راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان نادرترین چیزی که بخواید پیدا کنید تو بازار فعلی، فولدهای سامسونگه :D
غیر از نمایندگی و چنتا گرون فروش که فولد نسل آخر رو با قیمت ۱۷ پرومکس میدن، کلا هیچ جا نسل های قدیمی تر نو یا کارکرده اصلا پیدا نمیشه. چارسو، موبایل، علاعدین، دیوار و باقی سایتا هم غیر از سه چهارتا مورد اونم یا تعمیری یا خیلی دربه‌داغون هیچی گیر نمیاد.

پ.ن: به توصیه دوستان سایتای خرید از چین هم چک کردم ولی اوناهم فولدای آنر رو که توی چینیا خوبه اصن قیمت نزدن. به نظرتون جای دیگه‌ای مونده که چک کنم ببینم چیزی گیر میاد یا نه؟ الویت نسل های قبل تره سامسونگه اما اگه چینی با قیمت غیراحمقانه گیر بیاد هم مشکلی ندارم اونقدر باهاش :D
فولدا کلا همینن فروششون خیلی کمه تو بازار ما فقط اخرین نسلشون اگه اک پیدا بشه. البته یه خوبی هم محسوب میشه چون اگه خیلی بگردی و تو دیوار کارکرده گیربیاری قیمت مفته. پارسال یادمه سمت تبریز اونورا بود تو دیوار یکی اخرین مدل ویوو ایکس فولد رو اگهی کرده بود دقیقا یادمه دو سه بار اگهی کرد اخر کمتر از نصف قیمت اکش زد که فروش بره یادمه پول یه میان رده معمولی بود :D

• Like
Reactions: aerosmith
من تضمینم کرفتن گفتم به حا ایفون ۱۶ ایفون ۱۷ نرمال بخرم
بیشتر بخاطر ۱۲۰ هزتر بودنش و دو برابر حافظه بیشتر که داره
قیمتش هم حدودا ۶تا ۷ تومن اژ ۱۶ بیشتره
جالبیش اینه قیمت دلاریشون یکی هست

• Like
Reactions: IMANOKA
کسی تا حالا آنر رام چین خریده اینجا؟ :D
من
اون اوایل بیشترین اذیتی که میکرد این بود خیلی از برنامه ها رو تو بک گراند میبست (همه حرکتهایی که برای جلوگیری از بستن و optimize کردن باتری میشد انجام داد رو داده بودم). مثل تلگرام(یعنی نوتیفیکیشن پیام نمیومد). همچنان هم badge icon نداره این برنامه و خیلی های دیگه. انگار کلا مشکل داره با همچین برنامه هایی. الان حل شده اون قضیه بستنش. خیلی از برنامه های چیز پی ان هم وارنینگ جاسوسی و ویروس بی دلیل میده(احتمالا واسه قوانین چین)
در کل رو مخ هست خیلی چیزاش. ولی بعد 2 سال برام قابل تحمل شده و عادت کردم

کجا موجوده که 6-7 بیشتره؟ اگه قیمتای ترب رو دیدید اونا بدون رجیسترن. با احتساب رجیستر اخلاف خیلی خیلی شدیدی با 16 نرمال پیدا میکنه :D
کلا شرکتی هنوز وارد نشده نسخه پایه و پرو. فعلا منتظر نسخه پایه نباش فروش جهانیش شدیدا بالاتر از قبل بوده تا عرضه تقاضای جهانی اوکی بشه و شرکتا هم واردش کنن و قیمتش فیکس بشه یه یکی دو ماهی وقت میبره حداقل.
ولی درکل اگه عجله نداری یه چند ماه صبر کردن و یکم هزینه بیشتر برای 17 نرمال ارزششو داره. با ارزش ترین ایفون به نسبت قیمت تو چندین سال اخیره 17 نرمال

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
این واژه "نرمال" رو کی اولین بار باب کرد تو نامگذاری آیفونا ؟ :دی
مثل این میشه که یکی بگه سامسونگ S25 نرمال ! :دی
17 پسوند نداره دیگه همین شکلی بگید آیفون 17 !
Unnormal هم داریم مگه تو گوشیا که پسوند نرمال میزارید لعنتی های باکلاس و با پرستیژ ! :دی

