آخرین ویرایش:
همین الان میخواستم تگت کنم!
ببین این شرکت های که معروف شدن و گوشی ها رو خدا تومن میفروشن چه سودی میکنن!همین الان میخواستم تگت کنم!
در مقایسه با وان پلاس 12، ارزون تر هم هست، خیلی چیزاش هم شبیه اونه و واقعا ارزش خریدش بالاس
خیلی منتظر اینو وان پلاس بودم ولی واقعا نمیفهمم چه مرگشونه گوشی رو تخت نمیزنن و باید اون لبه خمیده مسخره و احمقانه رو بزارن اخه این چه سسشریه عین ادم تخت بزن بره دیگه
گوشی های خوب ایناست الانخیلی منتظر اینو وان پلاس بودم ولی واقعا نمیفهمم چه مرگشونه گوشی رو تخت نمیزنن و باید اون لبه خمیده مسخره و احمقانه رو بزارن اخه این چه سسشریه عین ادم تخت بزن بره دیگه
اینا بازم رام چین و گلوبال دارن ؟
از بست چاینا که سایت بهتر هست الان ردمی کی 70 پرو هم دارهگزی
نه های خوب ایناست الان
realme gt5 pro
meizu 21
oneplus 12
iqoo 12
red magic 9 pro
اینارو باید ببینیم چند موجود میکنه بست چاینا
در حال حاضر فقط iqoo 12 رو قابل سفارش کرده 31 تومن.
اینا کلا رم چین هستن و ورژن گلوبال اینا قیمتاشون بیشتره، من مشکلی ندارم دیگه با رم چین ،درسته بعضی مشکل هارو دارن ولی به نسبت قیمت تموم شده ارزش دارن.
میدونم موبوتل رو میگی.از بست چاینا که سایت بهتر هست الان ردمی کی 70 پرو هم داره
ولی رام چین خیلی مسخرس و دردسر زیاد داره من بخوامم بگیرم منتظر همون رام گلوبال میمونم
خوبه. A54 و poco F4 رو هم ببین؛ به نظرم اونا بهترن.دوستان
Xiaomi Poco X5 Pro 5G 256/8 GB با قیمت 12تومن
رو پیشنهاد میدن برای کسی که کارش دیدن ویدیو + چت کارهای روزانه؟نه گیم یا دوربین و....
A54 صفحه اش کوچیکتره به نظرم و از نظر سخت افزار یکم ضعیفتر ولی پشتیبانی نرم افزار خوبی داره ولی اینش برام مهم نیست همون یوتیوب وب گردی+باطری و کارهای روزانه مهمهخوبه. A54 و poco F4 رو هم ببین؛ به نظرم اونا بهترن.
اختلاف عملکردشون اصلا ملموس نیست، به خصوص با این استفاده مدنظر شما. سایز صفحه هم به همون صورت. تنها برتری که بشه برای x5 در نظر گرفت جک ۳.۵ هست اگر واسه شما مطرح باشه و البته شارژ ۶۷ واتی که باز اون رو هم f4 داره. A54 گواهی ip67 هم داره در قیاس با ip53 اون دوتا + جای سیم دوم میشه حافظه جانبی هم استفاده کرد.A54 صفحه اش کوچیکتره به نظرم و از نظر سخت افزار یکم ضعیفتر ولی پشتیبانی نرم افزار خوبی داره ولی اینش برام مهم نیست همون یوتیوب وب گردی+باطری و کارهای روزانه مهمه
هر اپدیتش یه پله دوربین رو بهتر میکنه لامصببرنامه دوربین پیکس ها اپدیت شد.
متن خبر:
آپدیت Pixel Camera 9.2 با بازطراحی رابط کاربری و برخی ویژگیهای جدید منتشر شد - ترنجی
سامسونگ میتونی a34 8/128 بگیری که الان زیر ۱۰ تومنهبچه ها سلام. تو بازه ی 8-10 تومن بهترین گوشی (هایی) که میشه خرید چیه ؟