راهنمایی برای خرید PS3

عزیزان منظور برا خرید دستگاه بود نه بازی ,با این لیست یه فت بگیرم یا اسلیم ,جیل بریک شده برا همه این بازی ها اوکی هست ؟

الان دیگه از هر کی بپرسی,بهت میگه اسلیم بگیر.

هیچکس الان دیگه نمیگه برو فت بگیر.

اصلا فت اکبند دیگه الان گیرت نمیاد...

اگر هم باشه 98 درصدشون ریفر هست...(!)

مگر اینکه یه اشنایی داشته باشی,یه تک و توکی ته امبارش داشته باشه.(اکبند)

در کل از هم لحاظ بهتره...برق کمتر مصرف میکنه,خیلی دورتر داغ میکنه,فت ها بیشتر از 6-7 ساعت باهاشون بازی کنی یه ریسک بزرگ تو زندگی ادم ولی اسلیم اینطور نیست و ...

آخرین ویرایش:
الان دیگه از هر کی بپرسی,بهت میگه اسلیم بگیر.

هیچکس الان دیگه نمیگه برو بف بگیر.

اصلا فت اکبند دیگه الان گیرت نمیاد...

اگر هم باشه 98 درصدشون ریفر هست...(!)

مگر اینکه یه اشنایی داشته باشی,یه تک و توکی ته امبارش داشته باشه.(اکبند)

در کل از هم لحاظ بهتره...برق کمتر مصرف میکنه,خیلی دورتر داغ میکنه,فت ها بیشتر از 6-7 ساعت باهاشون بازی کنی یه ریسک بزرگ تو زندگی ادم ولی اسلیم اینطور نیست و ...
خوب من یه اشباهی کردم شما چرا داغش میکنی ؟
درضمن فت نه بف

عجب !!!!! /:)/:)شما این همه اطلاعاتو از کجا آوردی ؟ منظورتون از اینکه میگید اسلیم خیلی دورتر داغ می کنه همون زودتر داغ می کنه هست ؟ یا اینکه اسلیم کم تر نسبت به فت داغ می کنه ؟ اگه منظورتون اینه که اسلیم کمتر داغ می کنه، این کاملا غلط ! اسلیم مثل بخاری داغ می کنه ولی فت اینطوری نیست.
در ضمن شما خودتون فت دارید ؟ اصلا شده باهاش 7 ساعت بازی کنید ؟ کی گفته ریسک بزرگی ؟ من خیلی بیشتر از اینا هم بازی کردم با این کنسول فت ولی هیچ اتفاق نیوفتاده. شما با هر کنسولی بازی می کنی باید هر 3-4 ساعت حداقل 30 دقیقه بهش استراحت بدی. ( چه ایکس باکس فت، چه ایکس باکس اسلیم، چه Ps3 فت، چه Ps3 اسلیم ) اینم از خودم نمی گم تو همین تاپیک ها از کاربرای مختلفی شنیدم. در کل من با هر دو کنسول ( پی اس 3 فت و اسلیم ) بازی می کنم و 2 تا کنسول 15-16 ساعت هم روشن بودن و از این نظر برابری می کنن ولی این اگه تکرار بشه واسه کنسول اصلا خوب نیست !

سلام به دوستان ps3 باز
من میخوام به خانواده بزرگ ps3 بیام در حال حاضر یه ایکس باکس slim 0225 دارم میخوام بفروشم و ps3 slim بگیرم حالا به نظر شما الان این کار رو انجام بدم یا برای اخر تابستون بذارم دو تا سوال دیگه هم داشتم
1- هکش مشکل نداره بازیهای جدید رو جواب میده
2-کابلی داره تا به مانیتور vga وصل بشه

اگه منظورتون اینه که اسلیم کمتر داغ می کنه، این کاملا غلط ! اسلیم مثل بخاری داغ می کنه ولی فت اینطوری نیست.

!
عزیز من یک چیزی را نمیدونی همینطوری نگه اسلیم 45 نانومنری هست فعلوم هست که کمتر داغ می کنه
حالا خودت بگو ببینم فت چند نانومتری هست

آقا شما چرا الکی اطلاعات می دید ؟! رو چه حسابی میگید بعد 6 ماه خراب میشه ؟! 7 ماه فت 40 گیگ دارم آخ نگفته ! بعد شما می گید نخر ! پس این دوستمون بره 650 تومن پول پی اس 3 بده !!! کی همچین کاری می کنه ؟! شما می تونید تو همین تاپیک ها از کسایی که فت داشتن بپرسین ببینید کی از کنسولش نا راضی ;)

منظور دوستمون این نیست که با fat مشکل داره . منظورش ریفر بودن دستگا هست !