Unnormal هم داریم مگه تو گوشیا که پسوند نرمال میزارید لعنتی های باکلاس و با پرستیژ ! :دی
باب شدنش بیشتر از همه بخاطر سرچشه. عملا ایفون 16 یا ایفون 17 وقتی سرچ میکنی اکثر سرچا مال نسخه پرو مکسه بعدش پرو اخر سر نسخه پایه. من این مشکلو انقدر توی گوگل و دیوار با نسخه پایه داشتم که دیگه کلا برا منم واژه نرمالش عالی شده

• Like
Reactions: arthur97
دوستان نادرترین چیزی که بخواید پیدا کنید تو بازار فعلی، فولدهای سامسونگه :D
غیر از نمایندگی و چنتا گرون فروش که فولد نسل آخر رو با قیمت ۱۷ پرومکس میدن، کلا هیچ جا نسل های قدیمی تر نو یا کارکرده اصلا پیدا نمیشه. چارسو، موبایل، علاعدین، دیوار و باقی سایتا هم غیر از سه چهارتا مورد اونم یا تعمیری یا خیلی دربه‌داغون هیچی گیر نمیاد.

پ.ن: به توصیه دوستان سایتای خرید از چین هم چک کردم ولی اوناهم فولدای آنر رو که توی چینیا خوبه اصن قیمت نزدن. به نظرتون جای دیگه‌ای مونده که چک کنم ببینم چیزی گیر میاد یا نه؟ الویت نسل های قبل تره سامسونگه اما اگه چینی با قیمت غیراحمقانه گیر بیاد هم مشکلی ندارم اونقدر باهاش :D
فولد و فلیپ قبلا زیادتر بودن تو بازار ولی با این قیمتایی که الان دارن کسی سمتشون نمیره دیگه. اگه قراره اینقدر پول گوشی بدن میرن ایفون میخرن.
کارکرده هم تو دیوار هست که
۱۷ هنوز رجیستر نداره و برای همین قیمتش الان یکیه با ۱۶
برای رجیستری حدود ۲۳-۲۵ تومن پول گمرکه اگه اخیرا از کشور خارج نشدی هم دوستان موبایل فروش یه پولی هم برای پاسپورت و رجیستری کردن میگیرن.
یا میتونی صبر کنی واردات شرکتی بیاد که البته جدیدا قیمتش با مسافری فرقی نداره.
قبلا نرمال نمیگفتن تهش میگفتن ۱۳ معمولی مثلا. بعد از ۱۳ که فروش سری پرو رفته بود بالا این پسوند هم اضافه شد بهش
دوستان خارجی هم میگن base iphone 17 :D

آخرین ویرایش:
کجا موجوده که 6-7 بیشتره؟ اگه قیمتای ترب رو دیدید اونا بدون رجیسترن. با احتساب رجیستر اخلاف خیلی خیلی شدیدی با 16 نرمال پیدا میکنه :D
کلا شرکتی هنوز وارد نشده نسخه پایه و پرو. فعلا منتظر نسخه پایه نباش فروش جهانیش شدیدا بالاتر از قبل بوده تا عرضه تقاضای جهانی اوکی بشه و شرکتا هم واردش کنن و قیمتش فیکس بشه یه یکی دو ماهی وقت میبره حداقل.
ولی درکل اگه عجله نداری یه چند ماه صبر کردن و یکم هزینه بیشتر برای 17 نرمال ارزششو داره. با ارزش ترین ایفون به نسبت قیمت تو چندین سال اخیره 17 نرمال
من یه سایتی دیدم دیشب زده بود ایفون ۱۷ با رحیستر ۱۱۵ میلیون

