سلام
بچه ها قیمت ps3 60 gb دست دوم چنده ؟
یکی داره 480 میفروشه ، خیلی تر و تمیز و ردیفه ، کوچکترین مشکلی هم نداره.
بیشتر از 400.000 پول بابت 60 گیگ دسته 2 نده ...

سلام
سلام
برای بازی انلاین باید هر 2 نفر بازی هاتون یک ریجن باشه !دوستان من يه سوالي داشتم.همه ميگن بازيهاي ps3 فري رجين هست.اما بازيها هر كدوم يه رجيني داره ولي تو همه كنسولها قابل اجراست.ميخواستم بدونم مثلا من fifa رجين j با دستگاه پال داشته باشم اما رفيقم همين بازي رو داشته باشه اما رجين دستگاش با رجين دستگاه من متفاوت باشه ميتونيم با هم آنلاين بازي كنيم يا نه؟؟؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد
man ham dar morede region soal dashtam agar emkan darad dar in mored tozih dahid
دوست عزیز اول اینجارو کامل بخون هم ریجن هارو هم راهنمای خرید بعدش باز هم اگر سوالی بود بپرسسلام به همه بچه های پلی استیشن 3 دیده و دوستان گلم
من می خوام 2 روزه دیگه ps3 بخرم خواهش می کنم یه چند نفر بگن چه مدلی بخرم چه جوری باشه کامل؟
با دلیل لطفا
بله فیلم های رایتی میتونید توش ببینیدمن پست رو خوندم هم فهمیدم همه بازی های ps3 با هر ریجنی به ps3 می خوره هم اینکه 40 gig نصبتا بهتره اگر اشتباهی کردم بگینا
من می خوام بازی های ps2 , ps1 به خصوص ps1 رو روش اجرا کنم البته حتما ps3 ریجن pal خواهم خرید برای اینکه فیلم توش ببینم همین فیلملی رایتی رو اصلا میشه رایتی دید؟
بگین چه مدلی بگیرم؟ از توپ خونه بگیرم یا جمهوری یا ولی عصر؟
در رابطه با قیمت چند تا از بازی هاش برام توضیح بدین و اینکه تعویزای بازی هاش چه جوریه؟
چند تا از بازی های با حالشو که تو مایه های oblivion و god of war و fahrenhiet هست با قیمت تقریبی نام ببرید تا وقتی ps3 خریدم بی بازی نمونم مرسی
انقدر بدون اطلاعات باسه کامپیوترم چیز میز خریدم همشونم تو زرد از اب درومدن که نمی خوام از این یکی بد بیارم
هیچ فرقی نداره....از تهران بگیری راحتتری مخصوصا اگر تهرانی باشی...به نظر شما تو کیش بگیرم یا تو تهران میخوام40GIG پال بگیرم