با قاطعیت میگم برو سراغ s25 Ultraدوستان میکم S25 ultra الان قیمت دیدم ۱۳۰ تومن به نظرتون بین گوشی IPHONE 16
یا S25 Ultra ارزش داره ۳۰ تومن دیکه هزینه کنم گوشی رو بخرم
با توحه به اینی که گوشی فعلیم ۱۳ نرمال هست یه ۴سالی دارمش
بنظر من s24 ultra هم خوبه.دوستان میکم S25 ultra الان قیمت دیدم ۱۳۰ تومن به نظرتون بین گوشی IPHONE 16
با اینکه ایفون داشتی و احتمالا با ۱۶ راحت تری ولی ۲۵ اولترا به شدت گوشی بهتریهدوستان میکم S25 ultra الان قیمت دیدم ۱۳۰ تومن به نظرتون بین گوشی IPHONE 16
این کلا بحث تفاوت ایفون و اندرویده در حالت کلی اس۲۵ اولترا یه گوشی ۱۴۰۰ دلاریه ۱۶ نرمال یه گوشی ۸۰۰ دلاری طبیعیه رو کاغذ سرتر باشه ولی تو استفاده عادی بستگی به کاربردت داره یکپارچگی برنامه ها و انیمیشنا تو ایفون واقعا سرتره ازون طرف اگه علاقه به گیم زدن رو گوشی داری بخاطر چیپ اسنپ دراگون شبیه سازی بازیای پی سی رو اس۲۵ اولترا شدنیه. اگه کلا با آیفون کار میکنی و خیلی ساله رو اندروید نبودی قبل خرید حداقل یبار یه سامسونگ ببین تست کن ببین اصلا با او اس حال میکنی یا نه من با هایپر او اس تونستم کنار بیام با تمام ضعفاش و بدم نیومد اگه بخوام یروزی فلگ شیپ اندروید بگیرم قطعا از چینیا میگیرم ولی وان یو آی رو هنوزم نمیتونم کنار بیام باهاش. درکل من باشم بین این دوتا گزینه ۱۶ نرمالو انتخاب میکنم ولی سلیقه ای هستدوستان میکم S25 ultra الان قیمت دیدم ۱۳۰ تومن به نظرتون بین گوشی IPHONE 16
اینطورم نیست. کلا ایفونا همه جا گرونترن حالا جدا از بحث رجیستری اکثر اندرویدا تو بازار جهانی همیشه تخفیف زیاد میخورن بعد از مدتی. کلا بازار هر کشوری متفاوته ولی درکل اینجورم نیست که فک کنید فقط اینجا اینجوریه ۱۶نرمالم قطعا به هیچ وجه در حد یه اس۲۴ اف ای نیست من ۱۶ نرمالو داشتم اس ۲۴ اف ای هم در حد اینکه همکارمون خرید راه اندازی کنم و گاهی کار داره گرفتم دستم. ۱۶ نرمال کاملا دوتا سرگردن از اس۲۴ اف ای بالاتره. درکل از خیلی جهات جایگزینی برای ایفون نیست متاسفانه. درکل اندروید و ای او اس جقتشون خوبیا و بدیاشونو دارن کسی دنبال یکپارچگی و تفاوتایی که ای او اس داره باشه گزینه جایگزینی براش نیست. تو استفاده روزانه واقعا این دوتا سیستم عامل باهم فرق دارن یه گوشه ای ازش تلگرامه که من ۸۰ درصد وقتمو توش میگذرونم. نسخه ای او اس تلگرام با اندرویدش زمین تا اسمون تفاوت داره از همون سالی که تلگرام اومد هم همین بود درواقع. هنوزم تفاوت شدیدی بین دوتا نسخه هست16نرمال یه گوشی درحد s24feپنجاه تومنیه و حتی ضعیف تر دیگه خدای الکی دوبرابر پول میدین.
اصلا با اولترا قابل مقایسه نیست.
درحالت کلی به نسبت درامد ملت هیچ گوشی ارزش خرید نداره.
پایه حقوق تو مملکت زیر100دلاره و گوشی پایین رده هم نمیشه باهاش گرفت.
