راهنمایی برای خرید موبایل

سلام دوستان
امروز من بالاخره فرصت کردم گوشی جدید رو راه اندازی کنم.
با وجود اینکه زبان انگلیسی ه هنوز بعضی جاها چینی نشون میده مثلا هنگام نصب برنامه از منبع ناشناس و خیلی رو مخ ه.
نکته بعدی اینکه از بازار نمیتونم چیزی نصب کنم. بعد دانلود رو نصب میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته.
کلا هشدار های امنیتی این رام چینی خیلی زیاده. کسی راه حلی داره؟
در نگاه اول که اصلا impressive نبود 😅
اونم منی که از پوکو اف۳ یجورایی دارم میام رو اف۷ یعنی چهار نسل بعد. خیلی انتظار بیشتری داشتم.
نکته دیگه ای که خیلی تو ذوق میزنه اسپیکر مونو هستش که اصلا کیفیت نداره.

• Like
Reactions: Ecthelion
سلام دوستان
با وجود اینکه زبان انگلیسی ه هنوز بعضی جاها چینی نشون میده مثلا هنگام نصب برنامه از منبع ناشناس و خیلی رو مخ ه.
نکته بعدی اینکه از بازار نمیتونم چیزی نصب کنم. بعد دانلود رو نصب میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته.
اونم منی که از پوکو اف۳ یجورایی دارم میام رو اف۷ یعنی چهار نسل بعد. خیلی انتظار بیشتری داشتم.
اکثر مشکلات با خاموش کردن محافظ های امنیتی و مخصوصا خاموش کردن گزینه miui optimization از قسمت developer options حل شد!
کسی میدونه چجوری باید اسپیکرش رو استریو کنم؟😂

• Like
Reactions: Ecthelion and M.CQC
سلام دوستان
خب بیا روش رام گلوبال بزن لینیج هست pixel os هست
بگرد ببین رام خود پوکو گلوبال میتونی بزنی

نه خوبه اتفاقا الان که اون رو مخی هاش رو تونستم غیرفعال کنم عالی شده. اپ پیامک و تماس ش خیلی بهتر از اپ گوگل ه که رو نسخه گلوبال هست.
کیبوردش هم عالی بود ولی نتونستم زبان تنظیمات ش رو انگلیسی کنم. کسی میدونه میشه زبان تنظیمات کیبورد رو تغییر داد؟ اسمش Sogou ه

نه خوبه اتفاقا الان که اون رو مخی هاش رو تونستم غیرفعال کنم عالی شده. اپ پیامک و تماس ش خیلی بهتر از اپ گوگل ه که رو نسخه گلوبال هست.
کیبوردش هم عالی بود ولی نتونستم زبان تنظیمات ش رو انگلیسی کنم. کسی میدونه میشه زبان تنظیمات کیبورد رو تغییر داد؟ اسمش Sogou ه
To switch Sogou keyboard from Chinese to English on a Redmi Turbo 4 Pro, you must first switch to a different keyboard, like Gboard, and then add English to Gboard's settings. If your device came with the Sogou keyboard pre-installed, you will need to enable another keyboard like Gboard and disable Sogou from your phone's settings. To switch between languages on the keyboard, use the globe icon or press and hold the space bar to access language options.

- YouTube

To switch Sogou keyboard from Chinese to English on a Redmi Turbo 4 Pro, you must first switch to a different keyboard, like Gboard, and then add English to Gboard's settings. If your device came with the Sogou keyboard pre-installed, you will need to enable another keyboard like Gboard and disable Sogou from your phone's settings. To switch between languages on the keyboard, use the globe icon or press and hold the space bar to access language options.

