راهنمایی برای خرید PS3

1- ps3 بهتره بخرم یاxbox360 چرا؟
2- الان قیمت بازیاش چنده تو توپ خونه؟ مثلا بازی assassin creed
3- ممکنه کپی خورش بیاد مثل ps2 اگه بیاد و ما اورجینالشو داشته باشیم به هم می خورن؟
4- یکی اگه پیداشه این بحث ریجن رو توضیح بده ممنونم

1- تو ایران به دلیل اینکه بازیهای 360 به طور خیلی محسوسی ارزونتر هست از PS3، بهترین انتخاب 360 هست. البته دلایل دیگه ای هم داره، مثلاً X360 بازیهای بیشتری در کل داره و مثل PS3 بازی های انحصاری زیادی داره ... ( البته به نظر من بازی های انحصاریش از بازیهای انحصاری PS3 بد تر هست ... )

2-قیمت بازیهای PS3 اصلاً مشخص نیست ! دنبال قیمت واحدی هم نگرد ... هر کی هر چقدر دوست داشته باشه میده، درضمن بهترین جا هم برای خرید بازیهای PS3 همین سایت بازیسنتر هست.

3- در این زمینه هیچ چیز معلوم نیست ! از وقتی PS3 اومده تا حالا همه منتظرن که یکی هکش کنه ...

4- من نمیدونم چرا این کاری که به اشکان ( مدیر سایت ) گفتم رو عملی نمیکنند ! من گفتم نوشته های من و امیر تو این تاپیک رو انتقال بدن به تاپیک "اطلاعات تکمیلی در مورد ps3 / راهنمای خرید". ( روزی چند دفعه در این رابطه سوال میشه ! )

ps3 ابنده بسیار بهتری داره کما اینکه الانم خیلی بهتره. MGS4 GT5 GOD3 KILLZONE 2 Res2 3 اما 360 فقط یه GOW2 داره.

بله 360 همون geow2 رو داره و دیگه هیج بازی نداره که ملت بشینن بازی کنن همش دوستانی که فن اتشین هستن لازم نیست که بیان اینجا خودشون رو نشون بدن >؟طرف رو هم راهنمایی غلط بکنن

بله 360 همون geow2 رو داره و دیگه هیج بازی نداره که ملت بشینن بازی کنن همش دوستانی که فن اتشین هستن لازم نیست که بیان اینجا خودشون رو نشون بدن >؟طرف رو هم راهنمایی غلط بکنن

منظورت من که نیستم ؟!
من گفتم 360 بازیهای خیلی بیشتری داره و بازی های انحصاریه خیلی خوبی هم داره ! درضمن شما فقط آینده رو نگاه نکنید، 360 بازیهایی همچون Forza, PGR, GeOW1 و خیلی بازیهای انحصاریه خوب دیگه ای داشته. اینکه PS3 در کل بازیهای انحصاریه بهتری داره و داشته و خواهد داشت رو که منم تو پستم گفتم...
کسی که میخواد کنسول بخره 100% باید 360 بخره... بازیهایی هم که میاد 90%ـشون مولتی پلتفورم هستن... درضمن فکر کنم دیگه همه بدونن که من Fan ـه سونی و پلی استیشن هستم، اما Fan Boy افراطی نیستم که ضعف های کنسول مورد علاقم رو نبینم...

عزیزم دروغ میگم؟ ps3 بازی هایی مثل KILL2 RES2 GOD3 GT5 MGS4 MOTORSTORM2داره الان برای آینده 360 فقط یه gears2 داره دیگه البته مگر اینکه شما بازی مثل fable2 رو در حد رقابت با اینایی که گفتم بدونی!!!

این دیگه جای بحث نداره آینده ps3 خیلی بهتره اینو فن بوی های 360 هم میدونن.

