راهنمایی برای خرید PS3

مرسی
قیمتا فرقی نمیکنه ؟؟من تهرانی هستم ولی اگه برم کیش با دادشمم بابام نیستن خب میدونین دیگه برادرا رله ترن دیگه :biggrin1:حالا بگذریم از لحاض قیمت فرقی نداره؟؟هیچی؟؟

هیچ فرقی نداره....از تهران بگیری راحتتری مخصوصا اگر تهرانی باشی...

قیمت منطقه ی آزاد با غیر آزاد فرق نداره یعنی ؟! قیمتی که تو کیش هست تقریباً قیمتِ دبیِ ! البته به شرطی که بدونین از کجاش بخرین ...

صد رحمت به بچه ها فروشنده سایت
قیمت دیروز دبی ps3 404 gig میداد 1948 درهم یعنی چیزی در حدود 506 هزار تومن :eek:
به نظر شما ارزش داره ؟

بنده خدا همین آقا رضا ps3 404 gig رو میده 425 هزار تومن . دیگه نه میخواد الکی از دبی بار کنی بیاری این همه دردسر و گمرکی و.....

سلام . يه چيز چالب من پولش و دارم ولي مامانم و بابام نميزارن ميگن ديگه بزرگ شدي من فقط 26 سالمه شما چي فكر مي كنيد من خيلي ين كنسو ل و دوست دارم البته فقط بخاطر بازي اويل دوسش دارم

سلام . يه چيز چالب من پولش و دارم ولي مامانم و بابام نميزارن ميگن ديگه بزرگ شدي من فقط 26 سالمه شما چي فكر مي كنيد من خيلي ين كنسو ل و دوست دارم البته فقط بخاطر بازي اويل دوسش دارم

من که از شما بزرگترم والبته متاهل. استفاده و توجیه درست ،اونا رو میتونه متقاعد کنه که بازیهای ویدئویی مخصوص نوجوانان نیست و میتونه یه تفریح سالم باشه .منم با خانومم اولش همین مشکل رو داشتم ولی با استفاده درست و بموقع و توجیه کردن منطقی همه چی ردیف شد هر چند که گاهی یه سرکوف کوچولو نصیبم میشه ;)

من که از شما بزرگترم والبته متاهل. استفاده و توجیه درست ،اونا رو میتونه متقاعد کنه که بازیهای ویدئویی مخصوص نوجوانان نیست و میتونه یه تفریح سالم باشه .منم با خانومم اولش همین مشکل رو داشتم ولی با استفاده درست و بموقع و توجیه کردن منطقی همه چی ردیف شد هر چند که گاهی یه سرکوف کوچولو نصیبم میشه

خوب والدین و عیال رو هم میشه از راه به در کرد(بازی دو نفره خیلی حال میده)

من که از شما بزرگترم والبته متاهل. استفاده و توجیه درست ،اونا رو میتونه متقاعد کنه که بازیهای ویدئویی مخصوص نوجوانان نیست و میتونه یه تفریح سالم باشه .منم با خانومم اولش همین مشکل رو داشتم ولی با استفاده درست و بموقع و توجیه کردن منطقی همه چی ردیف شد هر چند که گاهی یه سرکوف کوچولو نصیبم میشه

خوب والدین و عیال رو هم میشه از راه به در کرد(بازی دو نفره خیلی حال میده)

دوستان برای خرید ـه PS3 هم اکنون چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
البته خودم نظرم مدل 40GB هست ولی شنیدم بازی های PS2 رو اجرا نمیکنه!! و از اونجایی که من قبلا PS2 نداشتم ؛ گفتم گزینه مناسبی برای خرید نیست.
پس میمونه 80GB که فکر نمیکنم مدله جدیدتری از اون باشه ، درسته؟
لطف کنید قیمت PS3 مدل 40GB و 80GB رو در بازار بدید؟
با تشکر فراوان

دوستان برای خرید ـه PS3 هم اکنون چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
البته خودم نظرم مدل 40GB هست ولی شنیدم بازی های PS2 رو اجرا نمیکنه!! و از اونجایی که من قبلا PS2 نداشتم ؛ گفتم گزینه مناسبی برای خرید نیست.
پس میمونه 80GB که فکر نمیکنم مدله جدیدتری از اون باشه ، درسته؟
لطف کنید قیمت PS3 مدل 40GB و 80GB رو در بازار بدید؟
با تشکر فراوان
البته میدونی که 80GB هم فقط بازیا اصل رو اجرا میکنه به نظر من 40GB بگیر با اختلاف قیمت 40GBو80GB هم میتونی یه PS2 بگیری:biggrin1: قیمت بروزه 40GB ندارم ولی باید دوروبره 430 تا 450 باشه

دوستان یه توضیح کلی راجع به نوع ریجن دستگاه میدین؟
1-کدوم ریجنو بگیرم بهتره؟ PAL یا...؟
2-و اینکه اگه مثلا "PAL" گرفتم ؛ میتونم با کسی که "UC "داره Online بزنم؟؟
3-
PS3 وضعیت انلاینش چطوریه؟ اصلا کسی هست که باش انلاین بزنیم؟ یا کسی پر نمیزنه؟
مرسی

سلام به همه ی دوستان :smile:.

من برای اولین باره که دارم اینجا پست می زارم.چون به احتمال قوی می خوام PS3 بخرم:biggrin1:.

البته من XBOX360 دارم ولی به نظر من PS3 یه چیزه دیگست.

حالا اگه ممکنه به من کمک کنید و آخرین قیمت یا حداقل حدود قیمت مدلاشو به من بدید.یه چیز دیکه من بلد نیسم درست پست بزارم اگه ممکنه تو این زمینه هم یه کم کمک کنید.:blushing:

من برای اولین باره که دارم اینجا پست می زارم.چون به احتمال قوی می خوام PS3 بخرم.

البته من XBOX360 دارم ولی به نظر من PS3 یه چیزه دیگست.

حالا اگه ممکنه به من کمک کنید و آخرین قیمت یا حداقل حدود قیمت مدلاشو به من بدید.یه چیز دیکه من بلد نیسم درست پست بزارم اگه ممکنه تو این زمینه هم یه کم کمک کنید

برو یه 40 gig بخر j/asia (ریجن 3) حدود400 تومان برو حالشو ببر بیشتر از این هم نمی خواد بدونی
چین و ژا÷نی هم فرقی نداره
رنگشم سلیقه ای هست
2 تا ÷ست بالام بخون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or