- YouTube
زبان کیبورد رو که میتونم عوض کنم
زبان تنظیمات ش رو نتونستم عوض کنم

سلام دوستان
آپدیت
کیفیت صفحه ش فوق العاده است روشنایی باور نکردنی داره
باتری عالی یه صبح تا ظهر که همیشه گوشی قبلیم باتری ش تقریبا تموم میشد این سی درصد مصرف کرد
آنتن و کیفیت مکالمه هم عالیه
تقریبا تمام انتظاراتم رو براورده کرده. فقط شارژ ۹۰ واتی ش خیلی کاربردی نیست چون بشدت داغ میکنه. خود گوشی هم به صورت پیش فرض با ۹۰ وات شارژ نمیکنه باید خودتون فعال ش کنید.

از فارس کالا چند مدل گلس هیدروژل خریدم همگی آشغال. به زحمت نصب شدن و کیفیت شون هم افتضاح ه. پولم رو ریختم دور.
الان گلس چند تا فروشگاه بی نام و نشون فقط موجود دارن. کسی از این فروشگاه ها خرید داشته؟؟
صفحه اصلی
موب خرید – عرضه تخصصی لوازم جانبی
کالانه | لوازم جانبی موبایل، تبلت و ساعت هوشمند
هر چی هم تماس میگیرم هیچ کدوم جواب نمیدن که ببینم واقعا موجود دارن یا نه. واقعا دیگه این گلس رفته رو مخم به غلط کردن افتادم با این خرید گوشیم.
از فروشگاه ابیانو خرید کردم. جالب نیست البته ارسال به موقع و موجودی واقعی داشت.
فقط دو تا گلس معمولی گرفتم که برای گوشی کوچیکه و هرکاری میکنم تلفن جواب نمیدن که مرجوع کنم.
گلس نیلکین و گارد نیلکین که گرفتم عالی بود.

اینی که شما داری چجوریه؟ از نظر نرم افزار سخت افزار باتری همه چی میخوام ببینم گوشی های ایکیو چجورین
من ندارم این مدلو کلی گفتم اگه عجله ندارید neo11 چیزی به عرضش نمونده. اون دوستانی که گرفتن باید ببینن پیامتونو راهنمایی کنن ولی درکل originos و گوشیای ویوو درحال حاضر تو اندرویدا تقریبا بهترینن
تنها ایرادی که میشه گرفت پشتیبانیه که یه چندسال کمتر از سامسونگ/ایفون اپدیت میگیره تو بقیه موارد بی رقیبه
انلاک کردن بوت لودر هایپر او اس گلوبال کار حضرت فیله انلاک کردن نسخه های چین که تقریبا غیرممکنه.
زبان کیبورد رو که میتونم عوض کنم
زبان تنظیمات ش رو نتونستم عوض کنم

آپدیت
کیفیت صفحه ش فوق العاده است روشنایی باور نکردنی داره
باتری عالی یه صبح تا ظهر که همیشه گوشی قبلیم باتری ش تقریبا تموم میشد این سی درصد مصرف کرد
آنتن و کیفیت مکالمه هم عالیه
تقریبا تمام انتظاراتم رو براورده کرده. فقط شارژ ۹۰ واتی ش خیلی کاربردی نیست چون بشدت داغ میکنه. خود گوشی هم به صورت پیش فرض با ۹۰ وات شارژ نمیکنه باید خودتون فعال ش کنید.

از فروشگاه ابیانو خرید کردم. جالب نیست البته ارسال به موقع و موجودی واقعی داشت.
فقط دو تا گلس معمولی گرفتم که برای گوشی کوچیکه و هرکاری میکنم تلفن جواب نمیدن که مرجوع کنم.
گلس نیلکین و گارد نیلکین که گرفتم عالی بود.
درمورد فست شارژ، سعی کن کلا وای فای و نت سیم کارت رو قطع کنی تمام برنامه هارم موقع فست شارژ ببندی هم با تمام توان فست شارژ میکنه هم تا حد خیلی زیادی جلوی داغ شدن رو میگیره البته شاید به چیپ اون گوشی هم تا حدودی مربوط باشه ولی درکل من رو ۶۷ وات وقتی همه چیو میبندم هم با تمام توان سریع شارژ میکنه هم داغ نمیشه

