راهنمایی برای خرید PS3

بابا شایعه سازی هم حدی داره.... پلی 3 ساده کجا 500تومنه؟؟؟ مجبور نیستی وقتی نمیدونی جواب بدی.... پلی3 رجین j 435 و رجین پال 460 تومنه.... همین آقا مجید میده....
پیام هم که 390 میده.

بابا شایعه سازی هم حدی داره.... پلی 3 ساده کجا 500تومنه؟؟؟ مجبور نیستی وقتی نمیدونی جواب بدی.... پلی3 رجین j 435 و رجین پال 460 تومنه.... همین آقا مجید میده....
پیام هم که 390 میده.

دوست عزیز من که دروغی ندارم که به شما و یا دوستان بگم ، من قیمت عربستان رو گفتم ولی شما میای قیمت اینجا رو میدی ؟! من که یکماه پیش عربستان بودم از یه فروشگاه زنجیره ای معتبر که توی عربستان هم خیلی معروفه و توی تمام شهرهای بزرگش هم نمایندگی داره قیمت گرفتم که 2000 ریال قیمت دادن که خودتون ببینید که با ریال 250 تومن چقدر در میاد . گرونفروش هم نبود چون قیمت 360 هاش هم تقریبا قیمت دبی بود در ضمن کنسولاش هم گارانتی اصلی داشتن .از جای دیگه ای هم پرسیدم که اونهم همین حدود رو گفت پس نه دروغ میگم و نه شایعه سازی و نه اینکه بی اطلاعم .

آخرین ویرایش:
عربستان
2000 ریال قیمت دادن
به من تو مدینه 2100-2000 قیمت دادن ولی شما میگید یه دستگاه PS3 ساده رو بهتون 2000 ریال قیمت دادن در حالی که اونی که من دیدم با دو بازی و دو دسته بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس یعنی خرید از ایران بهتره از مدینس؟

به من تو مدینه 2100-2000 قیمت دادن ولی شما میگید یه دستگاه PS3 ساده رو بهتون 2000 ریال قیمت دادن در حالی که اونی که من دیدم با دو بازی و دو دسته بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس یعنی خرید از ایران بهتره از مدینس؟

در مورد ps3 ساده که گرونتر بود ولی 360 و psp ارزونتر بود .البته پک 80 گیگ متال گیر با یه بازی اشانتیون رو 650 میداد

سلام دوستان
من ميخوام به يكي از فاميلهام بگم كه از كانادا برام يه پلي3 بياره.ميشه راهنمايي كنيدكه ريجن اونجا چيه چه مدلي بخرم بهتره چه بازيهايي بگم روش بياره بهتره؟
يه راهنمايي بكنيد ممنونتون ميشم.
:biggrin1:

سلام دوستان
من ميخوام به يكي از فاميلهام بگم كه از كانادا برام يه پلي3 بياره.ميشه راهنمايي كنيدكه ريجن اونجا چيه چه مدلي بخرم بهتره چه بازيهايي بگم روش بياره بهتره؟
يه راهنمايي بكنيد ممنونتون ميشم.
:biggrin1:
ريجن اونجا چيه
ریجنش uc
چه مدلي بخرم بهتره
یه پک 80 gig با متال گیر که بازی تو خود پک هست قیمتش خیلی خیلی خوبه:cheesygri

حالا ريجن uc خوبه؟360 كه اين ريجن بهترينه اما ps3 نميدونم!:biggrin1:
jتو360که پال خوبه:biggrin1:
اگه تو کنسولو میخوای بیاری ایران و باهاش کار کنی بنظر منpalخوبه
چون یه وقت خواستی فیلم بلو-ری ببینی ریجن پال زیادتر از بقیه هست چون ما تو منطقه 2
هستیم اما اگه نمیخوای ببینی که هیچی
البته PS3بازیهاش ریجن فری هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or