ولی ملت اینجا ایفون رو گرونتر از یه غربی که اون100دلار رو تو یه روز درمیاره میخرن اونم بدون هیچ پشتیبانی و گارانتی رسمی،با هزار جور دردسر و محدودیت.
خیلی ها هم با وام و قرض و.. میخرن براشون تبدیل به سرمایه شده و کلا ازش لذت نمیبرن همیشه استرس اینو دارن مشکلی پیش نیاد افت قیمت پیدا کنه یا...
بازار ایفون بچاپ بچاپه تو ایران وهرسال بدترهم میشه و میدونیم پولشم تو جیب کیا میره سر همین 17 تا مدت ها از خود اپل سود بیشتری به میزنن. من خودم شخصا حتی اگه سلیقه ام فقط ایفون بود هر جور شده سلیقمو عوض میکردم ولی پول تو جیب این جماعتی که خودشون باعث این شرایط شدن و ازشم پول درمیان نمی ریختم![]()
من نگفتم فقط ایران. مثل بقیه بدبختی هامون تو دنیا یه کشور پیدا میشه از ما بیچاره ترباشه.اینطورم نیست. کلا ایفونا همه جا گرونترن حالا جدا از بحث رجیستری اکثر اندرویدا تو بازار جهانی همیشه تخفیف زیاد میخورن بعد از مدتی. کلا بازار هر کشوری متفاوته ولی درکل اینجورم نیست که فک کنید فقط اینجا اینجوریه ۱۶نرمالم قطعا به هیچ وجه در حد یه اس۲۴ اف ای نیست من ۱۶ نرمالو داشتم اس ۲۴ اف ای هم در حد اینکه همکارمون خرید راه اندازی کنم و گاهی کار داره گرفتم دستم. ۱۶ نرمال کاملا دوتا سرگردن از اس۲۴ اف ای بالاتره. درکل از خیلی جهات جایگزینی برای ایفون نیست متاسفانه. درکل اندروید و ای او اس جقتشون خوبیا و بدیاشونو دارن کسی دنبال یکپارچگی و تفاوتایی که ای او اس داره باشه گزینه جایگزینی براش نیست. تو استفاده روزانه واقعا این دوتا سیستم عامل باهم فرق دارن یه گوشه ای ازش تلگرامه که من ۸۰ درصد وقتمو توش میگذرونم. نسخه ای او اس تلگرام با اندرویدش زمین تا اسمون تفاوت داره از همون سالی که تلگرام اومد هم همین بود درواقع. هنوزم تفاوت شدیدی بین دوتا نسخه هست
سلام. داداش میخوام این گوشی رو بگیرم تو این چند وقت که. داشتی چجور بوده؟سلام دوباره
بعد از ۲ماه بلاخره این گوشی iqoo neo 10 pro plus من رسید مرسی بابت پیشنهاد عجب چیز خفنی هست
فقط حالا به یه مشکل دیگه خوردم گوشی رو نمیتونم رجیستر کنم این بست چاینا چند تا یوزر واتس اپ و تلگرام برام فرستاد که بدم اونا کار رو انجام بدن،۲تا شون جواب ندادن کلا اونی هم که جواب داد به مشکل خورده
اول تو سایت همتا ارور mapcode میداد که زنگ زدم سریال و اینا رو گفتم اون رو درستش کردن الان ارور میگیرم که تو سایت گمرک مشخصات ثبت نشده
شما خودت چجوری رجیستر کردی این ارور رو هم میگرفتید؟اشنا یا همکار که بتونه اینو درست کنه سراغ ندارید؟
من بحثو ادامه ندادم چون بحث بین اندروید و ایفون یچیز بی فایدس ولی حرفای شما نشون میده تا حالا ایفون استفاده نکردید. بنظرم برای تنوعم شده یبار خواستید گوشی عوض کنید بگیرید افت قیمت خاصی هم موقع فروش ندارن ایفونا. یه تنوعی هم تو او اس میشه و سرگرم کنندس. استفاده کنید بعدش متوجه میشید چرا با وجود ضعف های سخت افزاری تو نسخه پایه و عقب موندن تو هوش مصنوعی همچنان محبوبترینن. مقایسه 16 با اس24 اف ای مثل جوکه. ضمنا اون ناچ کوچیک اگر براتون ملاکه حاشیه فاجعه ای که پایین s24 fe هست فکر کنم ندیدید. درکل یکبار استفاده کنید یکپارچی گوشی و او اس و تفاوت یه سری برنامه هارو روش ببینید متوجه میشید کلا یچیز متفاوت از اندوریده و متاسفانه جایگیزینی براش نیستمن نگفتم فقط ایران. مثل بقیه بدبختی هامون تو دنیا یه کشور پیدا میشه از ما بیچاره ترباشه.
