راهنمایی برای خرید موبایل

ششیائومی پارسال ۱۹۰ میلیون گوشی فروخته و داره به یک قدمی آیفون میرسه
ددرسته فروش پرچمدارهای آیفون بیشتر هست ولی برای یک شرکت بی اصل و نصب چینی یک موفقیت وحشتناک محسوب میشه

• Like
Reactions: Optimus Prime
سلام
دوستان گرامی بنده j6 دارم که از کیفیت صفحه نمایشش راضیم. جالب اینه که رزولیشن این گوشی فول اچدی نیست ولی تفاوتی بنده با رزولیشن فول اچ دی نمیبینم. گوشی هم که باهاش مقایسه کردم a16 بود که تکنولوژی صفحه نمایششون یکیه. با این اوصاف به نظرتون سراغ گوشی های فول اچدی برم یا صرفا تمرکزم روی تکنولوژی صفحه نمایش باشه که برای j6 سوپر آمو الیدی هست؟ به خاطر این میپرسیدم که تفاوت های قیمتی زیادی بین دو رزولیشن هست. پیشنهاد شما کدوم گوشی هست و نظرتون رو در مورد گوشیهای tcl هم بگید اگه تجربه ش کردید. حالا بودجه هم میتونه متغیر باشه تازگیا دیدم a07 اومده ولی نمیدونم صفحه نمایشش راضیم کنه یا نه. بودجه میتونه بالاترم بره. بیشتر نظرم اینه که گوشی بالاتر از مبلغ پرداختیش ارزش داشته باشه. مثلا یه مدل تی سی ال داره قیمت جهانیش 200 دلار بود فول اچ دی ولی داخل ایران حدودا صد دلار قیمت خورده. چند تا گزینه ممنون میشم پیشنهاد کنید

سلام
دوستان گرامی بنده j6 دارم که از کیفیت صفحه نمایشش راضیم. جالب اینه که رزولیشن این گوشی فول اچدی نیست ولی تفاوتی بنده با رزولیشن فول اچ دی نمیبینم. گوشی هم که باهاش مقایسه کردم a16 بود که تکنولوژی صفحه نمایششون یکیه. با این اوصاف به نظرتون سراغ گوشی های فول اچدی برم یا صرفا تمرکزم روی تکنولوژی صفحه نمایش باشه که برای j6 سوپر آمو الیدی هست؟ به خاطر این میپرسیدم که تفاوت های قیمتی زیادی بین دو رزولیشن هست. پیشنهاد شما کدوم گوشی هست و نظرتون رو در مورد گوشیهای tcl هم بگید اگه تجربه ش کردید. حالا بودجه هم میتونه متغیر باشه تازگیا دیدم a07 اومده ولی نمیدونم صفحه نمایشش راضیم کنه یا نه. بودجه میتونه بالاترم بره. بیشتر نظرم اینه که گوشی بالاتر از مبلغ پرداختیش ارزش داشته باشه. مثلا یه مدل تی سی ال داره قیمت جهانیش 200 دلار بود فول اچ دی ولی داخل ایران حدودا صد دلار قیمت خورده. چند تا گزینه ممنون میشم پیشنهاد کنید
رزولیشن اهمیتش کمتر هست مهمترین چیز تو صفحه نمایش یکی امولد بودنش هست یکی روشنای بالاتر و همچنین هرتز بیشتر
گوشی های tcl ارزش خرید تو ایران نداره یکی اینکه خیلی قدیمی هستند و اون قیمت جهانی که ۲۰۰ دلار دیدی مال دو سال پیشه دوم اینکه خدمات ارائه نمیشه فردا برای یک قطعه باید کل ایران زیرو رو کنی
معادل j6 قدیم a16 و a26 هست بین این دو انتخاب کن یا Redmi Note 14