• Like
Reactions: arthur97
در کنار کیفیت ساخت واقعا بالا و شیک و برازنده بودن ایفون (یک ویژگی مثبت و نقطه قوت)

به نظرم مهم ترین دلیل محبوبیت ایفون ریشه در سابقه ایفون و اون هم اپلیکیشن هاش داره، اون زمان که ایفون اپلیکیشن های متعدد برای کار های متعدد داشت و دنیای جدیدی رو بدون اغراق به سوی انسان گشود، اندروید وجود نداشت ، وقتی هم وجود پیدا کرد اصلا در حد مقایسه با ایفون نبود اینقدر ضعیف تر بود، طبیعتا این تو ذهن بازار و مشتری مونده برای همین خیلی ها تا زمانی که ایفون کیفیت بالای خودش رو حفظ کنه، حتی 20 سال دیگه، همچنان ای او اس رو به اندروید ترجیح میدن...

به طور کلی هم به نظرم امروز که جفتشون کیفیت بالایی دارند و تفاوت چشمگیر نیست، دیگه بحث سلیقه مطرح هست، برای همین واقعا بحث VS بینشون موضوعیت نداره اصلا و بیشتر فان هست (مگر تکنیکی باشه بحث که اون دیگه ورسز نیست و نقد هست)

ب م و و بنز، تویوتا و نیسان، فورد و گروه جی ام، درسته که تفاوت هایی دارند، اما نهایتا بحث ورسز بین اینا (منهای نقد تکنیکی) میشه سلیقه، چون همگی شاهکار هستند. مثل اندروید و ای او اس.

سلام دوستان. خسته نباشید. بین این ۴ گوشی، کدوم ارزش خرید بالاتری داره؟

Realme C61 4G 256/8GB
Redmi 15C 4GB 128GB 4G
Xiaomi Redmi 14C 4G 256/8GB
Samsung Galaxy A16 4G 128/4GB Viatnam

گوشی برای مرد مسنی هست که درگیر اسم و برند و این‌جور چیزها نیست؛ کار خیلی خاصی هم نمی‌خواد باهاش انجام بده؛
فقط قبض پرداخت کنه، اسنپ بگیره و... فقط تأکیدش روی باتری هست. اگه توی همین بازۀ قیمتی، گوشی بهتری وجود داره،
لطفاً معرفی کنید (به‌قدری انتخاب‌ها زیاده که گیج‌کننده‌ست).

در کنار کیفیت ساخت واقعا بالا و شیک و برازنده بودن ایفون (یک ویژگی مثبت و نقطه قوت)

به نظرم مهم ترین دلیل محبوبیت ایفون ریشه در سابقه ایفون و اون هم اپلیکیشن هاش داره، اون زمان که ایفون اپلیکیشن های متعدد برای کار های متعدد داشت و دنیای جدیدی رو بدون اغراق به سوی انسان گشود، اندروید وجود نداشت ، وقتی هم وجود پیدا کرد اصلا در حد مقایسه با ایفون نبود اینقدر ضعیف تر بود، طبیعتا این تو ذهن بازار و مشتری مونده برای همین خیلی ها تا زمانی که ایفون کیفیت بالای خودش رو حفظ کنه، حتی 20 سال دیگه، همچنان ای او اس رو به اندروید ترجیح میدن...

به طور کلی هم به نظرم امروز که جفتشون کیفیت بالایی دارند و تفاوت چشمگیر نیست، دیگه بحث سلیقه مطرح هست، برای همین واقعا بحث VS بینشون موضوعیت نداره اصلا و بیشتر فان هست (مگر تکنیکی باشه بحث که اون دیگه ورسز نیست و نقد هست)