عجب !!!!! /:)/:)شما این همه اطلاعاتو از کجا آوردی ؟ منظورتون از اینکه میگید اسلیم خیلی دورتر داغ می کنه همون زودتر داغ می کنه هست ؟ یا اینکه اسلیم کم تر نسبت به فت داغ می کنه ؟ اگه منظورتون اینه که اسلیم کمتر داغ می کنه، این کاملا غلط ! اسلیم مثل بخاری داغ می کنه ولی فت اینطوری نیست.
در ضمن شما خودتون فت دارید ؟ اصلا شده باهاش 7 ساعت بازی کنید ؟ کی گفته ریسک بزرگی ؟ من خیلی بیشتر از اینا هم بازی کردم با این کنسول فت ولی هیچ اتفاق نیوفتاده. شما با هر کنسولی بازی می کنی باید هر 3-4 ساعت حداقل 30 دقیقه بهش استراحت بدی. ( چه ایکس باکس فت، چه ایکس باکس اسلیم، چه Ps3 فت، چه Ps3 اسلیم ) اینم از خودم نمی گم تو همین تاپیک ها از کاربرای مختلفی شنیدم. در کل من با هر دو کنسول ( پی اس 3 فت و اسلیم ) بازی می کنم و 2 تا کنسول 15-16 ساعت هم روشن بودن و از این نظر برابری می کنن ولی این اگه تکرار بشه واسه کنسول اصلا خوب نیست !

شما چقد آتیشت تنده !!! وقتی هیچ اطلاعاتی تو این مورد نداری اخه چرا میای با این لحن
صحبت میکنی خودتو اسباب خنده ملت میکنی !!!

آقا شما چرا الکی اطلاعات می دید ؟! رو چه حسابی میگید بعد 6 ماه خراب میشه ؟! 7 ماه فت 40 گیگ دارم آخ نگفته ! بعد شما می گید نخر ! پس این دوستمون بره 650 تومن پول پی اس 3 بده !!! کی همچین کاری می کنه ؟! شما می تونید تو همین تاپیک ها از کسایی که فت داشتن بپرسین ببینید کی از کنسولش نا راضی ;)

من الکی حرفی را نمیزنم که درست نباشه من خودم ترجبه دارم و از روی ترجبه میگم ببین وقتی از دستگاهی مطمعن نیستی نباید اقدام به خرید کنی حالا من چه جوری شما را قانع کنم
فعلا که اون دوستمان میخواد بخره و اون پول خودش هست و میل با خودشه ببینم اگر پوله شما بود این طوری میگفتید نه صدردصد نه
برهر حال بحث کردند فایده نداره تنها کسانی که سود میبرند این مغازداران هستند متاسفانه:|

• Like
Reactions: 4th
عزیز من یک چیزی را نمیدونی همینطوری نگه اسلیم 45 نانومنری هست فعلوم هست که کمتر داغ می کنه
حالا خودت بگو ببینم فت چند نانومتری هست
دوست عزیز من چند بار تو همین تاپیک ها پست هایی رو دیدم که بعضی از کابرا سوال می کنن << پی اس 3 اسلیم دارن و خیلی داغ می کنه، این طبیعیه ؟ >> و غیر از این هم خودم کنسول اسلیم رو لمس کردم که چه طوری داغ می کنه و با فت مقایسه کردم، دیدم که اسلیم بیشتر داغ می کنه. راستی فت هم فکر کنم 65 هست. اگه بازم من اشتباه می کنم، لطفا راهنمایی کنید در مورد این مسئله.

من الکی حرفی را نمیزنم که درست نباشه من خودم ترجبه دارم و از روی ترجبه میگم ببین وقتی از دستگاهی مطمعن نیستی نباید اقدام به خرید کنی حالا من چه جوری شما را قانع کنم
فعلا که اون دوستمان میخواد بخره و اون پول خودش هست و میل با خودشه ببینم اگر پوله شما بود این طوری میگفتید نه صدردصد نه
برهر حال بحث کردند فایده نداره تنها کسانی که سود میبرند این مغازداران هستند متاسفانه:|
دوست عزیز شما به صورت کلی گفتید که فت های ریفر 6 ماه بعد خراب میشن. این حرف خودتون قبول دارید ؟:-/ حالا اگه منظورتون تجربه ی خودتون بوده، فکر می کنم منظورتون رو بد رسوندین چون به صورت کلی گفتید. در کل نمی دونم چرا بعضی از افراد موضع گیری می کنن در مقابل فت های ریفر.

شما چقد آتیشت تنده !!! وقتی هیچ اطلاعاتی تو این مورد نداری اخه چرا میای با این لحن
صحبت میکنی خودتو اسباب خنده ملت میکنی !!!
دوست عزیز خوشحال میشم اگه جایی از اطلاعات من غلط و اشتباه بود، کمک کنید.;) در مورد لحن صحبت کردن هم عذر خواهی می کنم.

دوست عزیز شما به صورت کلی گفتید که فت های ریفر 6 ماه بعد خراب میشن. این حرف خودتون قبول دارید ؟:-/ حالا اگه منظورتون تجربه ی خودتون بوده، فکر می کنم منظورتون رو بد رسوندین چون به صورت کلی گفتید. در کل نمی دونم چرا بعضی از افراد موضع گیری می کنن در مقابل فت های ریفر.

