راهنمایی برای خرید موبایل

همین الان میخواستم تگت کنم!

در مقایسه با وان پلاس 12، ارزون تر هم هست، خیلی چیزاش هم شبیه اونه و واقعا ارزش خریدش بالاس
ببین این شرکت های که معروف شدن و گوشی ها رو خدا تومن میفروشن چه سودی میکنن!
نمیدونم مشخصات meizu 21 رو هم دیدی یا نه اونم خوش قیمته.
الان ریلمی داره با این مشخصات خوب گوشی میده و از 430 دلار میفروشه که داره سود میکنه دیگه ببین بقیه چه دزدهایی هستند😐👎🏻

ولی بازم دم اینا گرم که گوشی رو با سود کم میفروشن.

• Like
Reactions: SiminSecret
realme gt5 pro معرفی شد.
فقط 470 دلار 😮😮😮
هیولاست خدایی.
Realme GT5 Pro - Full phone specifications
خیلی منتظر اینو وان پلاس بودم ولی واقعا نمیفهمم چه مرگشونه گوشی رو تخت نمیزنن و باید اون لبه خمیده مسخره و احمقانه رو بزارن اخه این چه سسشریه عین ادم تخت بزن بره دیگه
اینا بازم رام چین و گلوبال دارن ؟

گزی
خیلی منتظر اینو وان پلاس بودم ولی واقعا نمیفهمم چه مرگشونه گوشی رو تخت نمیزنن و باید اون لبه خمیده مسخره و احمقانه رو بزارن اخه این چه سسشریه عین ادم تخت بزن بره دیگه
اینا بازم رام چین و گلوبال دارن ؟
گوشی های خوب ایناست الان
realme gt5 pro
meizu 21
oneplus 12
iqoo 12
red magic 9 pro

اینارو باید ببینیم چند موجود میکنه بست چاینا
در حال حاضر فقط iqoo 12 رو قابل سفارش کرده 31 تومن.

اینا کلا رم چین هستن و ورژن گلوبال اینا قیمتاشون بیشتره، من مشکلی ندارم دیگه با رم چین ،درسته بعضی مشکل هارو دارن ولی به نسبت قیمت تموم شده ارزش دارن.

آخرین ویرایش:
گزی

نه های خوب ایناست الان
realme gt5 pro
meizu 21
oneplus 12
iqoo 12
red magic 9 pro

اینارو باید ببینیم چند موجود میکنه بست چاینا
در حال حاضر فقط iqoo 12 رو قابل سفارش کرده 31 تومن.

اینا کلا رم چین هستن و ورژن گلوبال اینا قیمتاشون بیشتره، من مشکلی ندارم دیگه با رم چین ،درسته بعضی مشکل هارو دارن ولی به نسبت قیمت تموم شده ارزش دارن.
از بست چاینا که سایت بهتر هست الان ردمی کی 70 پرو هم داره
ولی رام چین خیلی مسخرس و دردسر زیاد داره من بخوامم بگیرم منتظر همون رام گلوبال میمونم

از بست چاینا که سایت بهتر هست الان ردمی کی 70 پرو هم داره
ولی رام چین خیلی مسخرس و دردسر زیاد داره من بخوامم بگیرم منتظر همون رام گلوبال میمونم
میدونم موبوتل رو میگی.
باهاشون صحبت کردم قبلا.
شیوه اینا این مدلیه که گوشی رو تحویل میگیرن و ایران حضوری میدن به شما و رجیسترش دیگه با خودتونه.
بست چاینا چون به ادرس ما خرید میزنه تو پست میتونیم رجیستر رو انجام بدیم.

خوبه. A54 و poco F4 رو هم ببین؛ به نظرم اونا بهترن.
A54 صفحه اش کوچیکتره به نظرم و از نظر سخت افزار یکم ضعیفتر ولی پشتیبانی نرم افزار خوبی داره ولی اینش برام مهم نیست همون یوتیوب وب گردی+باطری و کارهای روزانه مهمه

• Like
Reactions: Ecthelion
A54 صفحه اش کوچیکتره به نظرم و از نظر سخت افزار یکم ضعیفتر ولی پشتیبانی نرم افزار خوبی داره ولی اینش برام مهم نیست همون یوتیوب وب گردی+باطری و کارهای روزانه مهمه
اختلاف عملکردشون اصلا ملموس نیست، به خصوص با این استفاده مدنظر شما. سایز صفحه هم به همون صورت. تنها برتری که بشه برای x5 در نظر گرفت جک ۳.۵ هست اگر واسه شما مطرح باشه و البته شارژ ۶۷ واتی که باز اون رو هم f4 داره. A54 گواهی ip67 هم داره در قیاس با ip53 اون دوتا + جای سیم دوم میشه حافظه جانبی هم استفاده کرد.

• Like
Reactions: Sterben
بچه ها سلام. تو بازه ی 8-10 تومن بهترین گوشی (هایی) که میشه خرید چیه ؟
سامسونگ میتونی a34 8/128 بگیری که الان زیر ۱۰‌ تومنه
و همینطور m52 8/128 هم بگیری که دیجیکالا الان موجود داره...این مدل مال سال قبله ولی به نظرم حتی میشه گفت از a54 هم چیزی کم نداره

شیائومی هم note 12 pro 8/256 زیر ۱۰ تومنه

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or