راهنمایی برای خرید PS3

راهنمایی در خرید ps3

سلام . اوقعا ممنونم که به سوالاتم پاسخ دادین . لطفا در مورد این ها هم کمک کنید ...

1. الان ps3 هایی که تو بازار اند همه ساخت چین اند ؟
3. پک های اورجینال اورجینال ps3 هم در ایران هست دیگه ؟ درسته ؟

4. من مانیتورم lcd p23500 samsung . برای اینکه بتونم با این مانیتور بوسیله ی کابل hdmi بازی کنم چه لوازمی لازم دارم ؟ ( از این لحاظ که این مانیتور کابل hdmi ساپورت نمیکنه)

4.. راستی برای پخش صدا از طریق speaker ها هم بازم کابل خاصی لازمه ...
5.برای انلاین بازی کردن چه سرعت اینترنتی مناسبه ؟
6. یه فروشگاه معتبر برای خرید ps3 معرفی کنید که همه جور ادم خیالش از پی اس 3 و لوازمی که توش هست راحت باشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه ( اصهفان . تهران . فرق نمیکنه )
7. یه توضیحاتی هم در مورد مدلهای دسته های ps3 , و اینکه هر چند ساعت شارژ تموم میکنن ؟
8. خواهشا اگر هم نکات دیگری در قبل از خرید ps3 باید رعایت کنم . بگین

سلام . اوقعا ممنونم که به سوالاتم پاسخ دادین . لطفا در مورد این ها هم کمک کنید ...

3. پک های اورجینال اورجینال ps3 هم در ایران هست دیگه ؟ درسته ؟

4. من مانیتورم lcd p23500 samsung . برای اینکه بتونم با این مانیتور بوسیله ی کابل hdmi بازی کنم چه لوازمی لازم دارم ؟ ( از این لحاظ که این مانیتور کابل hdmi ساپورت نمیکنه)

4.. راستی برای پخش صدا از طریق speaker ها هم بازم کابل خاصی لازمه ...
5.برای انلاین بازی کردن چه سرعت اینترنتی مناسبه ؟
6. یه فروشگاه معتبر برای خرید ps3 معرفی کنید که همه جور ادم خیالش از پی اس 3 و لوازمی که توش هست راحت باشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه ( اصهفان . تهران . فرق نمیکنه )
7. یه توضیحاتی هم در مورد مدلهای دسته های ps3 , و اینکه هر چند ساعت شارژ تموم میکنن ؟
8. خواهشا اگر هم نکات دیگری در قبل از خرید ps3 باید رعایت کنم . بگین
3-چیزی به این اسم نداریم.بلو ری رو نمیشه رایت کرد و بازی هاشو به طور تجاری از خارج میارند و اوریج هست
VGA BOX4
4..-VGA BOX
5-مناسب ترینش 1 مگابیت هست اما پایین ترش هم میشه بازی کرد
6- www.dcinpc.com
8- سعی کن slim بخری نه fat

مال من ساخت ژاپنه :biggrin1: . به سختی گیر میاد

اینم عکسش برای تایید حرفام

80039319120415480361.jpg

03211489821111825800.jpg

درسته . ولی این PS3 FAT هست که تقریبا بیشترشون مال ژاپن اند
منظور منPS3 SLIM که فکر نکنم اصلا ساخت ژاپنش باشه ( یعنی طراحی شون رو تو ژاپن انجام میدنا ولی بازم مال چینمحسوب میشه )

نه بابا خبر چرا یهویی شد خریدش.

من پول خرید ال سیدی ندارم و توی چند تا از پست ها به 2261 سامسونگ رسیدم.
نظرتون چیه؟؟
2261 ماله LG نیست ؟؟
چون من خودم یه 2261vp دارم که خیلی هم ازش راضیم
اگر مانیتور میخوای همین به نظر من عالیه

سلام دوستان,میخواستم بدونم بهترین ریجن برای ps3 و x360 چیه؟و ایا ریجن بازیهایی که بخوایم انجام بدیم باید با ریجن دستگاه یکی باشه؟

بهترین گزینه جهت خرید PAL هست.
در PS3 ریجن دستگاه برای بازی کردن مهم نیست.چون شما اگه ریجن 2 باشه دستگاهت بازی ریجن 1 هم اجرا می کنه.

در ایران و خاورمیانه هم چون ریجن PAL انبوه هست بهتر هست همین رو بخری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or