اپدیت Hyperos xiaomi هم واسه poco f5 همین الان منتشر شد با حجم 5 گیگ!
امیدوارم بتونه تکون خوبی بده به گوشی.
برای f3 هم میاد ؟اپدیت Hyperos xiaomi هم واسه poco f5 همین الان منتشر شد با حجم 5 گیگ!
هر گوشی کاربری مخصوص به خودش دارهاول باید ببینی نیاز واقعیت چی هست بعد انتخاب کنیواقعا نمیدونم چه گوشی بخرم منهای قیمت
هر گوشی میبینم یه ایرادی روش میزارم
ایفون رجیستر نمیشه
گوگل واقعا الکی گرونه
سام هم مدل جدیدش هنو نیومده افت قیمتم زیاد داره
شیا رابط کاربریشو دوس ندارم
وان پلاس و ریلمی گوشیای جدیدشون اون رام تخماتیک چینی رو دارن و هنو گلوبال ندادن معلوم نی کی بدن از خمیدگی گوشی هم خوشم نمیاد تخت دوس دارم
دیگه چه برندایی میمونه![]()
برای f3 هم میاد ؟
چقدر خوب توضیح دادیهر گوشی کاربری مخصوص به خودش دارهاول باید ببینی نیاز واقعیت چی هست بعد انتخاب کنی
مثل من اگر پولدار بودم و میخواستم خاص باشم پیکسل میخریدم اگر بی پول ریملی و وان پلاس میخریدم
اگر میخواستم پُز بدم آیفون میخریدم اگر میخواستم یک گوشی بی نقص بخریم s23 اولترا میخریدم
اگر پولدار بودم و اهل گیم گوشی های گیمینک مثل بلک شارک میخریدم اگر گیمر بی پول بودم پوکو میخریدم
اگر یک گوشی دم دستی میخواستم و هر روز باهاش کار کنم اگر پولدار بودم s23 یا شیائومی 14 معولی میخریدم اگر بی پول بودم a54 یا ردمی نوت 12 پرو میخریدم اگر خیلی بی پول بودم یاد ردمی نوت 12 معمولی یا a24 میگرفتم
خلاصه بنا به نیازت باید خرید کنی
من poco f5 pro دارم عجیبه برا من نیومدهاپدیت Hyperos xiaomi هم واسه poco f5 همین الان منتشر شد با حجم 5 گیگ!
با سای*فون برو درست میشه.سلام
دوستان من یه مشکلی دارم کسی میتونه راهنمایی کنه
یه گوشی redmi note 9 pro دارم قند شکن وصله تلگرام اینا همه میان بالا ولی گوگل پلی باز نمیشه یا تو گوگل سرچ میکنم میزنه شما آفلاینی
راه حلی نیست برای درست کردنش؟
آخه این همه هزینه کردم سرور گرفتمبا سای*فون برو درست میشه.