SiminSecret
کاربر سایت
اره بازار جالبی داره میشه.واقعا چقدر گوشی های جذاب دارن هر هفته معرفی میشن ادم میمونه چی بخره
Xiaomi 14
View attachment 320088
Redmi K70
View attachment 320089
و....
اسنپدراگون نسل 3 با صفحه 4000 نیتی قیمت 450 دلار!
برند خیلی خوبیه و زیرمجموعه های خوبیم داره ولی حس میکنم احتمال همکاری بین دو کشور برای برخی موارد هستش !شایدم نه!View attachment 320096
گوشی های OPPO رسما وارد بازار ایران شدن و قراره کارخونه تولیدشون هم راه اندازی بشه!
قرار است مدلهای اوپو A38، اوپو A58، اوپو A78، اوپو Reno Ten، اوپو فایند N3 و اوپو فایند N3 Flip تا پایان سال جاری توسط دی جی سرویس در ایران عرضه شوند.
گوشی A54 ظرفیت 128 بهترین گزینست تو این رنج قیمترفقا تا ۱۲-۱۳ تومن موبایل چی پیشنهاد میدید؟
برای مادرم میخوام بیشتر کارش وبگردی و فضای مجازی که اولویت اولش میشه صفحه نمایش و باتری بعد دوربین.
طبق تجربه ای که من داشتم کلا بادز های سامسونگ صدای بلندی ندارن و تفکیک صدای مناسبی هم ندارندوستان سلام
برا S23 Ultra میخوام هدفون این ایر بلوتوثی بگیرم
کیفیت صدا برام مهمه ولی بیس زیاد هم دوست دارم
گلکسی بادز 2 پرو منو راضی میکنه ؟
ممنونم از لطفتون
خیلی لطف کردی آقاطبق تجربه ای که من داشتم کلا بادز های سامسونگ صدای بلندی ندارن و تفکیک صدای مناسبی هم ندارن
در مورد بیس بد نیستن
اما برای موسیقی هیجانی بیشتر بیتس رو پیشنهاد میدم بهت
من سری xm4 سونی هم دارم اما بازم بلندی صدای خوبی ندارن چون خود من صدای هیجانی میپسندم
اره دقیقا مثل یه هدفون بلوتوث ای وصل میشن و مشکلی اصلا ندارن خود من از استودیو 3 استفاده میکنم گوشیم هم که الان پیکسل عهخیلی لطف کردی آقا
بیتس تو اندروید جواب میده ؟
کدوم مدلش بهتره ؟
بعد از کجا بگیرم ؟
پیشاپیش ممنونم
ولی حالا یه چیزی هم اضافه کنم به همه اینایی که گفتمخیلی لطف کردی آقا
بیتس تو اندروید جواب میده ؟
کدوم مدلش بهتره ؟
بعد از کجا بگیرم ؟
پیشاپیش ممنونم
در حال حاضر هم S23 Ultra دارم هم Tab S9 Ultraولی حالا یه چیزی هم اضافه کنم به همه اینایی که گفتم
اگر اون حالت ایرپاد به ایفون رو که سریع وصل بشه و اینا رو میخوای قطعا برای s23 همون بادز خود سامسونگ رو بگیر
اگر تفکیک صدای درست حسابی و شخصی سازی کردن اکولایزر صدا و نویز کنسلینگ خیلی خیلی قوی میخوای قطعا برو سراغ سونی
اگر صدای بلند و هیجانی و بیس دار میخوای بیتس از همشون بهتره
کیفیت ساخت خود محصول هم به این ترتیبه
1. سونی
2. بیتس
3. سامسونگ
نه دیگه بحث همینه میگم اگر اون حالت اتصال سریع و اینا رو میخوای باید سامسونگ بگیری بیتس یا سونی نمیتونندر حال حاضر هم S23 Ultra دارم هم Tab S9 Ultra
سامسونگ بادز 2 پرو میتونه همزمان به 2تاشون وصل بشه
این بیتس هم این قابلیت رو داره ؟
تو بیتس از این خوشم اومده
Powerbeats Pro - True Wireless Earbuds - Beats