راهنمایی برای خرید PS3

منظورم قطعاتی که در ساخت PS3 به کار رفتند.

GPU , CPU هر دو تو تکزاز امریکا تولید میشن.

اگر تمام قطعات به کار رفته تو ژاپن تولید میشدند . قیمتا ................ ;)

قطعات CPU و GPU بیشتر در ژاپن تولید میشن که گفته همه قطعات در تکزاز تولید میشه ؟
عزیز من شما چه طور به این نتیجه رسیدی که همه قطعات در تکزاز آمریکا تولید میشن ؟ اصلا کی همچین چیزی رو گفته منبع بده برای این حرفت ؟
عجب شیر تو شیریه اینجا هر کی هر چی دلش بخواد میگه

عزیز من شما چه طور به این نتیجه رسیدی که همه قطعات در تکزاز آمریکا تولید میشن ؟ اصلا کی همچین چیزی رو گفته منبع بده برای این حرفت ؟
عجب شیر تو شیریه اینجا هر کی هر چی دلش بخواد میگه

ماهنامه کامپیوتری رایانه / اسفند 86

در ضمن میشه بگین شرکت هایی مثل IBM و nVIDIA کجایی هستند ....؟

قطعات CPU و GPU بیشتر در ژاپن تولید میشن که گفته همه قطعات در تکزاز تولید میشه ؟

این گفته رو لطفا ثابت کن ... !!! منبع ...؟

من نگفتم همه قطعات !!! فقط CPU و GPU

آخرین ویرایش:
ماهنامه کامپیوتری رایانه / اسفند 86
عجب منبع معتبری ! :)
من که قانع شدم LOL

در ضمن میشه بگین شرکت هایی مثل IBM و nVIDIA کجایی هستند ....؟
انتظار داری بگم کجایی هستن؟

این گفته رو لطفا ثابت کن ... !!! منبع ...؟
من نگفتم همه قطعات !!! فقط CPU و GPU
نیازی به اثباتش نیست اینو دیگه همه میدونند و مسئولین سونی و هزار جای دیگه بهش اشاره کردند

مثل اینکه باید یه قانون دیگه باید به انجمن اضافه کنند حرفهای من دراوردی ممنون ;)

عجب منبع معتبری ! :)
من که قانع شدم LOL

انتظار داری بگم کجایی هستن؟

نیازی به اثباتش نیست اینو دیگه همه میدونند و مسئولین سونی و هزار جای دیگه بهش اشاره کردند

مثل اینکه باید یه قانون دیگه باید به انجمن اضافه کنند حرفهای من دراوردی ممنون ;)

جالب اینجاست این همه سوال از شما پرسیدم ولی شما قادر نیستی به یکی از اونا هم پاسخ بدی ... ;)

فکر کنم به زودی بن شید اسپم هاتون به شدت تعدادشون بالا رفته !!!

رسول عزیز ببخشید به اسم صدا میکنم، است های اسپم پاک میشن، محز اطلاع. لازم به تذکر شما نیست.

بعدم وقتی سونی مال ژاپنه طبیعتا قطعاتش هم مال ژاپنه . حالا شما باید بیای ثابت کنی که تو آمریکا ساخته میشه نه ما!

مثل اینه که بیای بگی آقا ثابت کن 2+2 میشه 4!

اقا من اشتباه کردم که 360 خریدم یک سال پیش 3 چراغ شد این همه طرفتاریش کردم الکی بگزریم من می خواستم قیمت ps3 رو بدونم همه مدلهاش تازه mgs4 روش باشه چون به خاطر این بازی ps3 میگیرم بعد تو تهیه بازی به مشکل نمی خورم عوض میکنند ؟؟؟؟؟؟/

اقا من اشتباه کردم که 360 خریدم یک سال پیش 3 چراغ شد این همه طرفتاریش کردم الکی بگزریم من می خواستم قیمت ps3 رو بدونم همه مدلهاش تازه mgs4 روش باشه چون به خاطر این بازی ps3 میگیرم بعد تو تهیه بازی به مشکل نمی خورم عوض میکنند ؟؟؟؟؟؟/