ولی چه فرقی به حال ما داره مهم اینه تو ایران گرون تره از خیلی جاها اونم بدون هیچ خدمات و پشتیبانی و گارانتی.
الان 16نرمال128گیگ با یه شارژر تقلبی نزدیک1000دلار درمیاد.تو اکثر جاهای دنیا این گوشی حدود700تا730دلاره
وارد کننده و دولت(مافیا)که نمیشه اسمشون رو اوردهمونا که خودشون عامل تحریم و فقر و تورم هستن با ارز70تومنی وارد میکنن و با دو برابر قیمت میکنن تو پاچه ملت. خود اپل سوداور ترین شرکت دنیا خواب همچین سودی رو نمیبینه.
ولی واقعیت از اینم بدتره اصلا معلوم نیست اینا با دلار وارد کنن شاید با ثروت خود مردم یعنی نفت و گاز و.. تهاتر میکنن قیمت خرید هم از سایت ها مطمنم پایین تره.
ببینم چه ظلمی به مردم میشه این وسط.
درمورد مقایسه 16با feکجا یه سروگردن بالاتره؟نمایشگر؟دوربین؟باتری؟سرعت شارژ؟سخت افزار؟جنس بدنه؟همه چی در یه حد و برتری هم باشه خیلی جزئیه ولی برتری های 24مثل لنز تله فوتو و نمایشگر بزرگتر 120هرتزی و ناچ کوچک تر بیشتر به چشم میاد.
همین الانم مقایسه دوتارو تو یوتیوب بزن 10تارو نگاه کن ببین تو چندتا ایفون سرتره.
الان من فقط یه سامسونگی مثال زدم خوبی اندروید اینه کلی گوشی بهتر تو این قیمت وجود داره.
درمورد سیستم عامل هم که زیاد بحث شده و اکثر برتری ها که iosقبلا داشت و الان نداره و اندروید از هر نظر عالی شده، تو بحث هوش مصنوعی هم که اپل واقعا عقب افتاده از سامسونگ و گوگل
اگه تهران هستی از سایت ادرس بردار حضوری برو. اکش باید باشه تو بازاردوستان من هر چی تو بازار میگردم گوشی آیفون ۱۶ پرو ۱۲۸ پیدا نمیکنم. اینایی که الان توی نت هستن به عنوان آکبند به نظرتون واقعا آکبندن یا کار کرده هستن؟
اگه عجله نداری حدودا یک؛ یکو نیم ماه دیگه neo 11 منتشر میشه ظاهرش هم رسما رونمایی شده امروز فریم المینیوم هم هست و اون نسخه پایه با همون چیب اسنپ 8 الیت که رو نئو 10 پرو پلاس هست منتشر میشه ولی قیمت کمتری داره.سلام. داداش میخوام این گوشی رو بگیرم تو این چند وقت که. داشتی چجور بوده؟
اینی که شما داری چجوریه؟ از نظر نرم افزار سخت افزار باتری همه چی میخوام ببینم گوشی های ایکیو چجورینمن بحثو ادامه ندادم چون بحث بین اندروید و ایفون یچیز بی فایدس ولی حرفای شما نشون میده تا حالا ایفون استفاده نکردید. بنظرم برای تنوعم شده یبار خواستید گوشی عوض کنید بگیرید افت قیمت خاصی هم موقع فروش ندارن ایفونا. یه تنوعی هم تو او اس میشه و سرگرم کنندس. استفاده کنید بعدش متوجه میشید چرا با وجود ضعف های سخت افزاری تو نسخه پایه و عقب موندن تو هوش مصنوعی همچنان محبوبترینن. مقایسه 16 با اس24 اف ای مثل جوکه. ضمنا اون ناچ کوچیک اگر براتون ملاکه حاشیه فاجعه ای که پایین s24 fe هست فکر کنم ندیدید. درکل یکبار استفاده کنید یکپارچی گوشی و او اس و تفاوت یه سری برنامه هارو روش ببینید متوجه میشید کلا یچیز متفاوت از اندوریده و متاسفانه جایگیزینی براش نیست
اگه تهران هستی از سایت ادرس بردار حضوری برو. اکش باید باشه تو بازار
اگه عجله نداری حدودا یک؛ یکو نیم ماه دیگه neo 11 منتشر میشه ظاهرش هم رسما رونمایی شده امروز فریم المینیوم هم هست و اون نسخه پایه با همون چیب اسنپ 8 الیت که رو نئو 10 پرو پلاس هست منتشر میشه ولی قیمت کمتری داره.
