفتم میتونن اجرا بکنن و ربطی به هارد و ریجن نداره که دو روش داره یا بازی اوریجینالش رو میخرید یا با دیسک اوریجینال Swap Magic 3.6 یا 3.8 میتونید تمام بازیهای کپی هر ریجنی هم که باشن اجرا کنید.
با EE بهتره ولی فرق زیادی ندارن و در مواردی اجرای نرم افزاری تعداد فریم ها افت میکنه ولی در کل فرق زیادی ندارن
اوهوم . احتمال 99 درصد .پس اگه این CFW جدید بیاد، 360 GB یا 120 GB ریجن 2 میتونه بازیهای PS2 رو اجرا کنه باهاش ؟