راهنمایی برای خرید PS3

سلام به همه ی دوستان :smile:.

من برای اولین باره که دارم اینجا پست می زارم.چون به احتمال قوی می خوام PS3 بخرم:biggrin1:.

البته من XBOX360 دارم ولی به نظر من PS3 یه چیزه دیگست.

حالا اگه ممکنه به من کمک کنید و آخرین قیمت یا حداقل حدود قیمت مدلاشو به من بدید.یه چیز دیکه من بلد نیسم درست پست بزارم اگه ممکنه تو این زمینه هم یه کم کمک کنید.:blushing:
ببین این سوالات حدود هزار بار تکرار شده
در حال حاضر بهترین گزینه PS3 40GIG Pal هست
برای اطلاعات بیشتر بر به این تاپیک آقای gpod مفصل توضیح دادن
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14529

آخرین ویرایش:
-
PS3 وضعیت انلاینش چطوریه؟ اصلا کسی هست که باش انلاین بزنیم؟ یا کسی پر نمیزنه؟
مرسی
فوق العاده ضعیف فقط 5 نفر ایرانی در هر لحظه آنلاینن.چه برسه به اینکه همون 5 نفر یه بازی بکنن.البته اگه ps3 کپی خور بشه دقیقا بر عکس میشه.البته اگه بشه

آقا من هم می دونم ولی منظورم این بود که جدیدترین قیمت چنده ولی بازم دستت درد نکنه.:smile:
یه سوال تقریبا بی ربط هم دارم.
کسی تاریخه ارزه ی دقیق GOD OF WAR 3 می دونه.:cool:

بهتر
كاش ديگه هيچ كنسولي كپي خور نشه
اينجوري ارزش بازي هارو بيشتر ميدونيم
من كه اينجوري بيشتر حال مي كنم
در ضمن آدم مي تونه راحت با دوستاش بازي رد و بدل كنه
GOOD LUCK

بهتر
GOOD LUCK

میدونی محمد هم با نظرت موافقم هم مخالف
موافق با اینکه بازیهای اصل یه حال دیگه میده ، هم جنسش ، هم کیفیت بازی ، هم دفترچه ای که توشه و ...
مخالفم با اینکه ترک عادت موجب بیماریه ( ضرب المثلو تحریف میکنی ؟ :evil: ) من که بازی 360 میخرم 5000 تومان یه کم زوره که بازی بخریم 50000 تومان ( البته زور نیست به این قیمتا عادت نداریم )

بهتر
GOOD LUCK

احتمالا چون 360 نداری نمیتونی مزه پرداخت 4 (تازه 3 تومن هم میشه خرید) تومن ناقابل واسه یه بازی نسل جدید رو بچشی ،که اگه بچشی اونوقته که نظرت 180 درجه تغییر میکنه و تازه میفهمی چه پولایی حروم کردی .

دوستان ps3 دار( از جمله خودم ) غم به دلمون را نمیدیم و واسه کپی خور شدن کنسولمون دعا کنیم .

احتمالا چون 360 نداری نمیتونی مزه پرداخت 4 (تازه 3 تومن هم میشه خرید) تومن ناقابل واسه یه بازی نسل جدید رو بچشی ،که اگه بچشی اونوقته که نظرت 180 درجه تغییر میکنه و تازه میفهمی چه پولایی حروم کردی .

دوستان ps3 دار( از جمله خودم ) غم به دلمون را نمیدیم و واسه کپی خور شدن کنسولمون دعا کنیم .
ایشون X360 هم داشتند و من با نظرشون 100% موافقم. روزی هم که هک شه، من عوض اینکه خوشحال شم، ناراحت میشم !

بهتر
GOOD LUCK

اگر هک شه، خز هم میشه تازه ! :دی

ایشون X360 هم داشتند و من با نظرشون 100% موافقم. روزی هم که هک شه، من عوض اینکه خوشحال شم، ناراحت میشم !

اگر هک شه، خز هم میشه تازه ! :دی

میگم اسمشون آشنا میزنه :cheesygri
علیرضا جان یعنی انقدر وضع مالیت خوبه که واست افت کلاس داره بازی ارزون بخری ؟!
مگه 360 کپی خور شده اونم 2 ساله خز شده ؟! تازه بعد از 2 سال ملت دارن حالشو میبرن . اگه خز شدن به کپی خور شدنه که خدا کنه ps3 زودتر خز شه تا حداقل دهک پایین (اصلاح مرسوم شده امروزی)جامعه هم بتونن کنسول بخرن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or