رزولیشن اهمیتش کمتر هست مهمترین چیز تو صفحه نمایش یکی امولد بودنش هست یکی روشنای بالاتر و همچنین هرتز بیشتر
گوشی های tcl ارزش خرید تو ایران نداره یکی اینکه خیلی قدیمی هستند و اون قیمت جهانی که ۲۰۰ دلار دیدی مال دو سال پیشه دوم اینکه خدمات ارائه نمیشه فردا برای یک قطعه باید کل ایران زیرو رو کنی
معادل j6 قدیم a16 و a26 هست بین این دو انتخاب کن یا Redmi Note 14
داداش به نظرت ارزش داره برای گوشی های ۲۰۲۶ صبر کرد؟ تورم رو در نظر نگیر. تکنولوژی جدیدی ارائه میشه که ادم بگه سه چهار ماه هم صبر کنم؟

داداش به نظرت ارزش داره برای گوشی های ۲۰۲۶ صبر کرد؟ تورم رو در نظر نگیر. تکنولوژی جدیدی ارائه میشه که ادم بگه سه چهار ماه هم صبر کنم؟
معمولا هر نسل ۱۰ تا ۲۰ درصد پیشرفت بیشتر نداریم
الانم تنها پیشرفتی که امکان داره هر نسل بیشتر رخ بده پشتیبانی از هوش مصنوعی و ارتباط ماهواره ای هست که اینها مختص پرچم دارها هست و گوشی های اقتصادی پیشرفت قطره چکانی خواهند داشت
از نظر قیمت و تورم قبلا گفتم آبان و آذر مبادله ای سال بعد تعیین میکنن و اگر یک هو اتفاق عجیبی نیوفته شاهد تورم خواهیم بود

واقعا دچار یه بحران عظیمی شدیم ما
که گوشی رده متوسط/اقتصادی خواستیم بخریم کمتر مشکل داشتم تا الان که میخوام یه گوشی دکمه ای بگیرم واسه جاهایی که نمیذارن گوشی هوشمند ببریم

دوستان یه راهنمایی کنن واسه خرید گوشی دکمه ای باکیفیت
ما هر چی خریدیم یا دست دوستان دیدیم، یا دکمه هاش پوکیده، یا به طرز احمقانه ای کند و اعصاب خورد کنه یا اسپیکرهاش صدا رو موقع تماس با کیفیت ابزار مخابره جنگ جهانی دوم پخش می کنه یا مشکلاتی که عموما به بنجل بودن شون برمیگرده
و اصن واقعا جوریه که نمیتونم تشخیص بدم چی تقلبیه چی نیست.

کمک! :دی

من گوشی که میگیرم تا روزهای آخر عمرش عوضش نمی کنم. گوشی فعلیم nova 5t هست و از همه چیش راضی هستم ولی دیگه باتریش عمرش رو کرده و جدیدا زود باتری خالی می کنه.
تو گوشی ها این Honor 400 pro به نظرم مشخصات و امکانات خوبی داشت ولی قیمتش به نظر یکم الکی گرونه. البته یه سایتی تو اصفهان پیدا کردم داره 512 اش رو 66 میده. نمیدونم ریسک کنم بگیرم ازش یا نه.

• Like
Reactions: all4u and IMANOKA
داشتم تو سایت ها میگشتم قیمت پوکو اف7 رو دیدم گرخیدم 70 میلیون یه جا دیگه 75 میلیون :|
مگه redmi turbo 4 pro پک چینِ همین گوشی نیست؟ چقدر تفاوت قیمتش زیاده
یه منوی فارسی اینقدر میارزه؟ :دی
تو همین پک چین تو بازه قیمتی 60 تا 65 تومن که اولویت چیپست و صفحه نمایش باشه چی پیشنهاد میدید؟ تولید 2025 باشه (قاعدتا دیگه دوربین قابل قبولو که دارن :دی )
دو مورد رو دیدم جالب بود iqoo neo10 pro plus 12gb 256g و oneplus ace 5 ultra 12gb 256gb
بی زحمت مورد خوب دیگه ای میشناسید معرفی کنید (کمترم باشه ولی ارزش داشته باشه مشکلی نیست)