ب م و و بنز، تویوتا و نیسان، فورد و گروه جی ام، درسته که تفاوت هایی دارند، اما نهایتا بحث ورسز بین اینا (منهای نقد تکنیکی) میشه سلیقه، چون همگی شاهکار هستند. مثل اندروید و ای او اس.
تو بحث ماشین هنوز رقابت و جای پیشرفت شدیدی هست ولی گوشی کلا به یه سافت کپ خورده یه زمانی کل رونمایی ها به پرفورمنس و او اس مربوط بود الان دیگه تنها زمینه ای که جای پیشرفت هست دوربینه کلا رقابت خاصی نیست دیگه سلیقس ولی هنوزم یکپارچگی ای او اس رو تو اندروید نتونستن بوجود بیارن هنوزم تفاوتای زیادی تو استفاده روزمره هست بینشون حالا هرکی اولویتاش فرق میکنه یه سری چیزا اهمیتش براش بیشتره.
سلام دوستان. خسته نباشید. بین این ۴ گوشی، کدوم ارزش خرید بالاتری داره؟

Realme C61 4G 256/8GB
Redmi 15C 4GB 128GB 4G
Xiaomi Redmi 14C 4G 256/8GB
Samsung Galaxy A16 4G 128/4GB Viatnam

گوشی برای مرد مسنی هست که درگیر اسم و برند و این‌جور چیزها نیست؛ کار خیلی خاصی هم نمی‌خواد باهاش انجام بده؛
فقط قبض پرداخت کنه، اسنپ بگیره و... فقط تأکیدش روی باتری هست. اگه توی همین بازۀ قیمتی، گوشی بهتری وجود داره،
لطفاً معرفی کنید (به‌قدری انتخاب‌ها زیاده که گیج‌کننده‌ست).
سلام هیچکدوم.
تمام اینا حاشیه خیلی زیاد صفحه نمایش, دوربین قطره ای, اثر انگشت رو پنل کناری بجای اپتیکال زیر صفحه نمایش دارن رم پایینی هم دارن
بهترین انتخاب تو خود همون بودجه ۱۴-۱۵ همون tecno spark 30 pro هست که یکی از دوستان ابنجا گرقت. چون شناخته شده نیست تو ایران قیمتش با دلار افزایشم پیدا نکرده هنوز قیمت قبله یکی از سایتا ۱۴ تومن موجود داشت الان دیدم
غیر از اون داریا باند ۲ لایت هم تو همون بودجس و گزینه خوبیه
اگر بخوای بودجه رو یذره افزایش بدی با ۲۰ تومن فکر کنم بهتربن گزینه نوت ۱۴s باشه برتریش نسبت به اون دوتا شارژر ۶۷ وات و حاشیه خیلی کم صفحه نمایشه
از نظر باتری هم تمام اینا کار راه اندازن برای کسی که مسن هست و استفاده خاصی از گوشی نداره همشون یکروز کاملو راحت شارز مبدن اون دوتای اولو نمیدونم ولی نوت ۱۴اس که دستم بود ۱۱-۱۲ ساعت sot گرفتم ازش

سلام هیچکدوم.
تمام اینا حاشیه خیلی زیاد صفحه نمایش, دوربین قطره ای, اثر انگشت رو پنل کناری بجای اپتیکال زیر صفحه نمایش دارن رم پایینی هم دارن
بهترین انتخاب تو خود همون بودجه ۱۴-۱۵ همون tecno spark 30 pro هست که یکی از دوستان ابنجا گرقت. چون شناخته شده نیست تو ایران قیمتش با دلار افزایشم پیدا نکرده هنوز قیمت قبله یکی از سایتا ۱۴ تومن موجود داشت الان دیدم
غیر از اون داریا باند ۲ لایت هم تو همون بودجس و گزینه خوبیه
اگر بخوای بودجه رو یذره افزایش بدی با ۲۰ تومن فکر کنم بهتربن گزینه نوت ۱۴s باشه برتریش نسبت به اون دوتا شارژر ۶۷ وات و حاشیه خیلی کم صفحه نمایشه
از نظر باتری هم تمام اینا کار راه اندازن برای کسی که مسن هست و استفاده خاصی از گوشی نداره همشون یکروز کاملو راحت شارز مبدن اون دوتای اولو نمیدونم ولی نوت ۱۴اس که دستم بود ۱۱-۱۲ ساعت sot گرفتم ازش
ممنون. این گوشی‌ای که گفتید، مشخصات‌ش رو یه نگاه انداختم، خوب به نظر می‌رسه، ولی حدود ۱۶ تومنه. حقیقت این بندۀخدا هم بودجه‌ش گفته ۱۲ تومن، که من از خودم یکی‌دو تومن بالاتر گرفتم :دی