شما کدوم مدلشو میخوای؟
اگر شما اون مدل Gun Metal منظورت هست از 680 تا 730

والا در مورد Cell و Rsx چیزی که مشخصه اینه که Cell حاصل همکاری مشترک ، توشیبا ، سونی و IBM که یک شرکت آمریکاییه هست و فکر میکنم سریهای اول اون توسط کارخانجات کمپانی IBM که در آمریکا هست تولید شده باشه ( فقط یه حدسه ) اما اینکه بخواد همه اونا در آمریکا تولید بشن فکر میکنم بسیار هزینه بر باشه و شرکت های سازنده میان داخل کشورهایی مثل مالزی ، سنگاپور و از همه مهمتر چین ، که هم نیروی انسانی اونجا زیاد هست و هم کارگر ارزون پیدا میشه ، خط تولید راه میندازن ، تا هزینه های تولید رو پایین بیارن و در نتیجه قیمت اون کالا رو برای جذب مشتری پایین تر بیارن ، پس این حرف که ممکنه Cell هم در یکی از این کشورها تولید بشه ، همچین دور از منطق هم نیست کما اینکه کمپانیه Intel سالهاست که داره این کار رو میکنه در مورد RSX هم وضع به همین منوال هست ، این قطعه ساخت کمپانیه Nvidia هست که اونم آمریکاییه ، پس رسول در مورد Cell و Rsx حرف بی ربطی نزده ولی اینکه بگیم ژاپن تکنولوژِی ساخت قطعات کامپیوتری رو نداره یه مقدار خنده داره ، در مورد تکنولوژی ساخت قطعات کامپیوتری ژاپن بگم که این HDD هایی که به اسم Maxtor که یه شرکت آمریکاییه در بازار هست اول اسمش کوانتوم لیزر بود و ساخت خود ژاپن که این شرکت اومد سهامشو واگذار کرد ، کلا ژاپن اونقدر پیشرفته هست که نیاد وقت خودشو صرف تولید کارت گرافیک و Cpu های معمولی که بیشتر به درد کامپیوترهای خونگی میخوره ، بکنه !

Cell توی ژاپن تولید میشه. چند وقت پیش سونی یه کارخونه ی قطعه سازی خودش که تو توکیو بود رو فروخت به توشیبا که اونم توی ساخت Cell سهم داشت:

Sony Corp said on Wednesday it will sell its microchip production facilities in western Japan to Toshiba Corp for 90 billion yen ($835 million), in their latest move to focus on their core businesses.

http://www.reuters.com/article/ousivMolt/idUST28617520080220

دوستان اینجا تاپیک راهنمایی درمورد خریدن sp3 ست نه بحث در مورد اینکه ژاپن تکنولوژی داره یا نه .لطفا این بحث رو ادامه ندید . بعد از این پست بدون شک اخطار میگیرید .

سلام دوستان یه سوال دارم هر کی می دونه بگه
الان من می خوام یه پلی 3 بگیرم خوب ...
1 - تو خودش بازی داره؟

2 -بازی هاش مثل بازی evil 5 یا silent hill 5 به طور کلی بازی هایی که مال خودشه و برای pc عرضه نمی شه چنده ؟

3 -از کجا بگیرم بهتره توپ خونه جمهوری کجا؟

4 -ازهمه مهمتر مدلاش چه جوریاس؟

دم همتون مرسی:cheesygri

سلام دوستان یه سوال دارم هر کی می دونه بگه
الان من می خوام یه پلی 3 بگیرم خوب ...
1 - تو خودش بازی داره؟

2 -بازی هاش مثل بازی evil 5 یا silent hill 5 به طور کلی بازی هایی که مال خودشه و برای pc عرضه نمی شه چنده ؟

3 -از کجا بگیرم بهتره توپ خونه جمهوری کجا؟

4 -ازهمه مهمتر مدلاش چه جوریاس؟

دم همتون مرسی:cheesygri

1- نه نداره .
2- اولش بین80 تا 100 تومن فروخته میشه ولی بتدریج کمتر میشه و تا 50 تومن هم میرسه .
3- توپخونه از فروشگاه کیان و یا فتحی بگیری مطمئنه .
4- دو مدل داره 40 گیگ و 80 گیگ . البته باندلهای مختلفی هم داره مثل پک متال گیر که البته ساده بگیری ارزونتر واست درمیاد . 40 گیگ ساده توصیه میشه بخری .

راستی رو حلقه های بازیش مثل ps2 و pc خش می افته؟ :confused:

یه چیز مهم دیگه من شنیدم بازی های ps3 رو با یه مبلغ کمی تعویض می کنن یعنی یه بازی می خری 80 هزار تومن با هاش بازی می کنی بعد که خواستی عوض کنی 5 هزار تومان دیگه می دی بازیتم میدی یه بازی بهت می دن البته شنیدما
درسته یا نه؟
یه سوال دیگه دارم که شاید از نظر شما خنده دار باشه
من داشتم چرخ می زدم دیدم تو بحث ها ریجن ریجن می کنم
می خواستم ببینم ریجن چیه اگه می تونید کامل بگید؟ ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or