داشتم تو سایت ها میگشتم قیمت پوکو اف7 رو دیدم گرخیدم 70 میلیون یه جا دیگه 75 میلیون :|
مگه redmi turbo 4 pro پک چینِ همین گوشی نیست؟ چقدر تفاوت قیمتش زیاده
یه منوی فارسی اینقدر میارزه؟ :دی
تو همین پک چین تو بازه قیمتی 60 تا 65 تومن که اولویت چیپست و صفحه نمایش باشه چی پیشنهاد میدید؟ تولید 2025 باشه (قاعدتا دیگه دوربین قابل قبولو که دارن :دی )
دو مورد رو دیدم جالب بود iqoo neo10 pro plus 12gb 256g و oneplus ace 5 ultra 12gb 256gb
بی زحمت مورد خوب دیگه ای میشناسید معرفی کنید (کمترم باشه ولی ارزش داشته باشه مشکلی نیست)
توربو ۴ پک چین همونه ولی طراحی شیک تر و باتری بژرگتر داره (:D) قیمت نسخه های بازار خود چین کلا ارزونتره پوکو اف۷ چون نسخه جهانیه قیمت دلاریش بالاتره برای همین قیمتش گرونتره برای ما ایرانیا که نه خدماتی میگیریم نه چیزی همون نسخه چین ارزشش بیشتره اگه میخوای بگیری بارسل فک کنم توربو ۴ پرو رو تو انبار ایرانش موجود داشت با رجیستر ۵۰ نمیدونم داره هنوز یا نه.
اگه اولویت چیپسته همین گوشی عالیه ولی اگه میخوای بیشتر هزینه کنی one plus ace 5 pro و iqoo neo 10 نسخه پایه و پرو پلاس اینا جدا از چیپست پرجمدار صفخه نمایششون ltpo هست شاید اشتباه کنم ولی بجز این دوتا سری گوشی دیگه ای تو اون رنج صفحه نمایش ltpo نداره اون ایس ۵ اولترا هم فکر کنم صفحش ltpo نیست و چیپست دایمنسیتی هست در نظر داشته باش
اگر عجله نداری بالاترم گفتم iqoo neo11 ماه دیگه عرضه میشه اون نسخه پایه همیشه چیپست پرجمدار اسنپ دراگون رو داره و قیمتش از پرو پلاس کمتره (قیمتارو ندارم ولی اون پرو پلاس فکر کنم بیشتر از بودجه شما باشه اصلا)
درکل اینارو چک کن ببین از کدوم خوشت میاد و تو بودجته. تو بودجه کمتر همون توربو ۴ پرو نسبت به مشخصاتش تو بازه قیمتیش بی رقیبه فعلا

توربو ۴ پک چین همونه ولی طراحی شیک تر و باتری بژرگتر داره (:D) قیمت نسخه های بازار خود چین کلا ارزونتره پوکو اف۷ چون نسخه جهانیه قیمت دلاریش بالاتره برای همین قیمتش گرونتره برای ما ایرانیا که نه خدماتی میگیریم نه چیزی همون نسخه چین ارزشش بیشتره اگه میخوای بگیری بارسل فک کنم توربو ۴ پرو رو تو انبار ایرانش موجود داشت با رجیستر ۵۰ نمیدونم داره هنوز یا نه.
اگه اولویت چیپسته همین گوشی عالیه ولی اگه میخوای بیشتر هزینه کنی one plus ace 5 pro و iqoo neo 10 نسخه پایه و پرو پلاس اینا جدا از چیپست پرجمدار صفخه نمایششون ltpo هست شاید اشتباه کنم ولی بجز این دوتا سری گوشی دیگه ای تو اون رنج صفحه نمایش ltpo نداره اون ایس ۵ اولترا هم فکر کنم صفحش ltpo نیست و چیپست دایمنسیتی هست در نظر داشته باش
اگر عجله نداری بالاترم گفتم iqoo neo11 ماه دیگه عرضه میشه اون نسخه پایه همیشه چیپست پرجمدار اسنپ دراگون رو داره و قیمتش از پرو پلاس کمتره (قیمتارو ندارم ولی اون پرو پلاس فکر کنم بیشتر از بودجه شما باشه اصلا)
درکل اینارو چک کن ببین از کدوم خوشت میاد و تو بودجته. تو بودجه کمتر همون توربو ۴ پرو نسبت به مشخصاتش تو بازه قیمتیش بی رقیبه فعلا
داداش فکر کنم خودت بودی این گوشی رو به منم پیشنهاد دادی. بعد یک هفته کار با گوشی فقط میتونم بگم دمت گرمممم 😁
واقعا فوق العاده است این گوشی تو این رنج قیمت