منظورت من که نیستم ؟!
من گفتم 360 بازیهای خیلی بیشتری داره و بازی های انحصاریه خیلی خوبی هم داره ! درضمن شما فقط آینده رو نگاه نکنید، 360 بازیهایی همچون Forza, PGR, GeOW1 و خیلی بازیهای انحصاریه خوب دیگه ای داشته. اینکه PS3 در کل بازیهای انحصاریه بهتری داره و داشته و خواهد داشت رو که منم تو پستم گفتم...
کسی که میخواد کنسول بخره 100% باید 360 بخره... بازیهایی هم که میاد 90%ـشون مولتی پلتفورم هستن... درضمن فکر کنم دیگه همه بدونن که من Fan ـه سونی و پلی استیشن هستم، اما Fan Boy افراطی نیستم که ضعف های کنسول مورد علاقم رو نبینم...
لااقل من ميدونم!:biggrin1:
فن بوی های 360
فن بوي كلمه زشتيه مخصوصا اگه بخواي اين حرفو به يه دوست ايراني بزني!;)
:biggrin1:

عزیزم دروغ میگم؟ ps3 بازی هایی مثل KILL2 RES2 GOD3 GT5 MGS4 MOTORSTORM2داره الان برای آینده 360 فقط یه gears2 داره دیگه البته مگر اینکه شما بازی مثل fable2 رو در حد رقابت با اینایی که گفتم بدونی!!!

این دیگه جای بحث نداره آینده ps3 خیلی بهتره اینو فن بوی های 360 هم میدونن.

دوست عزیز شما چها ر تا بازی ps3 رو حفظ کردی و فقط تکرارشون میکنی و خیلی هم اصرار داری که 360 همین یه بازی رو داره که ارزش داره ، لطف کن اول یه تحقیق راجع به عنوانهای آینده بکن بعد بیا راجع بشون پست بده و نظرت رو بگو . بدون تحقیق و اطلاعات لازم اظهار نظر کردن کار صحیحی نیست .

عزیزم اصلا من خنگ هیچی از بازی سر در نمیارم فرض کنیم. شما هم دانشمند. خویه؟!

بگو ببینم 360 چه بازی هایی برای همین 4تا چیزی که من حفظ کردم داره؟ اگه جواب داری بده اگه نداری پس صحبت نکن! روش های دیگری برای پست زیاد کردن هست!!!

کدوم 2 تا بازی موجود در کنسول !!
اگر هم از باندل هایی باشه که بازی داخلش هست اگر بخایی بازی هم تعویض کنی بیشتر مغازه دارها این کارو انجام میدن !

مگه باندل بدون بازی هم داره آخه من اینا رو که دو بازی توشونه تو مدینه دیدم حالا خواستم ببینم که اونا هم بازیاشو تعویض میکنن----->عربا
در ضمن اینی که میگم مثل یه چمدونه و پلم هم نیست، حالا اون باندل بدون بازی پلمه(مثلXBOX360)؟

عزیزم اصلا من خنگ هیچی از بازی سر در نمیارم فرض کنیم. شما هم دانشمند. خویه؟!

بگو ببینم 360 چه بازی هایی برای همین 4تا چیزی که من حفظ کردم داره؟ اگه جواب داری بده اگه نداری پس صحبت نکن! روش های دیگری برای پست زیاد کردن هست!!!
alan wake
banjo kazooi3
cry on
fable 2
halo wars
splinter cell:conviction
dead or alive:cronus
و......

مگه باندل بدون بازی هم داره آخه من اینا رو که دو بازی توشونه تو مدینه دیدم حالا خواستم ببینم که اونا هم بازیاشو تعویض میکنن----->عربا
در ضمن اینی که میگم مثل یه چمدونه و پلم هم نیست، حالا اون باندل بدون بازی پلمه(مثلXBOX360)؟
تمام ps3 ها بدون بازی هستن به جز یک سری باندل ها که داخلشون بازی هست مثل همینی که شما میگید فکر کنم داخلش motor storm با resistance باشه !! درسته !!
اره بازی هاش و تعویض میکنن اما اگر این 2 بازی باشه خیلی قدیمی هست که قیمتی پایینی بر میدارن برای تعویض !

alan wake
banjo kazooi3
cry on
fable 2
halo wars
splinter cell:conviction
dead or alive:cronus
و......

دوست عزیز شما چها ر تا بازی ps3 رو حفظ کردی و فقط تکرارشون میکنی و خیلی هم اصرار داری که 360 همین یه بازی رو داره که ارزش داره ، لطف کن اول یه تحقیق راجع به عنوانهای آینده بکن بعد بیا راجع بشون پست بده و نظرت رو بگو . بدون تحقیق و اطلاعات لازم اظهار نظر کردن کار صحیحی نیست .

دوستان تایپیک برای کل کل این 2 کنسول و فن بوی بازی پیدا نکردین اینجا شروع کردین !!
فکر کنم اینجا راهنمایی خرید ps3 باشه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or