تمی دونم سرکاری بود یا چی😂

فولد و فلیپ قبلا زیادتر بودن تو بازار ولی با این قیمتایی که الان دارن کسی سمتشون نمیره دیگه. اگه قراره اینقدر پول گوشی بدن میرن ایفون میخرن.
کارکرده هم تو دیوار هست که
کلا سری ۴ یا ۵ تو فکرمه که قیمتش هم منطقی باشه. دیوار تهران کلا دو سه تا مورده اونا هم زدن ترکوندن گوشی رو :D
فولد ۳ فکر میکنم یکی هست آکبند(؟) گذاشته ولی هم رنگش بده هم اینکه این مدل روی one UI 7 میگن باتریش کلا نابوده. فکر میکنم تعویض باتری این فولدا هم پیر میکنه آدمو وگرنه اگه فرم فاکتور استاندارد بود، تعویضش کاری نداشت و به قیمتش هم میارزید.
به نظرتون اونور آب جایی هست ریفر بفروشه؟ اپل و سامسونگ توی سایت خودشون دارن یه سری مدلارو ولی سامسونگ فقط نسل ۶ رو گذاشته :|

بودجتو مشخص کن بعد ببین چیا تو اون بودجه هست. این سری انر ۴۰۰ کلا از اولم قیمتش یکم پرت بود تو ایران بنظرم گزینه های بهتری هم بشه گیر اورد تو رنج قیمتیش ولی بستگی داره اولویت و بودجه چی باشه

اره خودم پیشنهادش کردم. کلا توربو ۴ پرو گزینه دیگه ای تو رنجش نیست. فقط یه iqoo z10 turbo pro هست که اون بیشتر رقیب مستقیم پوکو اف۷ حساب میشه بدنه پلاستیکی داره و چون توربو ۴ پرو رام چینه یکم برتری داره نسبت به اون گزینه خصوصا باتری بزرگترش. با اون چیپست و باتری چیز بهتری با اون قیمت نیست واقعا

پ.ن: ۱۷ پرومکس هم حباب قیمتیش درست شد نسخه ۲۵۶ دوسیم ۲۲۵ شده دیجیکالا اون نسخه پایه همچنان خبری ازش نیست احتمالا با این اوضاع فروش جهانی نسخه پایه خیلی دیرتر وارد بشه و قیمتش درستشه ولی اگه دوروبر ۱۰۰-۱۱۰ بشینه گزینه عالی ای هست برای خرید
شما بین شیاومی ۱۷پرومکس و Pura 80 ultra کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
میشه روی هواوی ، سرویس های گوگل رو نصب کرد ؟

شما بین شیاومی ۱۷پرومکس و Pura 80 ultra کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
میشه روی هواوی ، سرویس های گوگل رو نصب کرد ؟
من گوشیای جدید هواوی رو تست نکردم از رو تجربه شخصی نمیتونم نظری بدم تا جایی که میدونم سرویسای گوگلو میشه نصب کرد ولی چون حالت شبیه ساز اجراشون میکنه و از داخل یه برنامه دیگس یکم رو مخه. از یوتیوب میتونی بررسی های بخش نرم افزاریشو ببینی یجورایی مسیر اپلو پیش گرفته اکوسیستم یکپارچه خودشو داره و تا حدودی محدودیتایی مثل ای او اس داره. بنظرم ارزش خرید نداره ولی بازم سلیقه ای هست. بنظرم کسی بخواد بره سمت هواوی همون ایفون بگیره بهتره. از نظر چیپست هم شدیدا ضعیفن
اگه پرچمدار میخوای بگیری یه چند روز دیگه بررسی های کامل جی اس ام برای پرچمدارای اوپو و ویوو و شیائومی منتشر میشه

اصلا سمت هواوی نرو
حافظه یک ترا میخام و باطری حداقل یک روز کامل جواب بده
الان poco x6 pro 512 دارم ،روزی سه بار شارژ میخام
اصلا اهل بازی با گوشی نیستم ، فقط در حال کارهای آفیس و واتساپ هستم با موبایل ، نت همراه اول هم دائم روشن
حالا با این شرایط چه موبایلی بخرم؟ شیاومی ۱۷پرو گزینه ی خوبی بود ولی میگن رام چین خوب نیست اصلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or