• Like
Reactions: .:Metallica:.
من گوشی که میگیرم تا روزهای آخر عمرش عوضش نمی کنم. گوشی فعلیم nova 5t هست و از همه چیش راضی هستم ولی دیگه باتریش عمرش رو کرده و جدیدا زود باتری خالی می کنه.
تو گوشی ها این Honor 400 pro به نظرم مشخصات و امکانات خوبی داشت ولی قیمتش به نظر یکم الکی گرونه. البته یه سایتی تو اصفهان پیدا کردم داره 512 اش رو 66 میده. نمیدونم ریسک کنم بگیرم ازش یا نه.
بودجتو مشخص کن بعد ببین چیا تو اون بودجه هست. این سری انر ۴۰۰ کلا از اولم قیمتش یکم پرت بود تو ایران بنظرم گزینه های بهتری هم بشه گیر اورد تو رنج قیمتیش ولی بستگی داره اولویت و بودجه چی باشه
داداش فکر کنم خودت بودی این گوشی رو به منم پیشنهاد دادی. بعد یک هفته کار با گوشی فقط میتونم بگم دمت گرمممم 😁
واقعا فوق العاده است این گوشی تو این رنج قیمت
اره خودم پیشنهادش کردم. کلا توربو ۴ پرو گزینه دیگه ای تو رنجش نیست. فقط یه iqoo z10 turbo pro هست که اون بیشتر رقیب مستقیم پوکو اف۷ حساب میشه بدنه پلاستیکی داره و چون توربو ۴ پرو رام چینه یکم برتری داره نسبت به اون گزینه خصوصا باتری بزرگترش. با اون چیپست و باتری چیز بهتری با اون قیمت نیست واقعا

پ.ن: ۱۷ پرومکس هم حباب قیمتیش درست شد نسخه ۲۵۶ دوسیم ۲۲۵ شده دیجیکالا اون نسخه پایه همچنان خبری ازش نیست احتمالا با این اوضاع فروش جهانی نسخه پایه خیلی دیرتر وارد بشه و قیمتش درستشه ولی اگه دوروبر ۱۰۰-۱۱۰ بشینه گزینه عالی ای هست برای خرید

• Like
Reactions: sabco and arthur97
خرید گوشی از سایت قابل اعتماده؟ ناقص تحویلمون ندن؟ از اونجایی هم که تهران نیستم ارسالش قاعدتا طول میکشه میگم شاید ضربه چیزی بخوره موقع ارسالش
مغازه های اینجا هم تا میگی فلان گوشی رو میخوام چشاشون گرد میشه میگن نههههه خوب نیست بیا فلان مدل رو بردار یا میگن اصلا نشنیدیم چیه :|

اون مدل جدید iqoo هم بنظرم بیاد اولش گرون باشه دیگه تا قیمتش کم شه طول میکشه درسته؟ تو این قیمت توربو 4 پرو میشه بنظرت یا خیلی بالاتر میره؟ :D