این مواردی که گفتید، نصف‌ش رو من هم زیاد سر درنمیارم، چه‌برسه به ایشون؛ بعیده این موارد براش مهم باشه.

ممنون. این گوشی‌ای که گفتید، مشخصات‌ش رو یه نگاه انداختم، خوب به نظر می‌رسه، ولی حدود ۱۶ تومنه. حقیقت این بندۀخدا هم بودجه‌ش گفته ۱۲ تومن، که من از خودم یکی‌دو تومن بالاتر گرفتم :دی

این مواردی که گفتید، نصف‌ش رو من هم زیاد سر درنمیارم، چه‌برسه به ایشون؛ بعیده این موارد براش مهم باشه.
کلا اینو بدون رم ۴ یعنی کندی شدید و لگ
حداقل رم ۸ باشه و اگرم حافظه براش مهم نیست ۱۲۸ گیگ جوابه.
کلا از نظر کارایی تو این رده قیمتی تفاوت خاصی بینشون نیست.
ولی همون tecno که دوستمون معرفی کرد رو من دارم.
تو این رده قیمتی بی نظیره.
یعنی هر روز یه چیزی ازش درمیارم.
واقعا خوبه
جوری که احتمالا یه میان رده هم بعدا از این برند میگیرم.

تکنو رو ترب سرچ کنی دوتا سایت ۱۴۱۰۰ زدن حالا موجود باشه و مورد اعتماد یا نه رو باید چک کنی ۱۵ هم بود یکی. درکل ارزش دو سه تومن هزینه رو داره دنبال رم ۴ نرو. اگه حتما حتما سقف بودجه ۱۲ هست فکر کنم تنها گزینه خوب تو اک داریا باند یک هست که ظاهر متریال داغونی داره ولی باز از خیلی جهات بهتر از گزینه هایی که شما گفتی هست
من هم نظرم درکل روی همون تکنو هست
دیگه حسگر زیر صفحه نمایش سرداوردن نداره. رو حاشیه کناری گوشی هستن اونایی که شما گفتی و تو استفاده روزمره اذیت میکنن رم ۴ هم اذیت کنندس تو استفاده روزمره

• Like
Reactions: hooman1995
به نظر من برای یک آدم مسن یک چیزی بخرید که ریسک همه چیزش پایین باشه فردا روزی مشکل نرم افزاری و سخت افزاری پیش بیاد این افراد نمیرن بگردن فلان متخصص تو زیر زمین منفی ۳ فلان پاساژ پیدا کنن معمولا به اولین تعمیراتی نزدیک خونشون مراجعه میکنن و اونها هم فقط گوشی های پر مخاطب بلدن اوکی کنن
به نظرم من برای این افراد تو شرایط فعلی ایران اول سامسونگ بگیرید بعد شیائومی
اگر اهل عکس گرفتن زیاد نیستن ۱۲۸ و ۶۴ گیگ با رم ۴ کافیه اگرم مثل پدر من از در و دیوار عکس میگیره ۱۲۸ و ۲۵۶ با رم ۶ به بالا

شیائومی چرا از ۱۵ یهو پریده رو ۱۷ ؟:|:D:))

به نظر میرسه میخواسته اینجوری با آیفون هم اسم بشه که باهاش رقابت کنه:D

به نظرم گوشی خفنیه همه قراره در موردش حرف بزنن
حتی میلیون ها مقایسه با آیفون ۱۷ و حتی پیکسل و سامسونگ هم قراره ازش بسازن

ولی هیچکس نمیخرتش :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or