Niko Bellic 2
کاربر سایت
بابا شایعه سازی هم حدی داره.... پلی 3 ساده کجا 500تومنه؟؟؟ مجبور نیستی وقتی نمیدونی جواب بدی.... پلی3 رجین j 435 و رجین پال 460 تومنه.... همین آقا مجید میده....
پیام هم که 390 میده.
پیام هم که 390 میده.
بابا شایعه سازی هم حدی داره.... پلی 3 ساده کجا 500تومنه؟؟؟ مجبور نیستی وقتی نمیدونی جواب بدی.... پلی3 رجین j 435 و رجین پال 460 تومنه.... همین آقا مجید میده....
پیام هم که 390 میده.
به من تو مدینه 2100-2000 قیمت دادن ولی شما میگید یه دستگاه PS3 ساده رو بهتون 2000 ریال قیمت دادن در حالی که اونی که من دیدم با دو بازی و دو دسته بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!عربستان
2000 ریال قیمت دادن
به من تو مدینه 2100-2000 قیمت دادن ولی شما میگید یه دستگاه PS3 ساده رو بهتون 2000 ریال قیمت دادن در حالی که اونی که من دیدم با دو بازی و دو دسته بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس یعنی خرید از ایران بهتره از مدینس؟
ريجن اونجا چيهسلام دوستان
من ميخوام به يكي از فاميلهام بگم كه از كانادا برام يه پلي3 بياره.ميشه راهنمايي كنيدكه ريجن اونجا چيه چه مدلي بخرم بهتره چه بازيهايي بگم روش بياره بهتره؟
يه راهنمايي بكنيد ممنونتون ميشم.
:biggrin1:
حالا ريجن uc خوبه؟360 كه اين ريجن بهترينه اما ps3 نميدونم!:biggrin1:ريجن اونجا چيه
ریجنش uc
چه مدلي بخرم بهتره
یه پک 80 gig با متال گیر که بازی تو خود پک هست قیمتش خیلی خیلی خوبه:cheesygri
jتو360که پال خوبه:biggrin1:حالا ريجن uc خوبه؟360 كه اين ريجن بهترينه اما ps3 نميدونم!:biggrin1:
ریجن ها هیچ فرقی با هم ندارند تو NTSC J برای تایید کردن باید دایره رو بزنیحالا ريجن uc خوبه؟360 كه اين ريجن بهترينه اما ps3 نميدونم!:biggrin1:
از دوستان تهرانی خواهش میکنم قیمت آکبند این بازیهارو اعلام کنن.......
Pro Evolution Soccer 2008
GTA IV
BAD COMPANY
DARKNEES
RESISTANCE
MOTOR STROM
سلام
بچه ها قیمت ps3 60 gb دست دوم چنده ؟
یکی داره 480 میفروشه ، خیلی تر و تمیز و ردیفه ، کوچکترین مشکلی هم نداره.