خرید گوشی از سایت قابل اعتماده؟ ناقص تحویلمون ندن؟ از اونجایی هم که تهران نیستم ارسالش قاعدتا طول میکشه میگم شاید ضربه چیزی بخوره موقع ارسالش
مغازه های اینجا هم تا میگی فلان گوشی رو میخوام چشاشون گرد میشه میگن نههههه خوب نیست بیا فلان مدل رو بردار یا میگن اصلا نشنیدیم چیه :|

اون مدل جدید iqoo هم بنظرم بیاد اولش گرون باشه دیگه تا قیمتش کم شه طول میکشه درسته؟ تو این قیمت توربو 4 پرو میشه بنظرت یا خیلی بالاتر میره؟ :D
کلا رام چین باید از سایت بگیری اصلا این گوشیا تو شهرستان پیدا نمیشن نهایت گرونتر بکنن تو پاچه بعد خودشون از همون سایتا سفارش بدن. اون iqoo رو اگه میخوای بگیری بست چاینا معمولا قیمت پرت نمیزنه چون بدون رجیستر میده قیمتاش زمان عرضه پرت نیستن (همزمان با عرضه هم در نظر نگیر مثلا یه ماه دیگه عرضه میشه رو حدود یک ماهو نیم دو ماه بعد بذار موجود شدن برا خریدشو) ولی چون تازه میخواد منتشر بشه و نسخه جهانی هم نداره که شرکتا وارد کنن رجیستر شدنش زمان میبره تا ثبت بشه تو سامانه گمرک (میتونی استفاده کنی ولی دیرتر مجبوری رجیستر کنی) درمورد برتریش که مشخصات ۱۱ اعلام نشده دقیق بشه مقایسه کرد با توجه به نسخه ۱۰ برتریش نسبت به توربو ۴ پرو چیپست اسنپ الیت هست که تقاوت خاصی حس نمیکنی فقط برای شبیه ساز اگه بخوای استفاده کنی turnip اسنپ الیت کاملتره برای شبیه سازی بازیای پی سی و سویچ گزینه بهتریه. صفحه ltpo هست و اثر انگشت اولترا سونیک داره اینارو نئو ۱۰ داشت (فقط پردازنده یه نسل قبلتر بود) بقیه مشخصات ۱۱ هنوز منتشر نشده احتمالا شارژدهی بیشتری هم داره و خود اوریجین او اس هم نسبت به هایپر او اس برتره
قیمتش از نسخه نئو ۱۰ پرو پلاس کمتره ولی از توربو ۴ پرو باید بیشتر درنظر بگیری یه مقدار. بنظرم اگه حوصله صبر کردن نداری و نمیخوای بیشتر هزینه کنی همون توربو ۴ پرو رو بگیر دیگه دردسر صبر کردن برای سفارش از چین هم نداری جفت این گوشیا تو رنج قیمت خودشون بی رقیبن صرفا نئو ۱۱ یه پله قیمتی بالاتره

دوستان نادرترین چیزی که بخواید پیدا کنید تو بازار فعلی، فولدهای سامسونگه :D
غیر از نمایندگی و چنتا گرون فروش که فولد نسل آخر رو با قیمت ۱۷ پرومکس میدن، کلا هیچ جا نسل های قدیمی تر نو یا کارکرده اصلا پیدا نمیشه. چارسو، موبایل، علاعدین، دیوار و باقی سایتا هم غیر از سه چهارتا مورد اونم یا تعمیری یا خیلی دربه‌داغون هیچی گیر نمیاد.

پ.ن: به توصیه دوستان سایتای خرید از چین هم چک کردم ولی اوناهم فولدای آنر رو که توی چینیا خوبه اصن قیمت نزدن. به نظرتون جای دیگه‌ای مونده که چک کنم ببینم چیزی گیر میاد یا نه؟ الویت نسل های قبل تره سامسونگه اما اگه چینی با قیمت غیراحمقانه گیر بیاد هم مشکلی ندارم اونقدر باهاش :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or