دوست عزیز این موضع گیری نیست و حقیقته...(حقیقت هم تلخه;))

نمیدونم...من ادمای زیادی رو دیدم...

ولی شما اولین نفری هستی که داری از فت اینقدر طرفداری میکنی...

مخصوصا دیگه ریفر!!!:|:-o(الان دیگه از هر کس بگید که ریفر خوبه و میشه زیاد باهاش بازی مرد و ... ببخشیدا ولی,میخندتتون...:d

دوست عزیز این موضع گیری نیست و حقیقته...(حقیقت هم تلخه;))

نمیدونم...من ادمای زیادی رو دیدم...

ولی شما اولین نفری هستی که داری از فت اینقدر طرفداری میکنی...

مخصوصا دیگه ریفر!!!:|:-o(الان دیگه از هر کس بگید که ریفر خوبه و میشه زیاد باهاش بازی مرد و ... ببخشیدا ولی,میخندتتون...:d
دوست عزیز ببین من با این حرف شما مشکل دارم : << با فت نمیشه زیاد بازی کرد !! >> حالا سوال منو جواب بدید :
چرا نمیرید یه بار هم که شده با یه فت ریفر 15 - 16 ساعت بازی کنی، تا ببینی چه اتفاقی می افته ؟ تازه اگه 2 - 3 باز این کارو تکرار کنی، نتیجه ی کار بهتر معلوم میشه;) فقط شما یه چند بار این کارو تجربه کن بعد ببین چه قدر با حرفایی که میشنوی فرق داره !! :) بعضی فقط ها تجربه بیشتر از اطلاعاتی که فقط از یه جا شنیدیم، کمک می کنه. مثلا در مورد همین گرم کردن کنسول های فت و اسلیم ..... این دوستمون که گفتن اسلیم 45 هست و از نظر اطلاعات و علمی قائدتا اسلیم باید کمتر داغ کنه.... ولی تجربه می گه که فت کمتر داغ می کنه. ( دلیلشو خودم هم نمی دونم، فکر کنم به خاطر فن کنسول باشه یا چیز دیگه ای ولی سوال می کنم تو تاپیک مربوطه تا ببینم آیا از نظر فن با هم تفاوت دارن یا نه ؟ بازم اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم کمک کنه )

بله دقیقا خودم حرفم را قبول دارم دوسته من چون بنده دو تا دستگاه فت از یکی از نامردهای اهوازی خریدم به دو هفته نرسید دو تاشون صحفه قرمز دادند و بعداز یک مدتی دیگه تقریبا سه ماه بعد یکیشون چراغ زرد داد
حالا به نظر شما من بذارم دوستان از این اشتباهات بکنند و برم دستگاه بخرند و بعد اخرش هم خراب بشه
خوب این یعنی دقیقا پولت را ریختند توی سطل زباله :((
در کل چون که فت خرابی زیاد داده دیگه کسی سمتش نمیره برای همینه که همه میرند اسلیم میخرند
ممنونم از بحثت:d

بله دقیقا خودم حرفم را قبول دارم دوسته من چون بنده دو تا دستگاه فت از یکی از نامردهای اهوازی خریدم به دو هفته نرسید دو تاشون صحفه قرمز دادند و بعداز یک مدتی دیگه تقریبا سه ماه بعد یکیشون چراغ زرد داد
حالا به نظر شما من بذارم دوستان از این اشتباهات بکنند و برم دستگاه بخرند و بعد اخرش هم خراب بشه
خوب این یعنی دقیقا پولت را ریختند توی سطل زباله :((
در کل چون که فت خرابی زیاد داده دیگه کسی سمتش نمیره برای همینه که همه میرند اسلیم میخرند
ممنونم از بحثت:d

عزیزم شما اشتباه کردی از اهوار جنس خریدی چون همیشه لب مرزها جنسعای ریفری که بصورت قاچاق ( توسط افراد غیر مجاز و در کارگاههای کوچک) ریفر شدن مث نقل و نبات ریخته
فقط هم مختص به کنسول نیست تی وی ، رادیو ، ریس یور ، و ...
فقط هم اهواز نیست بانه ماکو سنندج مهران ایلام ...

شما باید از فروشنده های مطمئن بازار خرید میکردین تا این بلا سرتون نیاد
بنده 5 ماهه کنسول فت ریفر دارم دیگه روزی کمتر از 8 ساعت کار نمیکنه
( چون همسرم باهاش ورزش یوگا و پسرم باهاش فوتبال و تیکن و خودم هم که فقط COD میزنیم ) ولی مثل ساعت کار میکنه
در حالی که یه کنسول اسلیم دارم که باهاش فقط اورج و آنلاین میزنم ولی جرات نمیکنم بیشتر از 3 ساعت روشن بزارمش چون اگه بیشتر روشن باشه شیشه میز زیرش رو ذوب میکنه !#:-s
در کل با اینکه هر دو رو دارم بوضوح حس میکنم کیفیت ساخت فت برتر و خوش ساخت تره تا اسلیم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or