سلام . يه چيز چالب من پولش و دارم ولي مامانم و بابام نميزارن ميگن ديگه بزرگ شدي من فقط 26 سالمه شما چي فكر مي كنيد من خيلي ين كنسو ل و دوست دارم البته فقط بخاطر بازي اويل دوسش دارم
من که از شما بزرگترم والبته متاهل. استفاده و توجیه درست ،اونا رو میتونه متقاعد کنه که بازیهای ویدئویی مخصوص نوجوانان نیست و میتونه یه تفریح سالم باشه .منم با خانومم اولش همین مشکل رو داشتم ولی با استفاده درست و بموقع و توجیه کردن منطقی همه چی ردیف شد هر چند که گاهی یه سرکوف کوچولو نصیبم میشه
من که از شما بزرگترم والبته متاهل. استفاده و توجیه درست ،اونا رو میتونه متقاعد کنه که بازیهای ویدئویی مخصوص نوجوانان نیست و میتونه یه تفریح سالم باشه .منم با خانومم اولش همین مشکل رو داشتم ولی با استفاده درست و بموقع و توجیه کردن منطقی همه چی ردیف شد هر چند که گاهی یه سرکوف کوچولو نصیبم میشه
البته میدونی که 80GB هم فقط بازیا اصل رو اجرا میکنه به نظر من 40GB بگیر با اختلاف قیمت 40GBو80GB هم میتونی یه PS2 بگیری:biggrin1: قیمت بروزه 40GB ندارم ولی باید دوروبره 430 تا 450 باشهدوستان برای خرید ـه PS3 هم اکنون چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
البته خودم نظرم مدل 40GB هست ولی شنیدم بازی های PS2 رو اجرا نمیکنه!! و از اونجایی که من قبلا PS2 نداشتم ؛ گفتم گزینه مناسبی برای خرید نیست.
پس میمونه 80GB که فکر نمیکنم مدله جدیدتری از اون باشه ، درسته؟
لطف کنید قیمت PS3 مدل 40GB و 80GB رو در بازار بدید؟
با تشکر فراوان
دوست عزیز معمولا کسی اونجا رو پیشنهاد نمیکنه ولیin foroshgahe yeganeh ke migan kojast,kasi mitone address ya shomare telesho be man bede
من برای اولین باره که دارم اینجا پست می زارم.چون به احتمال قوی می خوام PS3 بخرم.
البته من XBOX360 دارم ولی به نظر من PS3 یه چیزه دیگست.
حالا اگه ممکنه به من کمک کنید و آخرین قیمت یا حداقل حدود قیمت مدلاشو به من بدید.یه چیز دیکه من بلد نیسم درست پست بزارم اگه ممکنه تو این زمینه هم یه کم کمک کنید