تاشو ها کلا مقاومت جالبی ندارن.شاهکار جدید گوگل رسیدپیکسل ۱۰ پرو فولد نه تنها توی تست مقاومت موفق نبود باتریش هم منفجر شد
View attachment 396556
من کل زندگیم گوشی باز بودم برا سرگرمی هم که شده گوشی زیاد امتحان میکنم. تعصبی رو هیچ برندی ندارم. تو فامیل واشنا و همکار و.. هرکی گوشی میخره یا مشکلی راهنمایی میخواد میاد پیش من، الانم از هر10نفر اطرافم 7تاش ایفون داره یعنی باهمه ایفون ها قدیم و جدید و همه نسخه های iosکار کردم.من از کار کردن با ایفون لذت نمیبرم و اذیت میشم ولی این سلیقست شما برعکس من لذت میبری کاری به این نداریم.من بحثو ادامه ندادم چون بحث بین اندروید و ایفون یچیز بی فایدس ولی حرفای شما نشون میده تا حالا ایفون استفاده نکردید. بنظرم برای تنوعم شده یبار خواستید گوشی عوض کنید بگیرید افت قیمت خاصی هم موقع فروش ندارن ایفونا. یه تنوعی هم تو او اس میشه و سرگرم کنندس. استفاده کنید بعدش متوجه میشید چرا با وجود ضعف های سخت افزاری تو نسخه پایه و عقب موندن تو هوش مصنوعی همچنان محبوبترینن. مقایسه 16 با اس24 اف ای مثل جوکه. ضمنا اون ناچ کوچیک اگر براتون ملاکه حاشیه فاجعه ای که پایین s24 fe هست فکر کنم ندیدید. درکل یکبار استفاده کنید یکپارچی گوشی و او اس و تفاوت یه سری برنامه هارو روش ببینید متوجه میشید کلا یچیز متفاوت از اندوریده و متاسفانه جایگیزینی براش نیست
اگه تهران هستی از سایت ادرس بردار حضوری برو. اکش باید باشه تو بازار
اگه عجله نداری حدودا یک؛ یکو نیم ماه دیگه neo 11 منتشر میشه ظاهرش هم رسما رونمایی شده امروز فریم المینیوم هم هست و اون نسخه پایه با همون چیب اسنپ 8 الیت که رو نئو 10 پرو پلاس هست منتشر میشه ولی قیمت کمتری داره.
محبوبیت ایفون هم هیچ ربطی به بهتر بودنش نسبت به بقیه نداره.براذخیلی ها ضعف هاش نسبت به بقیه مهم نیست من خودم هزار بار به بقیه راهنمای گوشی دادم کاملا قانع هم شدن با اون پول میشه گوشی بهتر گرفت ولی باز ایفون رو انتخاب کردن.استفاده کنید بعدش متوجه میشید چرا با وجود ضعف های سخت افزاری تو نسخه پایه و عقب موندن تو هوش مصنوعی همچنان محبوبترینن